Netfüggők! (beszélgetés)
Előttem meg itt van az asztali naptár, ha akarnám sem tudnám elfelejteni. Persze nem akarom, de ráadásul a közösségi oldalak tele vannak a névnapokkal. Konkrétan az iwiw-en láttam, mert van egy pár Mónika ismerősöm. Felsorolja mindent, és kattintani is lehet, hogyha akarom köszönteni. :)))
Persze, biztosan vicc volt Mónika részéről a kérdés. :)))
Sziasztok!
Túl vagyunk a temetésen.Jó már újra itthon.
Örülünk Neked Ibi, hogy jöttél. Tudod sokan dolgoznak és nincsennek itt napközben, de estefelé többen szoktak itt lenni. Persze én itt vagyok sűrűn, hiszen én már nyugdíjas vagyok.
A témát illetően pedig mindig találunk azért valamit. Attól ne félj, hogy nem lesz témánk, csak gyere!
Ibolykám és kitől kaptál meghívást? :)))))
Mert én is meghívtalak ám ide, örülök, hogy vissza tértél, nyugi itt nem fog bántani senki, gyere csak bátran.
Szia Ibolyám! Itt a helyed közöttünk! Nagyon örülök Neked, hogy visszatértél.
Remélem jól vagytok, a kislányoddal mi újság van?
Igazad van Bogaram! Meg az a baj, hogy nem ismerünk mindenkit, de attól még beszélgetni tudunk bárkivel.
Timcsytől kérdezem, hogy a másik Barátok Klub azért megmaradt ugye?
Sziasztok!
Mindenek előtt Mónikának boldog névnapot kívánok sok szeretettel!
Főztem délelőtt és úgy elment tettem-vettem a lakásban.
Jól gondolta Marcsika, Laci ült este a géphez, 10-ig dolgozott, ennyit megérdemelt... :)))
Nem hiszem, hogy a közeljövőben meglepne laptoppal, május 31-ig szól a munkaviszonya, még csak 3 hete dolgozik, a 28 ezres segélyéből meg nem hiszem, hogy futja. Közös kasszán vagyunk egyébként, ami hónap végére üres... Nem panaszkodni akarok, csak ennyit a laptopról.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
A legszebb napot ma mégis Mónikának kívánom, hiszen ma van a névnapja. Mónikám, nagyon boldog névnapot kívánok Neked, egy virtuális nagy puszi kíséretében!
Köszi Móni. :)
Én is Boldog névnapot kívánok Neked! @-->---
Sziasztok! Köszönöm Timcsykém, hát honnan tudod, hogy ma van a Névnapom????
Most tudtam csak bekukkantani, de jó, hogy be kukkantóttam, mert egy régi ismerős köszöntött fel privátba, akiről már nagyon régen nem hallottuk semmit. Nagyon meg örültem neki, ti nem ismeritek, de Marcsi igen, Ibiről van szó.
Sziasztok! :)
FB-n van hoxás klub? :O Meg tudom nézni én is?
Szép Napot !
Mónika Boldog Névnapot !