Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Judit! Köszönöm szépen, aranyos vagy. Nagyon nehéz neki így 85 évesen és betegen.
Remélem hamarosan összejön Nektek is a baba, mint Vikiéknél. Már nagyon várjuk, hogy megszülessen Lilike!
Melcsi!
Akkor nagyon itt lenne már az idő, hogy találkozzál személyesen is Krisztával és a többiekkel!
Jó estét mindenkinek! Másodszorra állok neki írni, írtam elég sokat, erre mit csinál a laptop, újra indít,és ki dob a rendszerből, még most sem lehet használni a laptopot, na de jó hogy nincs itthon a párom, be kapcsoltam a számítógépét.
Szóval háromnegyed 6-ra sikerült haza jönni, és le vittem 25 percre a kutyát, most nemsokára jön a következő séta. Most mosoly szünet van nálunk tegnap este óta, már mint én és a kutyám közt. Este lent voltunk sétálni adtam neki rágcsálni valót, éppen lefekvéshez készültem, már be is feküdtem az ágyba, amikor csurgást hallok, azt hittem a radiátor, feloltom a villanyt, hát a hálószobába pisilt a 15 hónapos kutyám, nagyon le szidtam, ilyet még kis korába sem csinált, nem tudom miért csinálta, nagyon mérges lettem rá. Előtte voltunk lent vele. Nem vertem meg, de jól le szidtam és bele dörgöltem az órát.
szia!
olvastam, hogy babával próbálkoztok, drukkolok nagyon!!! :)
puszi
hogy vagy?
Szia Mónika!
Mit keresel még bent ilyenkor? Lejárt már a munkaidőd nem? Irány haza kutyát sétáltatni, mert szegény pára bepisil a végén.
Az enyém is éppen sétál. Megint feladtunk egy hirdetést Fickóra, hát lesz, ami lesz.
Sziasztok mindenkinek. Még bent vagyok a melóhelyemen. éppen indulni akartam haza, erre nem tudok, közbe a párom telefonált, hogy el
romlott a kocsi, és azt javítja, vigyem le én a kutyát.Hát már rég le kelett volna vinni,én meg nem hagyhatom el a helyem, addig míg nem jön ide valaki az irodába. Hát most egy kicsit ideges lettem.
Szia Mama!
Sajnálom, hogy szegény apukád ennyire nem jól van!
Ez érdekes mert régen én is megmostam a hajam ez már itt ragadt rám borsodba.Hú, mostanába mennyit nosztalgiázok Salgótarjánról!?
reméljük jövőre tényleg jártok erre és akkor személyesen is megismerhetlek....
Hát erről a találkozó dologról nem tudok nyilatkozni mert nagyon jó lenne de idén ezek a mocskos anyagiak.....
Sziasztok Lányok! Örülök, hogy ilyen aktívak voltatok, most olvastam vissza a közel 2 oldalt.
Mónika: Remélem hamar meggyógyulsz és nem fogsz szenvedni. Kívánom Neked és gyere hamar haza!
Viki! Nagyon várom már én is, hogy mikor bújik elő Lilike? Remélem, ha igen, akkor megtudjuk.
Elhiszem, hogy fárasztó számodra a sok telefon, miegymás, érdeklődés, de mindenki várja már a nagy napot! Vajon a nagyszülők is ennyire várják, mint a Barátaitok és persze mi is? Remélem igen!
Annak idején nálunk csak névadó ünnepség volt a lányomnak, amelyet a honvédség szervezte, akkor még a férjem bőven aktív katona volt. Keresztszülők nincsenek, csak névadó szülők. De mondjuk azok is minek, mert nem különösebben vettek semmit a lányunknak.
Zsu! Tetszik, hogy kimosod a hajad, nem megmosod.
Bizony mi sem voltunk az idén sem sehol. Nem jött össze, amit beterveztünk, hogy elmegyünk Egerbe és Szilvásváradra. Ez van. Na majd jövőre, akkor remélem összejön a Németország, mert nagyon mi következünk hozzájuk menni.
Voltam aput etetni és még borotválni is kellett, meg a nyakában a szőrt levágni. Most csináltam életemben először ilyet és még hogy dirigált nekem. Mire hazaértem a férjem már sziesztázott a kutyákkal. Én még akkor ebédeltem, meg kávét főztem, aminek az illatára Pali is felébredt.
Most levitte Picúrt, én meg mindjárt teregetek, mert még délelőtt mostam.
Nagyon be van borulva. Lehet, hogy eső lesz úgy néz ki.
Szép napot kívánok Nektek!
Ja még egy: mondja a férjem, hogy nem lesz semmi a találkozóból? Mondom neki, hogy lenne, hiszen eltörtem a vállam és mit kezdene a 2 kutyával. Erre ő: óh, meglennék velük! No mit szóltok hozzá? Még Ő finanszírozza a dolgot, nem kellene csinálni egy találkozót valamikor a közeljövőben?
:)
Köszi!
Most kicsit elbúcsúzok, megyek kimosom a hajam:((((
Pfúj de úúúúúúúúútálom!
megértelek.
mi is inkább barátokat hívtunk.
persze van akit nem lehetett kihagyni :S
most a keresztelő a nagy dilemmám, szeretném ha meg lenne keresztelve, de családi banzájt nem.
az meg hogy nézne ki, hogy a keresztszülők itt vannak, a szüleim meg nem :S
:DDD
Ez nagyon aranyos....
Én nem szeretnék lagzit, nem akarom a rokonságomat egybe látni, szívem szerint egyiket se szeretném látni!!!
de szívesen végigcsinálnám az egészet újból! :)
ja és ugyanazzal a pasival :DDDD