Netfüggők! (beszélgetés)
sziasztok!
Nekem is mozgalmas éjszakám volt.a gyerek lázas volt,egy nyűgös gyereknél lázat mérni,majd kúpot adni,külön feladat...de szerencsére izzadt mint állat,úgyhogy most reggelre már nem volt lázas.csak nyűgös.most az apja van vele,de később a hülye hangulatú exanyósom...:( este biztos b@szogat majd...
Nekem ki kellene menni feltakarítani a ház környékét mert nagyon hullik a falevél.
Nem nagyon akaródzik mert hideg van.
Korán van?
Én már öt után felébredtem és ha már felébredtem megnéztem van-e dominó. Hát ugye öt előtt kellett volna. Aztán visszafeküdtem de 8 után csak felkeltem. Nem bírtam már aludni.
Sziasztok! Csak beköszönök, mert még fel sem öltöztem, 3/4 9-kor ébredtem, mert az éjszaka le kellett vinni Picúrt. A férjem levitte, én meg vártam őket lábmosóvízzel. Szerencsémre éppen dominó volt 2 órakor, így azt is felvettem.
Majd később jövök, most megyek rendbeteszem magam. Főznöm nem kell, de sütni akarok kosárkákat.
Jó reggelt mindenkinek!
Ébresztő mert a hasatokra süt a nap!
Nem aludni?
Jó éjt mindenkinek.
Jó éjt! Nyugodt álmokat nektek!
Én nem leszek holnap...talán kilenc után bekukk! De nem biztos! :)
Na megyek dolgozni!
Jó éjt nektek!
Hát nem megmondtam, hogy szőke vagyok?
:DDD
:)))
Emberek vagyunk! Tudnád milyen béna vásárló vagyok!
sehol nem merem elmondani, hogy magam is eladó pénztáros vagyok! Nem is hinnék el!
A múltkor a lidl-ben...ugye ott dolgoztam a dm előtt beálltam a sorba és elfelejtettem a szalagra pakolni! :) Nagyon égő volt...ment előttem az utánam lévő pasi áruja és én meg majdnem felháborodtam, hogy ez nem az enyém! :DDDDDDDDDD