Netfüggők! (beszélgetés)
Szia Nami és Móni!
Jó hétvégét!Jó takarítást! stb!:)))
Sziasztok! Csak bekukkantottam. Most jöttem haza, össze csapok egy gyors levest, amit apu is szeret, majd feljön enni, ez a kedvenc levese, egyszer már írtam, gyomor levesnek hívom, kőménymag, rántott és tojás leves egyben, piritok kenyeret, és reszelt sajttal. Megsütöm a tököt is, azt mondta az emberemnek a kolléganője, hogy finom, és ez nem az a tök, amit faragcsálni szoktak.
Pizzát vettünk, nemsokára állok neki a takarításnak. Majd még benézek valamikor. Sziasztok.
Nagyon szuper lesz az ágynemű, jó sokáig ott voltunk, vagy 2 óra hosszát.
csáó!!:))
Jó hétvégét:)
Sziasztok! Nekem is rossz kedvem Kriszta, nemcsak Neked. Mi reggel jól elaludtunk, 3/4 9-kor keltünk mind a négyen. A kutyák el kezdtek hisztizni, hogy le akarnak menni. Pali rohant a WC-re, majd kávét sem ivott levitte Fickót. Picúr meg nekem hisztizett. Én gyorsan főztem kávét, felhívtam aput, vizet csináltam a kutyának lábmosásra. Aztán délelőtt apu szórakoztatott. Lement nagyon a vérnyomása 83-ra és van-e kávém kérdezte. Mondtam van főzve egy korty, de nincs időm átmenni, mert nagyüzemi főzésben vagyok. Pali megjött átküldtem a kávéval. A fater: tejet nem hoztál? Hogy kapja be! Honnan a csöcsömből?
Pali visszajött átvitte azt a tejszínt, ami még Dietmárék óta maradt. (Lehet, hogy már savanyú volt, mit tudom én?) Így már megitta, max. hasmenése lesz, de az amúgy is van. Ja és nem bírta kivárni, a húgomat is iderendelte, hogy hozzon neki kávét. Neki meg nem volt, csak nes. Ő is pipa volt. Most megyek etetni aput. Közben már háromszor telefonált, hogy már 108 a vérnyomása. Jaj, istenem mennyi baj van vele és mindig hétvégén adja elő magát!
Szia Kriszti!
Mi a baj?
Ha már győzni kell,akkor én a Renit szeretném.:)
Megható volt,ahogy ez a fiú sírt.:)
Na megyek aludni!Jó éjt!
Köszi.
Neked is.
Hazaértem.
Jó éjszakát mindenkinek.
Na itt vagyok. Látom Mónika elment csicsikálni. Jó éjszakát Mónika, aludj jót! Én délután aludtam ma egy nagyott, ezért vagyok még virgonc.
Jó éjszakát mindenkinek!