Netfüggők! (beszélgetés)
Hali!
Jó nekem a hétköznap is!Csak a nyaralást nem vettem számításba.:)Meg utána a munkát.
Marcsika mennyiért adod a kiskutyát?
Sziasztok függők és függetlenek!
Ágica! Sajnálom, de hidd el jobb így, ha nem jöttetek ki. Amilyen szép csajszi vagy minden újadra akad új, kedves, aranyos fiú.
Pista! Írtam, nálam látszik.
Borús az idő, lóg az eső lába, de legalább lehűlt egy kicsit a levegő.
Most telefonált a kiskutya tulaj, pénteken megyünk kiskutya nézőbe. Állítólag már aranyosak, ugatnak és szaladgálnak. Alíg várom, hogy láthassam őket. Nem akar valaki kiskutyát?
A találkozónkkal kapcsolatban: azt hiszem, hogy kiírok egy teljesen új időpontot.
Kriszta! Te mindennap dolgozol? Akkor Neked abszolút nem jó a hétköznap?
Zsu és Mónika! Nektek egyáltalán nem jó a hétvége?
Hát igen!
Újra egyedül...
Na de megyek is szundizni, mert reggel kelnem kell!
Jó éjt függők!
Szép álmokat Pista
Szia!
Az nagyon jó!:)
Meg vagyok!
Ma már jobban! :)
Sziasztok!
Beköszöntem csak! :)
Hát halljátok,mit össze tudtok rinyálni egy találkozó miatt....ha ez így folytatódik
Nem lesz belőle semmi!!!!
Egyet vegyetek figyelembe ,mindenkinek nem lehet jó,hiszen olyan nincs,hogy mindenkinek jó legyen!
Minél többen írnak,annál rosszabb lesz.Így szervezni semmit nem lehet.
Van egy kiírt időpont,és aki akar az úgy rendezi,hogy el tudjon menni.Ez csak egy kis jóindulat és hozzáállás kérdése.
Egyébként semmi közöm hozzá.Ez csak egy kívülálló véleménye.
Mindenkitől bocs,de ez az
IGAZSÁG !!!
pontosan.épp ezért van az,hogy 24-én már dolgozom,mivel 23-án jövünk haza.
Egyébként szia mindenki!:)
Szia Zsu!
Én is a napokban, amikor vendégeink voltak és csirkepörköltet kértek galuskával annyi galuskát kevertem be, hogy a felét kidobtam még mielőtt kiszaggattam volna. Egy század jól lakott volna belőle. Hiába soha nem tudok keveset főzni, mindig azt hiszem, hogy kevés lesz és inkább sokat csinálok, pedig amúgy csak ketten vagyunk.
Sziasztok!
1000rel szaggatom a galuskát....jaj de unom:)
Egyébként sziasztok mindenki! Kellemes és szép napot napot kívánok mindenkinek!
Lehet, hogy az előbb egy kicsit szigorú voltam, de higgyétek el, hogy muszáj, mert különben nem lesz belőle semmi.
Ez általában így szokott lenni, hogy mindenki nagyon akarja és amikor tények elé állunk, akkor csak nyekergünk. Bocsi!
Hát Krisztám! Egy korábbi bejegyzésed szerint augusztus 17-től augusztus 23-ig nem jó Neked, ezt írtad, mert fel is jegyeztem.
Zsuéknak meg a 28-a szombat nem jó, mert kérték, hogy hétköznap legyen.
Akkor mikor legyen? Eyáltalán lesz ebből valami, vagy csak marad talány?
Én mondtam nekem mindegy kivéve az aug. 17-ét és 23-át. A többi napok mindegy. Ha ennyire agyon szervezzük figyeljétek meg, hogy nem is fog sikerülni.
Csak egy példa. Mi nem szerveztük, de tegnap találkoztunk itt Békéscsabán hárman. Jó mondjuk ez helyben van, de akkor is.
Ez azért gond, mert messzire kell felutazni. Jó azoknak, akik Pesten laknak.
Írjátok már meg, hogy mikor legyen? De tutira!!!
Ha a mi találkozónkra gondolsz (márpedig gondolom, hogy arra) akkor az egyenlőre áll.
Nos úgy vettem észre, hogy az augusztus végét szeretnétek inkább. Én állok elébe.
Tehát: vagy augusztus 24. (kedd), vagy augusztus 28. (szombat). Majd eldöntitek.
Mindenesetre, aki megigéri, hogy eljön az jöjjön is el, mert nem szeretném, ha csak ketten, hárman ücsörögnénk ott. Rajtatok múlik. Eldöntitek és akkor az időpontot jelzem még egy pár csajszinak.
nem unatkozom!;)
Bár Z-t sajnálom,de már meguntam.Ha valaki ennyire nem tud tenni egy kapcsolatért,akkor az mehet!Elég sokat vártam rá,úgy gondolom!
:)
Na szia:)
Olvasom zajlik az ÉLET!:)
na vagyok
Paki megfürdetve,épp kajál és dvdt néz.most jöttünk fel a focizásból.a mennydörgés kergette fel a gyereket.:)
Szia!
Hogy vagy?
Szia!
Üdv itt!