Netfüggők! (beszélgetés)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Köszönöm a tegnapi köszöntéseket is :)
puszi
Én nem kérek, köszi.
Zsu! Isteni jó ez a Last Chrismas feldolgozás. Nagyon tetszik. Köszönöm szépen!
Hát akkor rossz helyet választottam, na majd jővőre
oda figyelek, hogy hova megyek. :)))))
Küldjek esőt nektek? :)))))))
Ja és nálunk is tavaszias az idő, bár a szél fúj egy kicsit, de különben tök jó idő van és nem esik semmi.
Látod Mónika! Ide kellett volna jönnötök.
Szia Móni!
Hozzánk kellett volna jönnöd. Itt gyönyörűen süt a nap és tavaszi idő van. Igaz a szél feltámadt, de nagyon kellemes kint.
Itt érdekes nem lesz halászlé, és rántott hal, lehet nem szeretik.
De nem is bánom.
Mindenkinek kívánok én is Békés Boldog Karácsonyt!
Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársamnak.
És tényleg ez már a 2. karácsonyunk:)))
Sziasztok!
Kellemes, Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Jó Reggelt!Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Ez már a 2.Karácsonyunk itt együtt! :)))
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Szeretetteljes, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves Barátnőmnek, Barátomnak!
Tettem bele több cukrot. A férjem megkóstolta és azt mondta: jó lett volna, ha tettél volna bele cukrot is! Mondom, hogy hát van benne, még több is, mint a receptben szerepel. Ő még édesebben szerette volna. Persze, mert a meggy befőtt leve savanykás és azt érzi. No mindegy remélem el fog fogyni. Majd holnap osztogatok is belőle. A húgoméknak is adok. Neki is holnap lesz a névnapja, mert Éva. A keresztlányomnak vettem egy klassz fülbevalót, olyan beakasztósat, mint Melcsi szeret mostanában. Nekem nagyon tetszik, hátha szilveszterkor beteszi, mert nagyon szép.
Mást nem vettem nekik, még Éva kap egy szál virágot holnap és kész. Megbeszéltük, hogy nem névnapozunk. Én még egy szál virágot sem kaptam tőlük, sőt valamikor kora este hívott csak fel telefonon felköszönteni, mikor (gondolom) apu mondta neki.
Jó Éjszakát Móni!Én nem bontok ajándékot,és nem is ünnepelek!:))
Aludj jól :)
Na elköszönök én is mindenkitől. Jó éjszakát mindenkinek, holnap majd jelentkezem, bár holnap mindenki ünnepel, ajándékot bontogat.
Marcsi be ne golyózzál :))))))