Netfüggők! (beszélgetés)
azt sajnálom hogy a régi bandával nemtudok dumálni, mert oda nem akarok menni.hívni akarok ide pár embert
Köszönöm Pistám, jár a puszi neked, már küldöm is.
:-)))
Az jó,hogy leírtad, de még többet írjál, mesélj, mert hidd el, érdekel. De ha már erről nem akarsz beszélni, azt is megértem, nem akarom feltépni a sebeket.Akkor írj a mostani párodról.
de aztán nemtudtam bízni benne.lezártam.. a párom neten keresett meg.és a szerelem megtalált!!!!!!
Igen Móni, minden szavaddal egyet értek.
bocsánatot kért.hajajj. megbánta de nagyon.
A mostani párodat hol ismerted meg? És mióta vagy vele együtt?
ez már múlt!!!!!!!csak leírtam.
rettenetesen megbántott, kínzott érzelmileg...elfáradtam. bármennyire szerettem, nem akartam ujra kezdeni
Hat nem tudom , kivagyok merulve en is a parom is.Na eljon a novembe is mikkor orulhettunk a munkank eredenyenek
És bocsánatot kért tőled? Megmagyarázta, hogy miért bántott meg téged?
Most párkapcsolatban vagy ugye? De nem azzal a fiúval? Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de Marcsi is szerintem ezeket a kérdéseket fel tenné. :-)))
szóval mikor én akartam ő nem akarta a kapcsinkat, utánna meg már én nem,ő igen
mert sosincs időm.sok meló........én szeretek jókat beszélgetni,
NEM, akkor nem mondanánk, hogy írjál, végre írsz, mindig csak beköszöntél, aztán mentél is.
Azért vagyunk, hogy a másikat meg hallgassuk, és hozzá szóljuk. Igazam van többiek?
na de aztán kezdett rádöbbeni, hogy én komolyan szerettem volna a kapcsolatot, és megbánt mindent
ja értem. amugy szuper itt!!!!!!!
nagyon szerettem őt!!!!!!!
Már mint félre írtam, bocsika, privát üzenet lehet küldeni, de folyamatosan nem lehet beszélni, de majd nem ugyan az.
Akkor szenyó volt a srác, már bocsi, hogy ezt írom, csak szórakozott veled.
hónapok múltán töröltettem magam onnan.ő ezt nem gondolta volna.
azért nyílt szobikba hatakmas dumapartit rendeztünk ám.jo volt
Hát küldhetsz jeleket és privátba levelet, képet, bármit. Itt is itt van látot, hogy privát üzenet.
Mesélj csak, legyél szíves, mert engem érdekel, de szerintem Marcsit is, meg aki éppen itt van a fórumon.
létci,létci,létci,létci, :-))))
elűzött minden módszerrel, csúnyán bánt velem.mire megelégeltem, és hónap után belefáradtam otthagytam a chetet
Na ilyen hülye helyre én se mennék. Nekem ez nagyon megfelel. Ha meg olyat akar az ember közölni a másikkal, hogy ne olvassa mindenki, akkor ír privátot.