Netfüggők! (beszélgetés)
Sült krumpli bármikor jöhet! Én is imádom.
A férjem már für dich, én meg utána.
Nincs itthon semmi gyógyszer szinte. Már kezd jó lenni a fejem. Még van 1 szem belőle. Már annyiszor gondoltam, hogy kidobom az összes szar gyógyszert, mert már majd nem mind lejárt. A múltkor meg a fogam fájt, mindennap bekaptam egy Demalgont. Abból is 1 szem van már csak.
Jól bevacsoráztam, persze nem tepertőt, hanem májkrémes kenyeret méreg erős savanyú paprikával. Hű, de fincsi volt, kettőt bevágtam belőle.
Én is agyon vagyok karmolászva,meg harapva! :DDD
mármint a macskám által :))
Megjöttem, most Picúr ment le. Össze-vissza vagyok karmolva a nyakamon, az arcomon, mert nem akarta Fickó, hogy szárítsam, meg keféljem. Nagyon utálja. Ilyenkor elől tiszta pirosra vagyok karmolva. Remélem elmúlik, ne hogy már azt higgyék, hogy az uram ilyen heves volt!
De utálom ezt a sarat. Ma fürödtek és tök sáros az egész alvázuk.
Melcsi! Örülök, ha minden okké.
Én is listát szoktam írni, hogy ki ne hagyjak semmit, amikor anno valamerre mentünk. De régen volt!
Ma egyébként korán le fogok feküdni, mert az éjjel többször fent voltam és 6 órától meg teljesen.
Marcsi, hiszen Melcsi válaszolgatott amit írtál.
Most nem védeni akarom.
De ez az igazság. Veled ne beszélgetne bárki is? Amikor te vagy az anyánk :))))))
Jajjj dehogy,csak sorba megyek a válaszokkal!
Miért haragudnék?Képzeld egyébként!(légyszíves,ne vedd célzásnak,mert nem annak szánom tényleg)Azt álmodtam,jött egy levél,aminek a feladója te voltál!Volt benne egy kék fülbevaló! :DDD
Ha hiszed,ha nem,az exem olyan profin tud masszírozni,hogy az hihetetlen!Mikor szokott fájni a hátam,vagy a derekam,mindig őt kérem meg! :))))
Lehet most sem fizetek érte,hanem majd ő megnyomkod a vízben!háhá,addig sem nyúlkál máshol! :DDD
Köszi! :)
Ne hagyd ki,egy élmény! :)
Én is szeretem!Imádom benne a piros fényt,mindig arra rakom!Jujjj nagyon vad!Na meg milyen frankón bizsergeti az ember lábát,hátát a bugyborékoló víz!:)))
Nyáron mikor a strandon dolgoztam,egész nap ott nyomultam a strand kertészével! :P
Micsoda szexpartyk voltak a jakuban! :DD