Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos 19-én én dolgozom.Mivel elkezdődik a suli,fix napokra szól a beosztásom most 15 hónapig.
Sziasztok.:)
Ma én se unatkozok mert lassan sütök palacsintát.:)
Jó reggelt kívánok mindenkinek és kellemes napot és hetet is kívánok!
Ezerrel süt a nap, jó idő van, még tombol a nyár.
Megint hétfő egy új hét kezdete. Nagyon rohannak a napok, hetek...stb.
Az éjjel átaludtuk az 1 órási dominóórát. Persze nem dől össze a világ ezért.
Főznöm még mindig nem kell. Szerdán a kertben fogunk főzni, remélem még jó idő lesz.
Mondtam már, hogy előkerült a fodrászom. Keddtől dolgozik, be is fogok gyorsan jelentkezni hozzá, hogy mire megyek Pestre jó legyen a séróm.
Jahh,F1!:D
A kutyák ilyenek.Nekem is mindig örül a Flip,ha hazamegyek anyuhoz.:D Majd szétesik örömében.
Szerintem rendelek is tőled belőle párat ha lesz pénzem. :)
Amúgy kellemes vasárnapot mindenkinek itten. :)
Igen, hamar végeztünk. A koncert még 1 órás sem volt. Siettünk haza, mert a kutyusokat anyósomnál hagytuk. De nem volt semmi gond, jól viselkedtek. Nagyon örültek nekünk, amikor megérkeztünk. Nem igen szoktuk őket magukra hagyni.
A férjem még nem szunyál, mert Forma 1-et néz.
Hamar végeztetek Marcsi!:D
Férjed gondolom már szunyál.:D
Sziasztok!
Itthon vagyunk. Nagyon szuper volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Dórának köszönöm, hogy felvette a dominóimat! Puszi neki érte!
Készültek fotók, de több verzióban vannak. Majd teszek be a naplómba is, de lehet, hogy nem ma lesz a napja. Mi is vittünk fényképezőgépet, Hella fényképezőgépén is vannak fotók és Miklósén is. Timcsy Te tudod, hogy kik ők! Voltunk egy páran Neotonosok, ott az első sorban tomboltunk és végig, a férjem csak lesett, aztán Ő is felszabadult. Na most megyünk ebédelni, mert tegnap megfőztem. Azután itt leszek a gép előtt.
Szia Marcsikám !
Nagyon sajnálom hogy nem tudok ott lenni veletek :(
Jó tombolást! :)
Szia/Sziasztok!
Köszi a receptet. Rengeteg cukkini termett az idén, szó szerint, minden nap azt ettünk. Hol levest, hol rántott, sült, rakott, stb. formában.
Marcsikám! Kellemes csápolást kívánok nektek!!!
Mindenkinek jó pihenést mára!
Jó reggelt!
Vagy szép napot! Most látom, hogy már ennyi az idő!
Tegnap későn jöttem haza, egy netes találkozón voltam Majkon. Szalonnát sütöttünk tábortűznél.
Nagyon klassz volt!
Jó reggelt mindenkinek:)
Maruszja jó szórakozást:)