Netfüggők! (beszélgetés)
Én is benézek többször ha van rá alkalmam mint most:), de amúgy nem sokat tudok ilyenkor újságolni csak azt hogy melózok.
Én mindig rosszat álmodok szóval nekem ez már hétköznapi dolog sajnos.
Sziasztok! Most keltem nem régen. Várom a második kutyát fel, mert vizesen, sárosan jönnek fel. Tegnap pl. én nem is sétáltam, mert csak a férjem vitte le őket, én pedig fent vártam őket hajszárítóval, langyos vízzel.
Mi van Krisztám megint rosszat álmodtál? Nem aludtál jól azt olvasom. Én fent voltam dominózni, kettőt én vettem fel, egyet a férjem.
Remélem később többet leszünk itt és jókat fogunk ismét beszélgetni. Majd még kevesebbet, mert jön a nyár!?
Sziasztok!
Na jó,hogy hajnalban lement a dominók fele.:S
Éjjel nem aludtam jól megint.Azt hiszem leszokom az esti evésről.:S
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Igazad van Krisztám. Mostanában elég csend van itt és jóformán csak köszönő fórum lettünk. Remélem lesz ez még másképp is, majd teszünk róla.
Nem vagytok beszédes hangulatban mostanság.:S
Jó éjt!
Közben volt árupakolás is.Már el is álmosodtam.:D
Szabadnapomon mehetek megint oktatásra.:S
Remélem azóta már nem is emlékszel rá. Vevő meg majd csak megy. Tudod egyszer hopp, máskor kopp.
Esik az eső felénk nem nagyon, de azért minden vizes. Túl vagyunk az ebéden, fiúk csicsika, én meg gép, várom a domit, amit mindjárt lesz.
Inkább elfelejtettem ezt a hülye álmot.:S
Mondjuk jó lenne,ha legalább vevő lenne,mert ez az unalom kicsinál.Áru is csak délután jön.:S
Sziasztok! Jó reggelt és jó hetet kívánok mindenkinek! Itt is hideg van, 7 fok, fúj a szél.
Krisztám!
Majd napközben elfelejted és megjön a kedved, remélem!
Sziasztok ! Kellemes Hetet !
Nagyon hüle idő van esik, 9 fok.
Voltunk délután kecskéket etetni,elvittük anyut is.Legalább volt alkalma virágot dobni a Dunába apunak.
Jó kis nap volt.Nem volt rossz idő,kicsit hüsi ,de igazi kiránduló idő.