Netfüggők! (beszélgetés)
No majd én megnyitom, de előbb kitanulmányozom hogy kell fórumot csinálni. Nem ma, majd talán holnap kitalálok valamit.
Jó éjszakát mindenkinek!
Nem mindenki örülne neki. Nem is lenne jó. Ez a fórum már ilyen marad. Van egy törzsgárda, és vannak akik csak bekukkantanak egy kicsit. Remélhetőleg Te nem ilyen leszel!
A hideg kezű, lábú, orrúak fóruma szerintem menne külön.:)))
Na viszont én mindenkitől elköszönök.Megyek az ágyacskámba. Mindenkinek jó éjszakát kívánok, és nyugodt éjszakát,szép álmokat.
Marcsi aztán várom a beszámolót a holnapi napról, hogy milyen volt a kezelés.
Puszi mindenkinek
Hát ha nem haragszol nem nyitok fórumot, ez tökéletes ami van. Ezt ha lehetne módosítani az jó lenne, a nettfüggők mellé, jó lenne ha be lehetne írni, hogy hideg kezű,lábúak,orrúak jöjjenek.
Na de ha nem lehet az sem baj. :-)))))
Nálunk még más is van, a saját hibáját nem veszi észre ,csak az enyémet.
De én legalább elismerem, hogy hibáztam, és azt is aláírom hogy, nagyon rossz természetű vagyok, és nehéz eset vagyok és nehéz velem együtt élni.
Na de ő, a férfi urasság, nem ismeri el, a hibáit.
Ő a maga a tőkéj :-)))))
Hát én sokat koppintok innen-onnan.Mikor látok egy-egy jó ötletet,akkor azt meg kell valósítanom.Igaz sokkal bénább kivitelben,mert kijöttem a gyakorlatból.:)De mire suliba megy a Patrik,addigra kicsit visszarázódom az iskolai alkotások világába.
Jövőre csiga lesz a gyerek.Hacsak addig nem talál ki mást.Már kitaláltam ,hogy a legegyszerűbb elkészíteni a jelmezt,minimális ráfordítással.
Na végre olyan étel, amit nem szeretek, csak a szaftját és a krumplit, vagy a tarhonyát enném meg.
A kocsonyát sem szeretem.