Netfüggők! (beszélgetés)
Igen, én is úgy emlékeztem, hogy holnap fogtok bemenni a kórházba a kislánnyal. Biztos minden rendben lesz, ne izgulj. Tudom könnyű azt mondani! De akkor próbállak nyugtatni, hogy minden okké lesz, majd meglátod!
Holnap szorítok Nektek nagyon!
Marccsikám!
Hát mondtam jelentkezz vissza a naplómba:)Nem voltál törölve,megkérdezheted a modit is,az egész napló ki lett,mert el akartam menni,mert sok volt a stressz,aztán beláttam nem éri meg...
Na ott el tudod olvasni ...ide felesleges kiírnom,mert mindig lehurrognak...
Szia Timcsy!Jót azt nem éppen,de holnap túl leszünk a műtéten a csajszimmal:)Pénteken már haza is jöhetünk,ha nem értenéd miről van szó a naplómba beengedlek!
Előre is kérem senki nem szóljon be...hogy kamu meg ilyenek,mert unom!Meg nincs is arra szükségem ebben a nehéz helyzetben,hogy valaki még fel is húzzon...Köszi!
Ja Timcsy,ne vedd magadra...ezt csak egybe akartam leírni!
Szia !
Mi jót csináltál a kórházban?
Halihóóó:)
Mizujs??Én most gyüttem' a kórházból..
Veletek mi van?
Jó reggelt mindenkinek!
Marcsi főzöl valamit?
Most tudtam jönni, bocsika mindenkitől, de látom, már elmentettek aludni, nem baj én is megyek.
Kata örülök, hogy megcsináltad a gépet.
Most láttam, egy kicsit beszélgettetek a barátok köztröl, én sem nézem, de most azt nem értettem, hogy csak a filmben halt meg, vagy az életben is.
Ahogy sétáltunk, az emberem ki találta menjünk el kocsival, gyrost enni, mert ő megkívánta, azt egyszer csak látom, el kezd telefonálni, hát az öcsémet hívta fel, és kérdezte tőle, hogy kér-e hamburgert, jó hogy az volt, hogy gyrost megyünk enni, hát a Mc donaldsba mentünk, volt ilyen akciós kuponunk.Fel ugrottunk öcsémhez, persze a kutya velünk volt, és ott nála ettük meg a hambit.
Itt vagyok, látom Mónika még nem jött vissza, akkor én is megyek aludni. Azt hiszem rám fér, hogy korábban lefekszem.
Mindenkinek kívánok jó éjszakát!
Most hamarabb lelépek hosszú napom volt.
Jó Éjt !
Puszi
Igen!Azért a sors furcsa fintora,hogy előbb a sorozatban váltak el,majd a való életben is! :(
Mármint Kinga,Zsófi,meg a többiek!