Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
Mi se tudtuk idáig összeegyeztetni, ezért nem bírtam tovább, pedig nagyon sokáig ellen álltam!
Hova készültök nyaralni?
igen a nagy filmeket én is moziban szeretem megnézni.:)
bár olyan ritkán jutunk el,hogy az már durva.:(
Igen, megnyugodott a lelkem, hogy végre láttam, csak sajnálom egy kicsit, hogy nem moziba mert annak más a feelingje!
és legalább megérte megnézni?
Itt vagyok!:)
Most fejeztem be az alkonyat 3. részét, nem tudtam megállni ás letölt..em, pedig moziba akartam megézni:(
Na úgy látom ma is a saját társaságomra fanyalodok!:))))
De eladjuk, ha már egyszer lettek nekünk. A fedeztetésért kutyával fizetnek nekünk. A másik helyen csak kettő született, így - mivel nekik kell mind a kettő - majd megegyezünk velük.
Nem eladjátok csak elajándékozzátok?
Köszönjük. Hát ennyi sikerült. A másik helyen már nem kérünk kiskutyát, mert örülünk, ha ennek találunk jó gazdit, amit majd július végén kapunk.
sziasztok!
Gratulálok Marcsi a sok kiskutyához!Igen ügyes volt végül Picúr!:)
Sziasztok Fiatalok!
Itt a hétvége megint, kellemes napot kívánok!
Ma megyünk kiskutya nézőbe.
Ma kaptuk a telefont, hogy a másik helyről is született 2 kiskutya, tehát Picúr ötszörös apuka lett.
Ezóta már az igazak álmát alusszátok! Jó éjszakát mindenkinek! Most ébredtem, de megyek is vissza.
Nekem is le kell ma hamarabb feküdnöm, mert nagyon elfáradtam.
Jó éjt!
én is megyek.
Pista holnap legyen mit visszaolvasnunk!! :)))
jóéjt!
na megyek dolgozni!jó éjt!
de majd csak utánad!! :))
örülök hogy tetszett.holnap egy másik résszel örvendeztetlek meg titeket.:)
ezt rendszeresíthetnénk :))
rohadt forró még.és én hülye a tecsoban nem vettem tejet.:(
képzeld el,nem.igaz taknyolt egy nagyot,de ez van.:)
na kávé megvolt?
és jó volt este?nem volt hiszti?
bocsi tévedtem már alszik
tiszta dilis vagy :)))
jól megnevettettél :)
Folytathatod a párbeszédet!:)))