Netfüggők! (beszélgetés)
Talán mert nem ismerjük egymást személyesen.
Jó reggelt mindenkinek! Sajnos haldoklik a fórum Krisztám! Unalmasak vagyunk, csak beköszönünk.
Jó reggelt!
Úgy látom lassan megszűnik a fórum.
Hát ilyen helyesírással jobb is.:S
Marcsikám ,tudom most lesz a sörfesztivál ,biztos jó lesz ,de én most nem vágyom a tömegre....
csináltam milánoi makarónit is.az biztos péntekig kitart ,legfeljebb valami leves kell majd....
Neűm vok netfüggggő csak ritkan használom.
Igen gondoltam én is erre.De arra gyanakszom,hogy hőgutát is kaphatott.Tegnap a 35 fokban egy vastag fekete pólóban volt.:S Nem volt annyi eszük az óvónőknek,hogy levegyék róla.Mindegy 6 után elviszem dokihoz.Nézzen rá azért.Holnap már mehet is,mert most már kutya baja.Evett,ivott.Láza elmúlt.
Sziasztok!
Kellemes napot mindenkinek! Nálunk meleg van, de nincs napsütés. Ezért el lehet viselni. Főzök, azaz sütök tarját és sült krumplit csinálok, no meg ubisalit mellé. Már majd nem kész, nem soká süthetem a krumplit. Már általában korán szoktunk ebédelni úgy 1/2 12-kor, mert utána a fiúk mennek aludni. Én meg jövök a gép elé.
Szegényke. Megszokta, hogy nem jár oviba. Szerintem olyan is lehet, hogy ez valamiféle tiltakozás az óvoda ellen nem gondoltál erre. Persze lehet, hogy csak én gondoltam így. Tudod, ha az ember valamit nem akar, képes belázasodni, annyira belebetegszik.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki a doki majd megmondja, hogy mi a baj.
Anikó én szívesen mennék, de tényleg! Nagyon irigykedem most, mert hétvégén nagyon jó bulik lesznek Miskolcon.
Jaj, vigyázz rá és mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
gyere Bettike......jut bőven...
Az jó hír ha már jobban van.Lehet hogy csak egy napos virust kapott el.
Gyerek vígan kelt.Ő jól érzi magát,bár hőemelkedése van.Oviba ma nem megy,az tuti.
Jaj szegényem.Kitartást és gyógyuljatok meg hamar:)
Úr isten töltött paprika.Ezer éve nem ettem megyek:)
jobbulást a kicsinek.....
Sziasztok!Mégis doki lesz a dologból,mert éjjel újra lázas lett,majd hányt is a gyerek.Szét vagyok esve.Fáj a fejem.Alig aludtam valamit.
Szép jó reggelt mindenkinek,ma lesz a töltött paprika ,várok mindenkit ebédre....
Kriszta,a kisfiad jobban van....
Ááá nem viszem dokihoz.Szerintem hőgutát kapott.
Szegényem.Na holnap doki.Sok gyogyitó puszit küldök neki:)
Na gyerekem belázasodott az első ovis nap után.Szép az élet!:D
Egyszerüen nem tudtam elaludni.Kipattant a szemem.
És most mindjárt elalszok iszom a sok kávét hogy fenn tudjak maradni.
Ismerem ezt a számot és szeretem is:)))
Sajnálom, hogy nem aludtál. Volt valami oka? Vagy csak nem jött álom a szemedre? Ismered azt a slágert, hogy ..."ha nem jön álom a szememre, juthatna más az eszembe..."