Netfüggők! (beszélgetés)
Mama!Ezt már úgy vártam,tőled,hogy az nem igaz!Oké,fejtsd ki!Az igazság az,hogy le van informálva,mert ismerősök évek óta ott dolgoznak,be van jelentve munkaügyön is,szóval,fosnom nem kell!Így nem lehet semminek nekiindulni!
Annyi mindent hall az ember, nagyon-nagyon meg kell gondolni, hogy olyan messze elmenj. A másik a nyelvtudásod, nem tudom milyen szinten beszélt nyelvet? Melcsi! Én nagyon féltelek, gondold meg és csak akkor vágjál bele, ha mindennek utána jártál.
Én priviben (lehet holnap) kifejtem a külföldi munkával kapcsolatos véleményem. Nagyon féltelek megmondom őszintén!
ezt most úgy írtad,mintha valami topless bárra gondolnál!:))))
Elárulom,majd Hétfőn,mert akkor megyek a munkaügyre,sok helyre adtam be a pályázatomat! :)))
Vacsiztunk is, mosogattam, majd a férjem ült a gép előtt, de most csak én leszek!
Hű, de sokat írtatok, akkor most olvasok.
Tisztában vagyok vele,hogy keményen kell melózni,hogy meglegyen,és észnél kell lenni,a lóvénál,de ismerem magam,nagyon,tudom,hogy meg lesz ez is! :))) Nem kell nekem luxus autó,csak egy kis apró,ami nem eszik sokat,és fenn lehet tartani!Annyira elegem van,hogy mindig igazodnom kell másokhoz,hogy kényelmesen tudjak utazni,vagy ha valami kell! :S
teljesen igazat adok neked, ha itt maradsz, nem nagyon lesz semmid, ha külföldre mész dolgozni, akkor álmaidat valóra tudod váltani.
nem megyek messzire,ausztria itt van egy köpésre :)
amúgy meg igen,szívesen,kell már a meló,a pénz-jogsit,és kocsit akarok!Valami kis apró picuri kocsit,ami nekem való :))
Itt hagyod ezt a gyönyörű országot?:)
köszi pista! Igen,biztos! :))
Gratulálok a vizsgákhoz!
Biztos a külföldi meló?
Végeztem.Most pár napig szabadság:)
Közbe haza jöttem, még jó hogy ilyen közel van a melóhely.
Marcsi örülök, hogy jobban vagy. Most biztos vacsiztok, azért tűntél el. :-)))
Hát hozzám is jöhetnél, mert van egy pár vasalni való. :-))))
gyere hozzám is :)
anyám mániája a vasalás,vasárnaponként,még a naplót nézi!
Én szeretek vasalni,csak sajnálom az időt rá
Magával a foglalatossággal nincs bajom.:)
Hétvégén lesz Vecsésen káposzta fesztivál, hát sajna nem tudok elmenni,pedig úgy elmentem volna, de rengeteg melóm lesz a hétvégén, vasárnap jönnek hozzám, és hát mindent szombaton kell megcsinálnom.
Nem irigyellek vasalás szempontjából, nagyon sokan nem szeretik ezt a házimunkát.
Most jutott eszembe, há itt az irodába is tudok netezni, míg nem jön az a valaki, akinek a kulcsot kell oda adni.
sziasztok!
már megint vasalok...
Paki készen van ,mint a matek lecke.Nem aludt délután és annyit pörgött az oviban,hogy alig bírtam haza hozni.Most meg tátott szájjal dvd t néz.:)
Köszönöm szépen! :)))
Oké,beengedlek,ha kéred! :)
Neked meg gratulálok, ha lesz időm, akkor bele olvasok a naplódba. Sok sikert kívánok neked!!!!
Sziasztok, nem rég jöttem haza, mert valakit várni kellett de nem jött az irodába, 4 órára mondta, hogy jön, én 6-ig vártam. Erre most kaptam telefont, hogy vissza kell mennem az irodába, mert valakinek kulcsot kell adni. Úgy hogy indulok vissza. Majd jövök. De legalább a szőrtelenítést sikerült beiktatni, az legalább készen van.
OK, elolvasom ott, igazad van.
Írtam a naplómban róla,meg másról is! :))
Egyenlőre várom,hogy November legyen,és lemenjenek a vizsgáim!A német lemegy 2 héten belül,a munkavédelem,meg majd novemberben!Szóval,ha végeztem,megyek felmérem a terepet :)