Netfüggők! (beszélgetés)
Ha szépek nem is,de legalább vettem végre a bátorságot és megszabadultam a hajam hosszától.:D
Milyen napod volt Marcsi?Minden ok?
Jó reggelt mindenkinek! Ma jobban aludtam és többet, mint tegnap éjjel.
Lehet azért, mert egy kis szél volt az este. Eső az nem volt errefelé. Talán majd ma.
Hétvégén sok programom van. Holnap ha nem szakad az eső, akkor temető anyukámhoz, majd főzök és ha Timcsy átjön Csabára, akkor találkozom vele is egy kis időre.
Vasárnap megyek Laurával a kórházba a húgomhoz, mert tegnap megint beköltözött 1 hétre. Mától kezdik a kezelést, tegnap csak vizsgálgatták, mert nagyon cukros is. Ja és még anyósom is megkérdezte, hogy mikor megyünk anyáknapját köszönteni? Hát ez kérdés. Ha jó idő lesz akkor vasárnap együtt, ha esik, akkor csak a férjem.
Jó reggelt,hajnal óta szakad az eső de nem is bánom nagyon kellet!Hálisten párom is itthon maradt legalább lesz sofőröm:))
Kriszta az új gázod nem gázosan fog működni?XD
Maruszja tegnap reggel óta nem volt,hol lehet???
MÓNIKÁNAK,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT
KIVÁNOK SOK-SOK SZERETETTEL...DDDDDD♥♥
Köszönöm mindenki a köszöntést nagyon aranyosak vagytok !
Ma nem igazán tudtam jönni este későn értem haza.
Jó Éjt, Szép Álmokat !
Puszim mindenkinek !
Ma egész nap szaladgáltam.Hol bankba,hol a piacra,vagy máshova.Mentem mint a hülye.Nagyjából elintéztem mindent,de a bicajt nem tudom holnap átvenni,mert a csaj elutazik.
Viszont szereztem egy olcsó gáztűzhelyt.Az itteni már elég gázosan működik.Jobb a békesség.Úgyis most lesz lomtalanítás.Még azt is el kell hozni.
Timcsy boldog névnapot!
Jól megáztam ma míg elbicajoztam a kórházig.Még jó hogy készültem és vittem váltó gatyót,ne kelljen vizesben lenni órákig.Haza felé szerencsém volt,épp haza értem akkor jött a következő zápor.Sosem lesz vége már ennek a kezelésnek...:((holnap is mennem kell.
Nagyon szépen köszönöm csajok, puszi nektek !
Csak bbekukk mert estig doli van !
Szép Napot Mindenkinek !
Szia Marcsika,sokat dolgozhattál ha izomlázad van.
bizony éjszaka alig tud az ember aludni,a meleg miatt,talán ugy 2-3 óra körű frissül a levegő éjszaka.......de akkor már nemsokára kellni kell.