Nem vagyok új, csak "Perwollal mosva" - avagy a trollok támadása (beszélgetés)
Aham...
Állítólag .........
Inkább nem írom le. :/
Szóval Nekem nem ez számít.
Ne bántsd a barátnődet!
:-)))
...és különben se kell neki kussolni,meg másoknak se. Csak ne baszogassuk egymást,karácsony ide vagy oda.
Dehogy! Lehet kapni műfenyőt,meg fenyő illatú légfrissítőt is.
:-))
:XDDD
Köszi, vettem! :DDD
Na tessék!
Már hülyülni se szabad??? :/
Karácsony azért lesz, vagy már azt se nem szabad?
De igazából nem is önmagamról akartam én beszélni,csak eltértünk a témától.
Továbbra is fenntartom,hogy az újonnan regizőkkel néha mostohán bánnak a régi tagok.
Ha innentől kezdve - tőlem függetlenül - még érdekel valakit ez a téma,akkor dumáljunk róla.
Voltál már jópofább és viccesebb is.
Ne vitatkozzunk,tudom,hogy nem vagy rosszindulatú,csak most nem estek jól,amiket írtál.
Jóéjt, aludjunk.
Ajjaj...kérek engedélyt ponttá zsugorodni.
Mi baj a stílusommal?
Tényleg komolyan kérdem. Mivel bántottalak meg?
Semmiféle játszmát nem generálok,beszélgetni akartam. Szarul vagyok. Basszatok le.
Nézd, alapvetően fogalmam sincs, hogy a másik neved micsoda, alapvetően nem is érdekel. A férjeddel felmerült problémába sem kívánom beleásni magam.
Michelle véleménye kapcsán hozzászóltam a témához egy pöppet komolyan, nem mert le akartalak gorombítani, hogy hű meg haaaa, hanem mert az a véleményem, amit írtam. Tőled elvonatkoztatva.
Ne akard elmagyarázni, hogy mindenki téged bánt főleg ebben a stílusban, mert marha gyorsan "rúgj belém" játszmát generálsz magad köré.
Illetve mégis. Ùgy legalább meglesz az ok.
Ez a kedvenc mondatom.
Mindegy,hogy hány mondatban és milyen stílusban próbál valaki elmagyarázni valakinek valamit,ha az illető már nem tud mit válaszolni, akkor jön a "szerintem nem értesz".
Már miért ne értenélek?
Köszi az együttérzést,de a megalázott én vagyok a kapcsolatban.
Tényleg egy baromállat vagyok. Sosem adtam ki a bizalmi kapcsolataimat,ez akkor valósulna meg,ha ideírnám a férjem nevét, vagy felraknám a fércbukk-ra,hogy kovács pista ezért meg ezért mekkora tahó.
Anonim módon akartam beszélgetni erről,nem jött össze,így jártam.
Én is szeretek hülyéskedni,ugratni másokat,de ha látom,hogy szarban van az illető,nem lépek rá a fejébe.Legrosszabb esetben is kikerülöm.