Netfüggők! (beszélgetés)
Ebben igazat tényleg neked jutott eszedbe.
Mondjuk tényleg hihetetlen, hogy ennyi ideje nincs net,és ezt Melcsi hagyja?
Nálunk a WC-be szembe velem, ahogy ülök van egy naptár és ott láttam meg, hogy tegnap Melinda nap volt. Én is restellem, hogy elfelejtettem tegnap, de mentségemre legyen mondva, hogy nekem jutott most eszembe.
Olyan jó lenne, ha már itt lennél Melcsi!!!
Mi is szoktunk vitázni a kutya nevelésen.
Most elmentem domizni, de visszajövök, igyekszem. Még lesz egy 23-kor is.
ÚÚÚÚÚÚÚÚ tényleg, én még a Facebookon írtam is egy csajszinak, még december 01-jén mert akkor volt a szülinapja, és felköszöntöttem, és még írtam neki, hogy másnap, meg a névnapja lesz, és akkor már egyszerre felköszöntöttem.
Mind annyian elfelejtkeztünk róla, ezer bocsi Melcsi.
8 napig érvényes!!! Ezúton én is utólag BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!
Tiszta bolond az enyém, neki megy a kutyáknak, meg a gyerekeknek. Mondtam az emberemnek, nekem jövőre a szülinapomra, faragjon belőle valamit, mert ez már nem lesz így jó, tök égő.
Azt mondta, én vagyok a hibás, mert bele neveltem, hogy állandóan izgulok, és a kutya ezért csinálja.
Jó a másikat hibáztatni. Mások a gyerek nevelésen vesznek össze, mi meg a kutya nevelésen :))))))
Képzeld tegnap Melinda nap volt. Nem tudom, hogy az igazi volt-e? Mindenesetre Melcsinak boldog névnapot kívánok, ha az igazi volt! Sajnálom nem tudom neki átadni. Vajon hol lehet szegény lány?
A barátnője sem írt semmit, pedig annyira vártam volna.
Én holnap kelkáposztafőzeléket csinálok sertéspörkölttel.
Ma "csak" mákos tészta volt. Este meg melegszendvics, most ettem meg az utolsót, mert nem bírtam vacsorakor.
Nem a kutya hülye, hanem az az ember, aki kidobta és nem a kukába, hanem csak úgy kibaszta az útra! Az a hülye. A kutya természetes, hogy felkapta. Nálunk Fickó vesz mindent a szájába, nagyon kell vele vigyázzni. Picúr már megfontoltabb.
Picúr most állandóan be van sózva, mindig menne le szagolgatni, még mindig tart a kanos időszaka. Járkál itt a lakásban fel, s alá és látszik rajta, hogy milyen ideges, türelmetlen, mert már nem fog ma lemenni.
Holnap megyünk a látványt tervet megnézni az ágyneműről, meg mondanak árat is.
Délelőtt nem focizik az emberem, majd délután, mikulás kupa van, ezt minden évben van.
Szia Marcsi.Ma nem írtál semmit a naplódba, látom. Krisztáét tegnap, meg ma nem tudtam olvasni.
Szerintem holnap sem fogom nagyon olvasni, mert délelőtt dolgom van, aztán délután meg el kezdek takarítani.
Minden gyerek kapott virgácsot
Tőlem külön már nem kap.:) Fűfejet kap meg egy kis télapós mesekönyvet!
Nem tévedsz!Csak gondolom az oviban így tudták megoldani.:)
De tetszett állítólag,mert anyukámat megbíztam,hogy érdeklődjön.
Most már csak a karácsony van hátra.Adhatom rá a lóvét,mert gondolom itt már nem a kreatívságomra fognak hagyatkozni....
Kriszta, én is csak azt tudom mondani, mint Zsu, hogy biztosan tetszett a gyerekeknek. Látod, amikor én is először láttam, mondtam, hogy jól néz ki, és nekem is kell, akkor a gyereknek is tetszett.
Én azt hittem hétfőn lesz mikulás nap, vagy tévedek?