Netfüggők! (beszélgetés)
Én meg elharaptam a számat,és fáj :S
Kár,hogy nem más harapta el :P:P
A nyelvem hegyére jött egy kis pattanás, vagy herpesz, nem tudom, de rohadtul idegesít.
Pedig nem csókolóztam senkivel :)))))))
A front már régóta itt van, és nem csak a január szar. Én tudom, hogy sokan padlón vannak, mert látom, mennek tönkre a vállalkozok.
Az én fizetésemet is le csökkentik jövő hónaptól,jó nem vagyok ideges, mert tulajdon képen annyit kapok, de még sem, mert inkább 10 ezer Ft-ot befizetnek a ÖNK. KIEG. Nyugdij pénztárba.
Bár a mai világban, már sajnos,m mindeni ideges, stresszes. Azok is akiknek munkájuk van, és azok is akik nincs munkájuk, szerintem még a gazdagok is stresszesek, meg a parlamentben is. :))))))
Szia Melcsi.
Szia! Én ma nem főztem, mert tegnap főztem sokat. Csirkepörkölt volt tésztával és meggybefőttel.
Majd holnap csinálok, de megint egyszerűt: mákostésztát.
Nincs olyan sok edény, de köszönöm szépen.
Nagyon kevés van, mert ma nem kellett főznöm, tegnapról maradt.
Ma nagyon stresszes vagyok, minden idegesít, legszívesebben leinnám magam a sárga földig. Csak 2 héttel lennék már idősebb, talán utána már jobb lesz minden.
Sziasztok!Mit főztél?Én még nem tudom mit akarok?
Rakott krumpli volt a cél,de lehet kolbászos paprikás krumpli lesz belőle,mert nincs kedvem pepecselni!Meg hoztak egy csomó finom savanyút! :)
Milyen műtéte lesz?
Szép napot mindenkinek.
Felénk is ritkán van, de ha van, akkor az számottevő.
Hát most már olyan havasesőszerű potyog az égből.
Itt még eső van úgy tűnik,jó lenne ha hó esne.
Szegeden nagyon ritkán van havazás.
Sziasztok!
Nami vigyázzatok magatokra.Majd írj, hogy sikerült a műtét.
Itt felénk is esik valami, először esőnek nézett ki, de inkább most már olyan mint az ónos eső, ez még nem a hó.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Nálunk esik a hó.
Kata! Igazad van, tegnap lemaradtam a beszélgetésekről. Végignéztem a filmet, de nem lett vége, mert 2 részből áll.
Nami! Veled vagyok gondolatban! Minden sikerülni fog, holnap már otthon lesztek. Nagyon szurkolok Nektek!
Minden rendben lesz , ne félj !!!
Gondolok rátok ! Puszi
Sziasztok!
Na indulunk....negyed 8-fél 8 között kell odaérni...stb...
Kicsit izgulok,de tudom minden oké lesz,csak mégis...na mindegy!
Jövök,amint lehet...ha nincs semmi baj,holnap hazajöhetünk,:)
Vigyázzatok magatokra!!!!Sok pusszancs!
Sziasztok!