Netfüggők! (beszélgetés)
Tudom. Nekem sajnos minden jól esik. Mindjárt szőlőt fogok enni, mert azt is kaptam.
Olyan borús idő lett és annyira fúj a szél.
Felétek esik még Melcsi?
hála istennek!Egészségetekre!Nekem tudod miért nem esett jól? :S
Nem voltál undorító, nekünk nagyon jól esett és bent maradt.
panini,nagyon szép a kislány szobája! :)
bocs,nem akartam undorító lenni :S
imádom a somlóit,3 hete elmentem a cuki előtt,és láttam egyet az asztalon!Megkívántam,és kellett nekem is ennem azonnal!Ahogy ment le úgy jött is ki! :S
Örülök neki, hogy jól vagytok. Mi is várjuk ám!
Hahahaha,hidd el nem maradtok egyben.:)))))Előbb vagy utóbb csak kibújik ez az óriás baby!:)))
sziasztok!
persze Marcsi, jól vagyunk. türelmetlenül várom a nagy napot, csak nem akar eljönni. :)
Na Pakit leadtam az ősöknek.De vevő így sincs.Úgyhogy elmegyek kávézni a volt kolléganőmhöz.
Nem sok eső lehetett.:)))
Viki drágám jól vagytok? Tegnap olvastam a naplódat.
De szar lehet, de ide is jön holnapra, vagy ki tudja. Itt mindig más időjárás van, mint az ország nagyrészén.
Pali is hozott haza somlóit, majd délután valamikor megesszük. Forma 1 időmérő lesz ma, azt fogja nézni a férjem, ha felébred, én pedig gondolom a gép előtt leszek.
Mi azt a hét elején ettünk, két napig. Itt is istenien süt a naposcska. Jó idő van.
Voltunk Andikánál a temetőbe, vittünk neki szép virágot, meg körbesepertem a sírt, mert füvet nyírhattak a múltkor.
Én marhahúslevest főztem és paradicsomszószt. Sok-sok főtt marhahusit, a kutyusok is ettek belőle. Leves maradt holnapra is, így holnap csak rántotthúst csinálok, sült krumplival.
Sziasztok!Én most végeztem a főzéssel,ettem is,meg benyomtam egy jó kis sütit! :)
Szép idő lesz ma úgy néz ki végig.
Nálunk köröm pöri az ebéd.
Igazad volt Pista, gyönyörűen süt a napocska, kár hogy sok a melóm itthon, és nem tudok kimozdulni.
Közben itt a közelben Mihály napi búcsú van.
5-óra körül úgyis le kell menni a kutyával, meg vinni kell a lecsót a fagyasztóba, meg a család tagjaimnak a tatár bifszteket, remélem még akkor is szép idő lesz, akkor meg nézem a búcsút is.
Most megyek én is a dolgomra. Marcsi mit főztök? Biztos megint valami finomat. Ja a többiektől is kérdezem, mi lesz az ebéd?
Na most már tényleg megyek, majd este felé be nézek.
sziasztok!
Pakival dolgozunk.:)
Most már nálunk is süt a nap, mindjárt megyünk a temetőbe.
Szép napot mindenkinek!
Egyelőre nem kell esőtől tartani senkinek sem.
Móni, nálatok is kisüt még a nap ma. Nálunk szűrt napsütés van.
Én csak időnként kukkantok be. Munka van itthon.
Szia drágám! Felénk is borús az idő.
Sziasztok! Én is kívánok szép napot, bár itt felénk be van borulva, szerintem itt mindjárt eső lesz sajnos. Hétvégére esőzéseket mondott.
Kellemes, napsütéses szombatot kívánok Nektek!
Na lekéstem, pedig egyszerre írtunk.
Akkor szia Marcsi!Jó éjszakát neked, álmodj szépeket. A többieknek is kívánok nyugodalmas jó éjszakát.
Sziasztok.