Netfüggők! (beszélgetés)
Hi!Csak bekukk!Megyek mindjárt az utódomért.:)
Csók mindenkinek!
Kigyógyultam azt jelenti, hogy ha most 15 órakor lenne dominó, akkor is lefeküdnék, és valószínűleg nem venném fel mert tovább fogok aludni.
A netfüggőség még azt hiszem marad egy ideig.:)
szia Pista! :)
kigyógyultál?? az mit jelent? :)
csak nehogy a netfüggőség legyen a következő, amiből kigyógyulsz :)
Sziasztok!
Marcsi én már kigyógyultam a dominófüggőségből.:)))
Viki gyere sűrűbben!:)
Jó reggelt Marcsi!
Láttam megint kukorékoltál este :)
Csak bebukkantottam, mert fent vagyok dominó lesen.
Remélem mindenki kellemesen alszik!
No filmeztünk. Jól kisírtam magam, pedig már láttam csak régen.
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Na megyek le feküdni, mindenkinek jó éjszakát kívánok. Puszi.
Sziasztok.
Na itt vagyok, most jöttem haza, lementünk háromnegyed 9-kor sétálni, és most jöttünk haza,mert össze szaladtunk egy ismerőssel, aztán ment a duma.
Ez nem egy nagy ajándék Maruszja, vettem én már neki nagyobbat is, tavaly is így volt, csak akkor én fizettem az ővét, ő meg az enyémet, igaz az drágább volt, mert panzióba voltunk.
Meg beszéltük, hogy nincs ajándékozás, sőt jövőre se készülödjön a 40-ik szülinapomra, majd ha én akarok, akkor készülödök. Ő ugy sem lep meg utazással, ez mindig az én feladatom, Szilveszterkor, mindig itthon punnyadunk.
Most azon gondolkozom, hogy kéne valamit vinni a tulajnak, ahol meg szállunk, mert azért csak Szent este, meg Karácsonykor ott leszünk. De mit? Amikor ő ad Egri bort, én most vegyek neki egy másik bort?
Vagy hagyjam a francba? Tavaly Győrbe voltunk panzióba, oda nem vittünk semmit.De ez teljesen más, ahova megyünk. Na mindegy van még időm gondolkozni, hiszen 3 hónap van még.
Szia! Igen, van kocsink.
Végül is rá tudtad beszélni a párod az utazásra ezek szerint?
Sziasztok! Maruszja köszönöm a képeket, látom be tetted, ami múltkor tetszett, a kutyus a fa levelekkel.
Maruszja nagyon sok hely van, ahova lehet vinni a kutyát, Egerbe is, be kell írni a google-be, hogy kutyás szállások, és ki dobja, vagy részletes szállás keresőbe. Van kocsitok amúgy? Mert kocsival érdemes utazni menni, főleg apartmanba, mert nem szállodába, vagy panzióba megyünk, a reggeliről nekem kell gondoskodni, és még így azt mondta a tulaj, hogy Szent este nincs nyitva étterem,lehet, hogy szent este hideg kaját fogunk enni. De engem nem érdekel, a lényeg az, hogy ne legyek itthon, és a családom közelébe nem akarok lenni.Tudom, hogy ez durva, amit írtam.De sajnos így gondolom.
Na helló mindenkinek!
De nagy csend van itt.
Mónika! Irigykedek, hogy Egerbe mentek. Látod nekünk nem sikerült elmenni egyáltalán sehová. Én is kerestem a neten olyan helyeket, ahová kutyát is lehet vinni, de nem találtam. Te meg még Egerbe is találtál olyat?
Na megírtam a hozzászólást és elszállt a net.:(
Szóval:sokat dolgozom,de nem azért ,mert nincs segítségem,hanem mert még sem várhatom el senkitől,hogy az én általam csinált adósságokat más fizesse.És sajnos nem két forintról van szó.
A gyereket meg csak úgy vállaltam,hogy el tudjam tartani akár egyedül is.De szerencsére számíthatok a Lacira is,meg anyámra is.