Netfüggők! (beszélgetés)
Olyan édes a kis FICKÓ!!!!!
Most már ne is akarjon jönni érte senki ezt kívánom.
Sziasztok!
Mi is panelban lakunk, de amióta megcsinálták a szigetelést azóta egy szavunk nem lehet. Nyáron kellemes a lakás, nem olyan meleg, télen meg nem kell annyira fűteni. Mi általában 20 fokra szoktuk beállítani a termosztátot, de annál mindig melegebb van a lakásban. Náélunk a fürdőszobába a férjem által gyártott fregoli van, amelye le-, illetve fel tudunk húzni. Télen is hamar megszáradnak a ruhák, mert a fürdőszobába van egy olyan törölközőtartós főtőtest. Persze én általában azokra zoknikat szoktam pakolni télen.
Én is panelba lakom. Itt a környéken a 4 emeletes panel lakásokba, a fürdőszobába van hősugárzó, és jó meleg tud lenni a fürdőszobába.A 10 emeletesbe is tehettek volna, a kád alatt van fűtés cső, de azzal nem megyek sokra.
Hétvégén, még nem tudom, hogy megyek-e valahova, nem tervezek semmit. Holnap, szerintem folytatom a lecsó elrakását.
Te neked hogy alakul a hétvégéd? Dolgozol?
Én kaptam az anyukámtól hősugárzót,mikor kicsi volt a Patrik.De bevallom néha olyan jó bekapcsolni,mert sajnos régi panelban lakunk és a nyílászárók nagyon szarok.Így hiába fűtenek,sokszor kiviszi a meleget a huzat.
Hétvégén mész valahova Móni?
Szerbusztok! Megérkeztem én is.Kicsit tovább maradtam ma bent a melóhelyen, el indítottam a mosógépet.
Örülök, hogy kezdesz gyógyulgatni, Karácsonyra teljesen meggyógyulsz meglátod.
Sziasztok!
A naplómba mindent leírtam, sőt fotót is tettem be. Puszi mindenkinek!
Hűűűű már majdnem éhen haltam.:)
De kint roppant szar idő van!Utálom nagyon.:(
Igen, tudom. Nagyon féltékeny a kicsire.
Most vitte el a kutyakozmetikushoz Fickót.
Köszi Marcsi!:)
Egyébként meg Picur félti a helyét ezért nem szereti Fickót.
Ja valaki kérdezte, hogy honnan tudta ez az ember, hogy van eladó kiskutyánk?
Onnan, hogy a múltkor anyósomnál csináltak ablakcserét. És az a srác volt, aki nálunk is cserélte. Neki a haverja ez a hapi, de a csajának kell a kutya, aki Gyulán lakik.
Sziasztok!
Itthon vagyunk. Hiába mentünk korán olyan későn végeztünk. Lassan ment minden és sok beteg volt.
A jövő héten elkezdjük a tornát. Már hétfőn akarták, de mondtam, hogy nekem csak szerdától jó, mert hétfőn fodrászhoz megyek, kedden meg eligazításra, illetve esküre. A szerda pont jó reggel 8 óra, a többi napokat majd megbeszéljük. Biztos 10 alkalommal kell mennem majd.
A kutya gazdája, azaz a hapsi nem jelentkezett még, úgy hogy egyenlőre áll a vásár - talán.
Mondtam ma Palinak, hogy ezt vegyük egy utolsó lehetőségnek. Ha nem kell nekik a kutya, akkor tartsuk meg. Mégpedig úgy, hogy csináltassuk meg neki az ivartalanítást. Ne legyen két kandúr a házban, mert úgy gondolom, hogy ezért veszekszenek. Hát majd kora délután megtudjuk mi az ábra. Én is kíváncsian várom. Nem tudtam aludni se, sokat fent voltam. Ráadásul Picúrt éjfél után le kellett vinni pisilni, kakilni.
Nem tudim mi lesz Fickóval. Én szeretném, ha megmaradna. Mindent le fogok írni délután, hogy mi volt.
Be van borulva, lóg az eső lába, azaz egy kicsit már szemerkélt is. Péntek van igaz Mónika, de ez engem hidegen hagy. Tudom a dolgozóknak nagyon jó.
Kellemes napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Szakad az eső,reggel fejgörcsre keltem,ami a gyógyszer hatására csak enyhült,de nem múlt el.
Egyébként hamar megfőtt a leves,ezért kivételesen korán kerültem ágyba.:)
Patrikkal közel harcot vívtam a c vitamin bevétele miatt,de ebből nem engedek,mert csak így tudom megvédeni őkelmét a nagyja baciktól.
Marcsi!Mi volt a dokinál?
Jó reggelt mindenkinek. Sajna megint esik ez az eső!!!!! Jó hogy tegnap kutyakozmetikázva lett a kutya, mindig ez van.Tegnap este is már amikor le mentem, esett az eső.
Na de ne csak a rosszat írjam, a jó hír, hogy péntek van. Itt a hétvége, még akkor is örülni kell ha rossz időt mondanak hétvégére.
Marcsi, remélem valami jó hírt is mondasz a, feltétlenül írjál, mi volt a röntgenen, és az új gazdi jelöltről is írjál kérlek.
Puszi mindenkinek, majd este felé jövök.
jó éjt Marcsika!
Én még csak most raktam oda a levest.:)
Hát jah.:)
Marcsi és ez a gyulai ember hogyan talált rátok?
Én azt hiszem elköszönök, megyek zuhanyozni. Holnap korán kelünk, mert megint megyek kontrollra.
Jó éjszakát mindenkinek!