Netfüggők! (beszélgetés)
Bocsika, nem kötekedni akartam, csak azért írtam, hogy lássátok, hogy figyelek. :))))))
Ma nem olvastam még Kriszta naplóját, pedig kéne.
Mindig le írom ide, hogy hol tartok, mert különben el felejtem.
Na erre meg én nem emlékszem Pista. :))))))
Én arra emlékszem, bejelentkeztem ide, és akik akkor voltak, el mondtam röviden az életemet.
Pistát mondjuk előbb ismertem meg, meg Ibit a másik fórumon, ami azóta megszűnt.
Én nem lennék óvónő az tuti! Én is szeretem a gyerekeket, de még sem. Az más lenne, hogy egy-egy gyerekre vigyázni és elszórakoztatni. De mondjuk ilyen sem volt soha.
Sajnos Mónika egész életünk egy nagy tűrés, lemondás sok mindenről. Én Krisztát ezért tisztelem, hogy mert lépni, kimert lépni a kötelékből. De ők is se Veled, se nélküledet játszanak.
Na Pista emlékszik, látod Marcsi? :)))))
Akkor nem hazudok :)))))
Ezt is leírtam már egy párszor, nem akartam, meg nem is jött össze, meg a nő dokim is, régebben mondta, nekem nehezen fog össze jönni.
Attól függetlenül ne értse félre senki imádom a gyerekeket, anno ovó néni akartam lenni. Vigyáztam már nagyon sokszor gyerekekre.
Hát az. úgy érzem mintha 40 éves házasok lennénk.
A mi kapcsolatunk már nagyon régóta nem jó, ezt már mondtam. Marakodunk, nem beszélünk szépen egymáshoz. Nem tiszteljük egymást, nem toleráljuk egymást. Nem alkalmazkodunk egymáshoz. Ő még mindig azt mondja mi egy pár vagyunk, mindig mondom neki hogy hova gondol?
Ő is sokat bántott,(na nem úgy hogy meg vert,) és a makacsságom, nem enged. :)))))
Biztos leírtad az elején, de én már felejtek tudod. Nekem nem árt feleleveníteni a dolgokat.
(No jó, nem emlékeztem rá és kész).
Ez Marcsi nem faggatás, meg ezt szerintem az elején én leírtam röviden és tömören. Amire nem akarok válaszolni, nem válaszolok, vagy privátba írom le.
Együtt nem 20 éve élünk, mert én csak hétvégén jöttem hozzá aludni, sőt, sokszor hetekig nem is találkoztunk, csak telefonon beszélgettünk.
;)
Puszi