Netfüggők! (beszélgetés)
Ez a mai nap nem nagyon dübörög.Bezzeg tegnap mikor nem dolgoztam....
Nem hívtak az iskolától.Tök baró,hogy megígérték,hogy jeleznek,hogy indul-e tanfolyam kedden és csütörtökön.Holnap lenne az évnyitó.e így hogy menjek,ha lehet nem is fogok járni...
Sziasztok!
Szép hétvégét!
Marcsi!Én is szédelgek,pedig a vérnyomásom hasonló.Egyszerűen az agyunk és a szervezetünk nem képes feldolgozni ezt az elmebeteg időjárást.Mi a 4 évszakra vagyunk kódolva,nem a sivatagi időjárásra.
Jövő hétre megint 30 fokot mond.Hol normális ez szeptember közepén?
Jó reggelt mindenkinek és szép napot és hétvégét kívánok!
Jaj Krisztám, de jó, hogy elvitted anyudat. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki, vigyázzon magára és járjon akkor a kontrollokra.
Melcsi szia! Örök eltűnő és visszatérő.
Én sem vagyok a legjobban. Napok óta szédülök. Szedem a vérnyomáscsökkentőt, de a vérnyomásom napok óta 110 és 120 körül mozog. Lehet, hogy ez nekem kevés, ezért szédelgek.
Miiii? Ezt nem hiszem el. :(
Remélem jobban van! Köszönöm a krémet, nagyon jó! :)
Sziasztok!
Anyuért éjfél utána mentem.Enyhe stroke-ja volt.Élete végéig kell kontrollra járnia.
Jaj, de jó tényleg, hogy elment! Remélem nincs semmi komolyabb baj! Jobb kivizsgáltatni magát, minthogy baj legyen! Jó egészséget kívánok neki.
Most én is olyan szédelgős vagyok. Lehet, hogy az időjárás, vagy mit tudom én mi. Megmértük a vérnyomásom is és 128 volt, ami lehet, hogy nekem kevés. Mert mindig 140-150 körül szoktam lenni. Lehet, hogy azt érzem, vagy az időjárás változást inkább.
No sziasztok! Kellemes napot mindenkinek!
Nekünk tegnapról maradt borsóleves és csinálok mellé egy kis pulykafasírtot, amit a férjem készen vett. Csak sütni kell. Mi nem vagyunk nagyon igényesek, de csak olyat csinálok, amit szeretünk. Halat biztos nem csinálnék soha, mondjuk nem is tudok, de meg nem fognám az biztos! És a világból is ki tudnának űzni vele.
Bizony!Már csak egy jó süti kéne és mehet tovább a nap.
Elhatároztam,hogy borsófőzelék és tojás leves lesz ma.Gyorsan kész van mind a kettő.A cukkinit inkább este csin álom meg,ha végeztem a körmösnél.
Én is most iszom:)
Egézségünkre:)