Nem múló nátha (beszélgetés)
Nem akarlak riogatni,de meglátogathatnád a dokit!
Nekem is "csak takonykórom" volt,se láz,se semmi extra. Kiderült,hogy atipusos tüdőgyulladás.
Nekem persze ebből is kacifántos jutott,de gondolom a mezei sem kellemes.
Szóval,szerintem mielött bármivel próbálkozol,menj dokihoz.
Amit emagdi javasol, azt akartam írni én is. Nekem csodát szokott tenni.
10 gramm só kell egy liter langyos vízbe. Ettől csak egy kicsit lesz sós. Egy műanyagtálba beletöltöd, aztán az orrodat beledugod és szippantasz egy nagyot. Nem kell megijadni, nem fulladsz meg tőle. A víz a szádba megy át, onnan meg kiköpöd, ezért ezt leginkább a fürdőkád mellett ajánlatos csinálni. Naponta 2-3x meg lehet ismételni, ahogy érzed. Lehet, hogy 1-2 alkalom után már jobban leszel. Nem kellemes, de nagyon hatékony, és persze meg lehet szokni.
Mielőbbi gyógyulást! :-)
sós vízzel öblögesd a torkod, illetve nagyon hasznos lenne, ha sós vízzel az orrodat is ki tudnád mosni.
ehhez lehet kapni kifejezetten orrmosó kancsót is, de egyébként csak úgy simán fel is szippanthatod a vizet. kicsit furcsa elsőre, de egyébként nagyon hasznos, jelentősen meggyorsítja a gyógyulást.
orrspray vagy orrcsepp
vannak elhúzódó esetek
el fgo múlni
További ajánlott fórumok:
- Mérges lennél a kollégádra, ha náthásan dolgozna vagy megértenéd?
- Nem kedvelem azokat a kollégákat, akik egy nátha miatt...
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Mostani helyzetben náthásan bemennél dolgozni?
- IQOS-t használók, ti betegen, náthásan torokfájósan is ugyanannyit szívtok belőle?
- Ősz óta nem múló nátha, orrdugulás, horkolás-és a szövődmények: fülfájás, köhögés.Mit csináljak a 3 éves fiammal?