Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok, én is itthon vagyok. Most egy kis netezés addig míg nem viszem le a kutyát sétálni.
Csusznya, kukorica karo. Mit tudom en minek mondjatok arra.
Nekekm meg van egy darabb cssznya is vagatlan. Nagy darabb. Holnap ha vallami nem valtozik krumpl szedes
jaj ne is mondd.lecsót szeretnék elrakni már vagy 3 hete,de egyszerűen nem találok rá időt.de jövő héten,ha cigány gyerekek potyognak az égből,akkor is megcsinálom,mert aztán nagyon drága lesz a paprika.
Mondjam ,hogy faradttak? Ahogy teged olvaslak szegyellek ilyet irni. Most ep telire valo zoldseget kenne bevagjak
hahaha,vagy csak túlzottan rohanunk.:)
mizu Ibi?hogy vagytok?
es az sem oluyan hosszu mint gyerek korunkba:(
hazaértünk,süti kész holnapra.megy a mosás.kaja fő.most feldarabolom a munkát,aztán vasalnom kéne.jaj,hogy csak 24 óra van a napban.:(
Egészségedre! Én reggel fodrásznál voltam, majd boltban, ennyi. Délbe megetettem apukámat, aztán itthon magamat és kész.
Szia mama!Én már itthon vagyok!Ma szétcsavarogtam magam! :))) De jó volt! :))
Kellemes délutánt mindenkinek! Olyan hideg lett. Most gondolkodom, hogy mit vegyek fel vasárnap, hogy ne fázzak, mert az iskolában, ahol leszek mindig olyan hideg van.
Senki nincs még otthon?
Olvastam, hogy Viki még mindig otthon van, legalábbis vasárnapig. Szerintem vasárnap fog szülni.
sziasztok!voltam fodrásznál,elintéztem a Laci dolgát,eszek és megyek tovább.:(
Én is nagyon szurkolok Vikinek és Lilinek!!!
Sziasztok! Itthon vagyok. Voltam fodrásznál, boltba, vettem harisnyanadrágot és térdzoknikat, apunak most nem vettem, majd a jövő héten. Most siettem haza.
Kiváncsi leszek, hogy a baba meg lesz-e, szerintem hétvégére meg lesz a baba.
Szép jó reggelt mindenkinek! Péntek van, jaj de jó. Aki dolgozik otthon vagy a munkahelyén jó munkát kívánok nekik.
Mindenkinek szép álmokat kívánok!
Jó éjszakát kívánok és szép álmokat. Holnap találkozunk.
A fodrászomék tavaly nyáron újítatták fel a lakásukat, de oly annyira, hogy 2 hónapra kiköltöztek albérletbe. Mindent eladtak, minden bútort, kivéve a háztartási gépeket és az ágyneműt, meg a saját ruhatárukat. Falakat is bontottak náluk és csináltak egy nagy nappalit, konyhával együtt. A szobák megmaradtak úgy, ahogy voltak. Kicserélték az összes nyilászárót. Teljesen új bútort vettek mindenhová. És mindenütt kő van letéve, a szobákba is, a nappaliba is, mindenhol. Állítólag nagyon jó tisztán tartani. Szintén van kutyájuk. Nincs sehol szőnyeg, se függöny. Ez a módi azt mondja.
Persze van redőny.
Na megyek drága, neked úgyis mindjárt domi van, már nagyon fájnak a szemeim. Megyek készülődni, lefeküdni. Jó éjt neked és mindenkinek. Holnap majd késő este benézek. Aztán szép legyél :-))))
Jó éjszakát, szép álmokat! Sziasztok
Függöny nincs? Na ezt még nem hallottam, a szőnyeget igen, mert aki por allergiás, annak nincs szőnyeg, én a nagy szobába laminált parketta van, és rajta a nagy suba szőnyeg, amit évente kénytelen vagyok vinni a tisztítóba mióta kutya van, mert tört fehér színű a szőnyeg.Az előszobába padló burkolat van, arra akartam szőnyeget, de a párom azt mondta nem kell, meg csúszna rajta, így nincs rajta. Bezzeg ha anyósom élne az már rakott volna szőnyeget, ő nagyon szőnyeg mániás volt,a 2 fél szobába padlószőnyeg van. Mielőtt meghalt, vett nekünk az előszobába szőnyeget, de a párom azt mondta, ő le nem rakja ide, az az igazság hogy nem illet volna ide a lakáshoz. Nem a mi stílusunk volt a szőnyeg.
Úgy terveztük, hogy az összes szőnyeget elvisszük majd a tisztítóba.
Mostanában egyébként az a divat úgy hallottam a fodrászomtól, hogy se szőnyeg, se függöny nincs. A húgomnál sincs semmi szőnyeg, mert azt mondja, hogy porallergiás. Nekem meg olyan fura szőnyeg nélkül, amikor felvesszük.
Akkor csinált kárt bőven a kutya. Mondjuk a szőnyeget amit mondtál, hogy ki szoktad rakni, az erkélyre hogy szellőzőn azt el lehet vinni a tisztítóba, én a helyedbe most nem raknám le a szőnyeget.
Én amikor le pisilte a szőnyeget az enyém ecettel tisztítottam ki, az elveszi a pisi szagot, és a kutyák nem szeretik az ecet szagát.
Hála istennek, az enyém nem csinált kárt a lakásba.