Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok! Még nem értek ide a vendégeink, kész az ebéd, minden rendben, csak jönnének már!
Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Hááát Móni én sem lennék most a helyedben :)) de a lényeg, hogy legalább tegnap jó volt :)
Sziasztok!
Móni, legalább tegnap jól érezted magad.
Most nem irigyellek.:)
köszi...
ez nem éjszakai dolog,ez tegnapi egész napnak az eredménye:(
hehe Móni!Aki éjjel legény,nappal is legyen az.:)))))
Kitartást mára és jó munkát!
szép napot mindenkinek!!
én megint mehetek mindjárt dolgozni:(
Pedig a tegnapi napután most jobb lenne aludni,mert van macska jaj bőven:(
:) Köszönöm!
Úgy látom ti is vissza tértetek, mert volt egy időszak, mikor ti is másfelé nézelődtetek!
szép napot függők!:)
Ágica de jó,hogy erre jártál!:)
Köszönöm szépen.
Lehet megyek aludni. Elálmosodtam itt egymagamban.
Közben a spanyolok gólt rúgtak! Örülök neki drukkoltam nekik.
Jó éjszakát mindenkinek!
:DDD
De ezt legalább őszintének érzem! :)
Most jöttem ki a fürdőszobából. Gyorsan megmostam a hajam, hogy holnap valahogy kinézzek.
Még nem biztos, hogy itt alszanak.
Látom megnyerték a lottó ötöst, sajnos nem én (vagy hála!) csak két egyes találatom van.
Akkor megint nem a megszokott helyen alszotok.:DD
Még jó, hogy ma megtudtad, hogy mennek!:)))
Kezded megismerni az igazi énjét a pasinak?
Ha túl körülményes, még időben válts, ne szenvedj vele sokáig!
Hát egy kicsit eltévedtem! De újra itt! :P
Voltam magam alatt és kívül is fordultam magamba és befelé is! :P sok érzés keresztül is ment rajtam! :DDD Hát tapasztalom az életet! :P Van mit bepótolni! :)
Megint megtapasztaltam, h valami baj van velem, mert megint egy körülményes pasit vonzottam be...
Jé, ki van itt? Egy Ágica!:)
Szia Ágica! Merre jártál ilyen sokáig?
sziasztok!
kiszívta az energyt belőlem a víz és a nap.hulla vagyok!.:)legyetek jók függők.holnap leszek csak.:)
No akkor most jól elbeszélgettem magammal, megyek másik fórumra és nézek valami képeket is, amit küldözgetni fogok.
Jó lenne ma nyerni a lottón. Ha bár nekem nem kellene ez a rengeteg pénz. Mit csinálnék vele?
Legfeljebb mindenkit megdobnék egy pár millióval és aztán köddé válnék.
Nem vagy szemét! Biztos nem az egyetlen vagy, akit ilyen hölgykoszorú vesz körbe, de mi csak Téged ismerünk és szeretünk! Az meg, hogy Téged sokan imádnak az még izgalmasabbá teszi a helyzetet, van miért harcolnunk!
(No jó, én is csak vicceltem ám!) De azért mégis így van!