Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok! Na most már itt leszek. Van valaki?
Na megyek le sétálni, majd vissza nézek. Sziasztok. Aki megy aludni, annak jó éjszakát kívánok.
Hát jól meg járta Timi, már én is jártam így, de sajnos, úgy is, hogy a amikor fodrásznál voltam, akkor vagy 3 féle színű volt hajam.
Lemosom ezt a gyönyörű hajkölteményt :)
Majd jövök.
Áhhhhh én neeeeeeemmmmm :))))
Hát, akkor sem rémlik neki, nem érted??? :))))))))))))
Majd küldök róla neked egy sztárfotót :)
Nem rémlik. Mondom, hogy nem néztem.
29-én meg csak a Csabi jön Szegedre. Elvileg úgy van megbeszélve hogy jönnek húgomék és megyünk erre a koncertre. Lehet oda is megyek ! :)
A kalapos csávó ha így rémlik.
Ők ketten voltak a végén a döntőben, amit Csaba nyert meg. A kalapos srác. Ő is helyes...
Na basszus ! Vettem egy hajfestéket. Mondom befestjük itthon, Jocikám el is vállalta.
Kezd lenőni az eredeti barna hajszínem.
Vettem platinaszőkét és képzeljétek világosbarna lett ott nem szőke. Úgy volt megyünk ma fodrászhoz de mégsem tudunk elmenni. Szóval nem semmi ahogy kinézek most :)))
Nicolast már nem tudom ki.
Mivel bulis alaptermészetű vagyok nem lesz gond, tombolni fogok :)
Nálunk állandóan megy a TV valamelyik műsora. Háttérzajnak is jó. Én mondjuk legtöbbször oldalt vagyok neki, miután a számítógépet figyelem.
Én is neki drukkoltam, jobb volt, mint Nicolas.
Szerintem jó lesz a koncert, én is elmennék a helyedben.
Bár nem néztem a műsort, de Vastag Csabit tudom ki, láttam. Szerintem is nagyon jó hapsi, jó fej a csávó!
Állítóm ha nem lenne Tv, akkor hiányozna, de most hogy van, nincs használva. Azt mondják ez sem jó, nem tesz jót, hogy nincs valami, mondjuk van benne valami, mert egy vadonat új Lg DVD lejátszók is tönkre ment 2 év után, és jó ha 10 x volt használva akkor sokat mondok.
Én is ritkán nézek tv-t. Ezeket a műsorokat is csak azért néztem mert a drágám szereti :)
X-faktor elég színvonalas műsor volt, Megasztár unalmasabb. Vastag Csabinak szurkoltam ő nyerte meg.
Jó pasi majd lessétek meg neten, aki nem ismerné :)
Azért megyünk mi is mert a főnöknőm hívott meg minket. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz.
Már írtam egy párszor és Marcsi is, hogy nem szoktam Tv-ni nagyon, nem érdekel a Tv.
Hol éltek ti? Nehéz ezt kikerülni. Én sem nagyon néztem, csak a válogatást, de utána a kolléganőim is beszélgettek erről, nagyjából tudtam, ki kicsoda, a csapból is ők folytak...
Én meg egyiket sem néztem.
Még az első, meg a második Mega sztárt néztem, aztán bele néztem a harmadikba is, de ezt a mostanit nem néztem.
Hú Kata, te nagyon vágod ezt a dolgot :))))
Ja tényleg. Tudtam, hogy valahonnan ismerős. Én nem néztem ezt a műsort, csak a Megát azt is a vége felé.
Én is jót nevettem. Az X-faktor az tv műsor, olyan, mint a megasztár (tehetségkutató), csak a másik adón volt, egyszerre futottak. Akik ott versenyeztek, ők lépnek fel a koncerten. :))
Na most jót nevettem. Azt hittem, hogy valamelyik TV műsorról írsz. Azt sem tudtam, hogy van ilyen zenekar, vagy mi?
Hiába már nem vagyok naprakész a zenészeket illetően. Bezzeg régen, akkor mindegyiket ismertem és minden számukat.
Vasaltam egy halom pólót. De még van 2x annyi vasalni valóm, mint amennyit kivasaltam. Soha nem lesz ennek vége.
Na sziasztok. Félig vagyok, félig nem.
Engem is hívtak a facebookon erre a koncertra, de nem igazán érdekelt, meg nem is érek rá.
Igen, igazad van. :))
Elegem van a dominóból, DIREKT nem ad olyat, hogy jó legyen! Nem is tudom, miért veszem fel, annyira nem izgat a dolog...