Netfüggők! (beszélgetés)
Mónika! Hová lettél és Melcsi!
Szimplán csak totál hazavágták az év utolsó pár napját, és ezért kicsit kiborultam...
hihi,pont én is azt mondtam,hogy semmi extra:D
hát ez is ugyanolyan nap,mint a többi!!ez az igazság,de azért pozitív vagyok:)
na ne már,mi a baj??nekem sem volt valami jó 10-es skálán 7-8....pff..de az valami azért:)a többi 2 nap meg uncsi...vendégségben voltam ma,halálra rötyögtem magam..azon kívül semmi extra.
Nekem úgy, mint a többi nap. Semmi extra.
Pocsék volt, és az is marad, de már nem érdekel :D
Okké, szeretettel várunk!
ja..mindenkitől kérdem,nektek eddig,hogyan telt??
hogy telt az ünnep eddig??
Köszönöm az üdvözlést :)) Ezentúl benézek akkor ide is :D
Ne csodálkozz, Ő sűrűn (no nem annyira) de jár hozzánk! Köszöntünk Téged is. Nekem már ismerős vagy a másik (péniszes) fórumról.
csá baby:))hát ki, a Namiii:DD
Én is azt néztem,hogy kerültem ide veled együtt:P
Szia Nami! Nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Én is imádom mind a két édességet, amelyet itt felsoroltál.
Szerintem meg Fenyő nélkül nincs karácsony!
Annyira imádom Fenyő Mikit. Reklámozták a TV-be, hogy megint koncertet ad most karácsonykor azt hiszem.
2 éve Mária napon itt volt Békéscsabán. Azt hiszem írtam is a régieknek, de Mónikának új dolog. Valamelyik autószalonnak volt valamilyen ünnepe és Fenyő Miki volt a sztárvendég a szabadban, mert szeptemberben még jó idő volt.
Hát olyan névnapom volt! A húgommal ketten mentünk ki és akkorát buliztunk, szószerint. Táncoltunk meg minden, isteni volt. A fiatalok csak lestek bennünket, de nem érdekelt.
Boldog karácsonyt nektek:)
Igen, emlékszem, hogy mondtad.
Olyan aranyos Melcsi, hogy felhívott. Örültem nagyon neki és megbeszéltük, hogy ahogy jön a jó idő összehozzuk a találkozót. Mi már el is rendeztük a dolgokat. Én nálatok alszom, Ő meg Krisztánál. Jó, ha tudjátok, mert nem akarunk hazajönni azon a napon, csak másnap.
Kutyaboltba vettem. Sündisznót, aztán olyan csontszerű valamit, meg még 2 akármit. Már mind szét van rágva. Ahogy a tüskéi vannak a süninek, lerágta Fickó a tüskéket és már lyukas is lett. Tényleg 5 percig tartott. Most 4 akármit dobhatok ki, mert csak nem hagyom előttük, hogy lenyeljék. Pali is vett két nem sípolós akármit. Annak egyből kiszerelték a szemét, aztán a feje tetején kirágták és azt látom, hogy vatta van a szájukba. Hát ezekről ennyit.
Halihó! Itt vagyok. Voltam apunál, mert áthívott. Aztán vacsoráztunk. Most Pali forraltbort csinál éppen. Visszaolvasok.
Ibi, ha olvasol, neked is kívánok, és a családodnak, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
De jól esett ez a gyöngytyúk leves. 2 tányérral ettem, az a húsi is finom volt, rizs, krumplipürével, csalamádé, uborka, tiramisu, és somlói galuska. Zsolti kedvence. Mindig szokta mondani, hogy karácsony lehet halászlé nélkül, de somlói nélkül, nincs karácsony. :))))
Igen mint ha ezt én is mondtam Marcsinak, hogy fiatalos, és kellemes a hangja. Emlékszel Marcsi?
Milyen sípolós játékot vettetek, hogy ilyen hamar tönkre tették? Mondjuk az enyém is a kedvenc labdájából valahogy ki iktatja a sípot.
Az én hangomtól megijedni Melcsi. Mély, érdes, mint ha fiúval beszélnél.
Mama hangja nagyon kellemes.Nyugtató. Csengő-bongó :))))
Na itt vagyok, betegre zabáltam magam. És képzeljétek ittam :)))))
Nagyon finom muskotályos bort, fehéret, 1 pohárral és házi feles Baileyst.
Köszönöm.
Az amit beszéltünk jó lenne, ha létrejönne! Én nagyon örülnék neki!
Közben krumplit pucoltam és feljött Picúr, most Fickó ment le. Közben el kezdett esni az eső nálunk is, a francba!
Nahát,végre van hang is a képhez,és az íráshoz! :)))
Jó a hangod mama!Nagyon fiatalos,és ezt most komolyan mondom!Nem puncs! :))
De jó ezeknek a kutyáknak! :))
Úri kutyák,mint az én Ciném! :DD