Netfüggők! (beszélgetés)
azért a pasidnak van önbizalma.úgysem jönnél rá...cöcö.
szerencséje hogy nem velem sodorta össze a balszerencse.még durrantani sem tudna úgy hogy én ne tudjak róla...
Én is!
Hát igen! Ilyen lebukós vagyok! Valamiért én mindig lebuktatom magam! :)
Sziasztok kis féltékenykedők! Egy kicsit szabad félteni a pasitokat, de nagyon ne legyetek féltékenyek. Valamikor egy kicsit én is az voltam, no Ő meg nagyon, de erről már írtam. Aztán összeöregedtünk. De addig, ameddig fiatal az ember könnyebben bűnbe lehet esni.
Egyébként bizalom kérdése az egész.
:)))
Hát az én pasim is zsivány szerintem! Régen legalábbis az volt.Nem tudom ki lehet-e ezt nőni! :))
Én is féltékeny vagyok és nem is ismerek magamra! Utálom ez miatt magam! Nem nyomozgatok, de a szemem rajta! Bár azt mondta az életbe nem jönnék rá! Hát lehet! Na mindegy! Bízom benne, hogy nincs semmi alap a féltékenységemre! Ő meg futár...címekre megy és hát azért ez nem épp kötött meló...:/
:))))
Berágott hogy egy női fórumon mit keresnek pasik! Meg miért ismerkedek itt pasikkal! Lehet nekem sem tetszene a fordított szitu! :/
nincs semmi! Jöttem volna, meg be is kukkantottam, csak a pasim kicsit bepöccent, hogy egy női forumon pasikkal is levelezek, meg beszélgetek! Főleg Pistára volt kíváncsi, mert látta, hogy megkérdezem, hol lakik? :)
És miután elolvasta a priviben a leveleim amiket pasiktól kaptam akkor egy kicsit megnyugodott, de az én kedvem elment attól, hogy ide üljek!
Ma nem dolgozom.Paki úgy tűnik meggyógyult.Legalábbis láz mentes.Infrázom továbbra is és kapja a vitaminokat.:)
Jó munkát minden esetre!:))
Ahha, mindjárt megyek :( mennyire nincs kedvem!!! :S Ráadásul ma 2 helyre is :SSS
Te is dolgozol? Paki meggyógyult?
Köszi Krisztám, Neked is jó éjszakát kívánok!
Úgy látom ez a hétvége mindenkit kimerített, de holnap egy új hét kezdődik, új reményekkel.
Jó éjt neked is Maruszja!:)
Jó dominózást!
Jó éjszakát mindenkinek!
Még megvárom a 23 órás domit, aztán én is megyek.
Gondolom már mindenki pihen, alszik.
Remélem így van!
Sziasztok.. csak beugrottam "jelezni" :)