Netfüggők! (beszélgetés)
na pont ez az, akkor nem vagyok ezzel egyedül.
vasalni kellene, de már 24 órája nem száradtak meg a ruhák. grrrr..
Szia Viki!
Lehetne bent is dolgozni, de ilyen időben semmihz nincs kedvem.
Sziasztok!
Pista látod nem is baj, összejön legalább a társaság :))
Szia Zsu!
Szia Ibi!
Én jól vagyok, csak dolgom lett volna kint, de beszorultam.
Szia Pista!
Itt is szüntelenül esik!Hol rákezd és szakad,mintha dézsából öntenék,hol csak csepereg!De elég kedvszegő tud lenni,illetve bekényszerít a lakásba is!
Előnye,hogy tudunk fórumozni,ha épp nincs más dolgunk!O)
Sziasztooooook!
Mi újság?
Hogy vagytok???
Szia Nami!
Nálunk rengeteg eső leesett este óta.
Jó reggelt nektek!
Igen,ma is elég rossz időnk van..:O)
Szép napot mindenkinek!
Sajnos nem úgy néz ki időjárás szempontjából.
Jó éjszakát Marcsi.Vigyázz magadra. Szép álmokat.
Puszi.
Ó te szegény. De az jó, ha nem 1 Tv van, mert akkor mindenki azt nézd amit akar.
Sajnos ez mindenhol így van, ennyi éve együtt vagytok, és csak a probléma mindig.Én ugyan így vagyok, sokszor vissza szoktam gondolni, a régi dolgokra, még amikor az elején voltunk a kapcsolatnak. Semmin nem tudtok össze veszni, most meg, már minden szaron össze balhézunk.
Nem egy, három. Van a konyhában, a nappaliban és a hálószobába.
Nagyon ritka, ha egy-egy filmet együtt nézünk. Általában abban is más az ízlésünk. Ez van!
Az enyém is eszi a paprikát.
Sok mindenben nem értetek egyet, régen is így volt?
Akkor nem is szoktatok együtt nézni Tv-t? Egy Tv-tek van?
Persze, úgy is kapnak a kutyusok. Főtt húst fogunk nekik adni, mert a sült az sós.
Általában a Rossmannba vásárolunk kutyakaját. Reggel a Pedigré csirkés tasakost kapják, este pedig a Winston konzervet. A kis Fickó mindenevő, olyat nem tudtam még neki adni, hogy ne ette volna meg. Imádják a sajtot. Van, hogy kapnak a főztünkből, de nagyon ritkán. Pl. amikor csirkét csinálok mondjuk levesnek, akkor nekik külön is főzök zuzát, majd összevágom főtt csirkehússal. Fickó még a zöldpaprikát is megeszi.
Én nem sokszor, mindig.
Nekünk tök más az ízlésünk mindenbe. Legyen az film, vagy bármi. Néztem (belenéztem) a Megasztárba, buziműsornak tartja. Épp úgy, mint a Mónikát, a Balázst, a Josipot. Mondjuk ezeket én sem szoktam nézni, csak ha nevetni akarok belenézek, de azt sem bírja ki szó nélkül.
Ismerem, nem fog meglágyulni.
Jól hangzik ez a kacsa dolog. A túros derelye teljesen jó, én is régebben vettem.
Kutyusoknak fog jutni egy kis kacsa hús?
Mit esznek amúgy? Kutya konzervet? Vagy házi kosztot?
Az enyém, a házi kosztot szereti jobban, de szoktam neki adni, tápot, meg konzervet is néha.
Hát ez nem jó akkor, ha a férjed így gondolja.
Vessél be mindent Marcsi, és akkor hát ha meglágyul a szíve. Ez marha rossz, ha egyik fél mást akar, meg a másik. Én is nagyon sokszor vagyok ilyen helyzetbe.
Ma túrós derelyét főztem. Nem én csináltam, készen vettük, én csak vízben kifőztem és zsemlemorzsát pirítottam. Ennyi.
Holnap viszont kacsát csinálok. Aprólékból levest, combját sütöm és piros káposztát csinálok hozzá. Imádjuk.
Szia!
Kutyusok jól vannak. Az előbb vacsorázott a férjem másodszorra és persze nekik is egyből kellett falatkák. Az ember nem jelentkezett, szerintem az már nem is fog. Ellenben nem adta fel a férjem, hogy nem adjuk el Fickót. Ma megint elkezdte, hogy nem tarthatjuk meg. Úgy sem nyugszik, ameddig itt van - tudom,ismerem.
Kutyusok hogy vannak? Főztél ma valami finomat?
Nem jelentkezett a manus akkor a mai nap sem ezek szerint? Ne is jelentkezzen, mert az ilyen nem érdemli meg.
Na itt vagyok, már megint esik ez a rohadt eső, megáztunk.
Marcsi végeztem a lecsóval, át is vittem a fagyasztóba apuékhoz.Holnap lehet, hogy folytatom.