Netfüggők! (beszélgetés)
sziasztok még nem esik,láttátok van két uj jel,
esernyő éa fagyi,,,,,DDD
Julcsi,biztos megbírkózol a feladattal!Ügyi nőci vagy!
Én főzök épp.Babgulyás lesz.Közben kiporszívózok meg felmosok.
Jó reggelt mindenkinek!
Julika talán mi is megyünk hozzád! Neked már úgyis mindegy egy pár emberrel több, vagy kevesebb!
Hát remélem, hogy minden frankón sikerül és jól érzi majd magát. Most már csak jó idő kell!
Bocsika,de itt meg verőfényes napsütés van,tiszta kék az ég:))
Kezdek bepánikolni,mit vállaltam!Pénteken 18 fős kertiparti.Normális vagyok????Ma rendet csinálok a garázsban,hátha az eső meglep minket,szépen mindent oda készítek letakarva, beosztottam mindennapra mit mikor csinálok mert a gyerek is itt van,csütörtökön meg egésznap kinn dolgozunk.Pedig pont az a nap kéne legjobban:((Segitség meg nem lesz,mindenki vendégségbe jön.Drukkoljatok hogy megbirkózzak a dologgal:))
Szép Napot, itt is borús idő van.
szép jó reggelt mindenkinek!sajnos még borongós az idő,de nem esik....
Köszi, akkor megnézem megint!
Nálam is volt valami hiba de már rendbe jött !
Ez nagyon gáz!Milyen hülye nagyanyja van ennek a szegény gyereknek!
Ti sem tudtok belépni a facebookra, vagy csak nálam sz@rakodik?
Dörög, villámlik, szakad az eső. Azt mondja a férjem, hogy lehet tornádó is.
Neem!Csak 2 hétig mamájánál volt és el van vadulva most teljesen,elég lesz megregruláznom mire eszébe jut hogy nálam nincs hiszti kiabálás!Nem szokott gond lenni,alkalmazkodik a szabályokhoz csak vissza kell állni neki:))Jaa és újra pelus van...mire nem jó 1 jó kis nagymami??!!Nagyon haragszom rá!!!!!
Igaz lehet,hisz panaszkodott is rá nem rég.:((
Akkor most megint nevelheted Julikám!
Én már tudom. Elromlott otthon a laptopja, csak a munkahelyen tud írni, ott meg nem mer sokat.
Segítsééég!!!Megjött a kis kedvenc szomszéd gyerköcöm,hát 11től van csak velem de totál kifáradtam már!!Szörnyen hisztis és nagyszájú lett 2 hét alatt:((
Nem tudom mi lehet vele.:(
Mónika merre lehet?
Most jártam nála az adatlapján, hát májusban még nem járt a Hoxán. Nem is igazi netfüggő, ha ennyi időt kibír nélkülünk, én tuti nem bírnám ki!
Én olvastam a naplódban. Tudtam róla. Jó, hogy nem lett semmi bajotok és az autók is épségben megúszták a találkozást!
Nem is meséltem,hogy a múlt héten valami idióta belém koccant.Pont indultam melózni,erre a piros lámpánál hamarabb indult el,mint én és belém jött.Nem lett baja egyik autónak sem,így mentünk tovább,de komolyan mondom nem hittem el.:S
Jó reggelt!
Itt is be van borulva.
Szép hetet mindenkinek!
Pesten már esik.Vagyis szemerkél.:S
Jó reggelt, be van itt is borulva. Kutyák már sétáltak, én meg most keltem fel.
Kellemes napot/hetet kívánok mindenkinek!
Jó Reggelt !
Kellemes Hetet !