Netfüggők! (beszélgetés)
Valaki nem megy el helyettem,hogy ne keljen ki menni a lakásbol?
Bentről nézve egész más. Öltözz fel Te is melegen!
igen?mikkor?mi tegnap pont ott kapartuk az autót!!!
Bár reggel azt hittem megfagyok és még a buszon se volt fűtés!
az jó!!én még csak az ablakból láttam,hogy süt a nap.de ahogy a jövő menő embereket elnéztem,hát igen csak be vannak öltözve.Jön már a nem szeretem idő:(
Nálunk süt a nap de Én szétfagytam.
akkor hideg van!!tegnap este mi is kapartuk már az autót:((
Jó nektek!!én még el se indultam!Hideg van kint?
Nálunk nem volt tumultus, sokan már tegnap kivitték a koszorúkat, virágokat. Az érzékenyebb virágok el is fagytak.
Sziasztok! Mi is megjöttünk a temetőből. Rengeteget voltak. Voltak rendőrök is, temetőből kifelé el lettünk terelve, mert már bedugult az odafelé vezető út.
Megjöttünk a temetőből! Jól esik a meleg szoba.
Sziasztok!! :)
Tegnap nem tudtam jönni, voltak is elvonási tüneteim rendesen!!! Hiányoztatok ám!! :DDD
Ma se sokat tudok lenni, apunak ma van a szülinapja, meg a temetőkbe is megyünk este :(
Mindenkinek szép napot, és jó függőséget!! Azért majd gondoljatok rám is :)
már senki se net függő?mindenki eltünt?
sziasztok!szép napsütéses vasárnapot!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Inkább ma ad meg a tartozást, mert aztán elfelejted.
Most még tartozom neki de ami késik elmúlik.
Látod, látod: természetben fizetsz neki. Milyen jó egy ilyen ügyes asszony.
Jó lett a séróm. A feleségem keresett 500 ft-ot legalább, nekem meg nem kellett várakoznom a fodrásznál.
Áh, nem minden hétvégén. Csak alkalomadtán, amikor rám jön.
Akkor most nagyon jó a séród, látlak!
Köszönöm almenó a kávét de ilyenkor már nem szoktam inni.
Maruszja le a kalappal előtted. Te minden hétvégén sütsz valami finomságot.
Köszönöm a kóstolót, nagyon finom volt.
Nálunk most bírkanyírás volt. A feleségem lenyírta a hajamat.
Hát akik ide szoktunk írogatni egyáltalán nem akarunk leszokni a netezésről.Összebarátkoztunk és szivesen jövünk ide. Elbeszélgetünk és jól érezzük magunkat. Mi mindenkit szivesen látunk.
Ha van kedved, írj közbe Te is!
Sziasztok! Jó sokáig sütöttem, majd vittem át belőle apukámnak, aki a következő lépcsőházban lakik, a férjemmel meg küldtem a húgoméknak, amikor kutyát sétáltatott. Holnap még anyósom is kap belőle. Szóval elláttam a családot, valamennyi maradt nekünk is.
azt hitterm le lehet it szokni a netezésről... vagy azok írnak ide, akik függők, és mindig ide eszi őket a fene (mint engem), de már más fórumokba nem írnak, mer mindenki a családjával törődik már szombateste? :D
Jó éjt mindenkinek!És holnapra szép napot!
Mindenki dezertált, úgyhogy feladom a várat.
Megint melóznod kell? Őszinte részvétem!
Pihenj jól szia!