Netfüggők! (beszélgetés)
Kis feketeség, legalább ő nem koszolódik, ahogy az enyém.Látom hosszú szőrű. Szereti ő is havat?
A szeme, olyan szomorú tekintetű volt, vagy csak én látom úgy? Érdekes én nem látom kövérnek.
Ezeket a szereket nem ismerem, de felírom hátha szükség lesz rájuk.
Most feltettem egy képet róla az adatlapomra. Nem a legjobb, de most csak ez van.
Igen kistestű, csak kövér a drágám.
Múltkor amikor először elvittem, végig bőgtem az utat oda-vissza, meg itthon is napokig. Ha itt tartom, esélye sincs a gyógyulásra.
Szia Marcsi!
Örömmel hallom, hogy vannak kutyáid! Nálunk hasmenésre és egyéb gyomor problémákra nagyon bevált a GASTROFERM PET nevű por, az is olyan 1700.- Ft körül van, HETENTE 1-2 adom neki, egész jól rendben tartja az emésztését. Ha baj van, akkor nagyobb adagot kap.
Jujj, én nem bírnám ki hogy a kutyámat 1 héten egyszer lássam.
Milyen rendes tőled, hogy mindent meg teszel a kutyádért, jó lenne, ha sokan így gondolkoznának, ahogy te, és nem tárgynak néznék csak a kutyát.
Neked kis testű kutyád van Anna, ugye?
Szia Mónika!
Itt szélvihar van, meg volt eső is.
Ma nem dolgoztam sokat, igyekeztem a kutyával lenni, mert nemsokára el kell vinnem olyan helyre, ahol tud gyógyulni és akkor olyan lesz mint a "vasárnapi gyerek", hetente 1-szer tudom meglátogatni.
Szerbusz Anna! Milyen volt a idő van Hegykőn?
Mert itt borzalmas hideg szél fújj. Milyen volt a napod Anna?
Fickónak is hasmenése van. Pali vett valamit kutya hasmenésre 1.700 Ft-ért. Nem mondom jó kis ára van.
Ahogy jöttem haza a kórházból én is bementem a Rossmannba és bevásároltam kutyakajából, meg jutalomfalatokból most minden 25 % kedvezménnyel volt, de így is több mint 7.500 Ft-ot fizettem. Hát jó sokba kerülnek ezek a kutyusok, de most egy darabig nem kell nekik venni semmit.
Szia Mónika! Otthon vagy már ezek szerint! Itt is szél van. Kb. 1 jó órája voltunk lent a kutyákkal akkor még nem volt ennyire. De mostanra már csak úgy mozognak a fák az erkélyünkről lenézve. Egy fa itt van közvetlen az erkélyünk előtt. Van, amikor olyan szél van, hogy teljesen végigsepri az erkélyt.
A jövő héten kezdik csinálni az erkélyünket, mert ki kell meszerelni, de előtte le kell a vakolatot szedni, mert potyog és megvan repedezve. Volt itt Öcsi (Pali egyik haverja) Ő fogja csinálni. Nagyon ügyes festő, mázoló, tapétázó. Pali már meg is vásárolt az előbb mindent hozzá.
Ha készen lesz utána fogunk virágokat venni az erkélyre. Tavaly nagyon szép muskátlink volt a párkányon, kétoldalt meg a falon futómuskátli. Az idén is úgy szeretném, mert nagyon klassz volt. És ha mindez megvan akkor felhozzuk a pincéből a műanyag székeket meg asztalt. Ha bár széket egyet venni kell, mert tavaly Margot (német csaj) alatt eltört, mert csak úgy ráhuppant és leült a földre annyira összetört alatta.
Aztán elkérjük a házban a takarítógépet az egyik szomszédtól és majd valamikor megcsináljuk Andika szobáját, mert ott még padlószőnyeg van, de eléggé piszkos már. Szóval elkezdjük majd a munkát itthon.
Igaz, én ott dolgoztam sok évet a fül-orr-gégén.
Mivel csontműtét nem kellemes.
Meg az hogy tampon van az orrba dugva 1-2 napig.
Aztán meg mikor kiszedik a tampont a műtét helyéről az nagyon tud fájni , láttam a betegek arcát.