Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem kíván a férjem, de már én sem akarom fórum

Nem kíván a férjem, de már én sem akarom (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
1796. Annybaby (válaszként erre: 1791. - 34cbb06680)
2011. ápr. 6. 19:12
Na hallod,épp most
1795. Annybaby (válaszként erre: 1779. - Lolli)
2011. ápr. 6. 19:03
Lolli!A világért se elvenni akarom a kedved,de ilyen nálunk is volt párszor,hogy megbeszéltük,elismerte,hogy igazam van meg minden,ideig-óráig fellendült a dolog,aztán minden visszaputtyadt.Persze valahol el kell kezdeni és ne legyen igazam,de még ne éld bele magad mert utánna nagyon szar pofára esni.
1794. 34cbb06680 (válaszként erre: 1792. - 495606dab3)
2011. ápr. 6. 18:26

Igen, ez kb nálam is 3 hónap, legalább is én is annyira számítanék önmagam helyzetében, ha hasonló történne.

Sajnos, aki nem kap ajándékot, annak akkor rossz, amikor várná, aki meg kap, annak meg akkor, amikor kiderül, hogy vezeklés miatt volt... Ismerős. Apám is akkor vett anyámnak, amikor csalta.

Na, EZ a Szánalmas.

Persze vannak kivételek, akkor is kaphatunk, ha nincs semmi a háttérben, de az ember lánya már minden kedvességet kétkedve fogad. Így vagyok én is és még sztem sokan mások is.

Most megyek futni, este jövök, ha tudok.

Ölellek benneteket lányok!!!!

1793. 34cbb06680 (válaszként erre: 1792. - 495606dab3)
2011. ápr. 6. 18:20

Úgy legyen drága kis netes barátnőm :))))))

Akkor már tuti össze fogok tudni hozni vmi pesti talit. Jó?

2011. ápr. 6. 18:03

sziasztok!

Kamara,Vastigris,Énvagyokazmegint,Lolli,Annybaby, szabi...

kamara örülök a jó híreknek,köszönöm a biztatást.

énvagyokazmegint nekd is nagyom köszönöm erősítesz ahogy szoktál!

Lolli köszönöm és nagyon örülök a változásoknak!

Tigrincs csak ölellek százszor!

Annybaby nagyon boldog születésnapot kívánok!

ne add fel a reményt ő csak egy akinek nem számítasz de legalább tíz ember nagyon szeret! :-D

Tudon nagyon sokat írtam,de kiirtam magamból az érzéseimet.

furcsa dolgok jutottak eszembe...

képzeljétek mire jöttem rá.

nálunk ha volt valami meglepi vagy ajándék akkor az nem azért volt mert szívből jött..mindig takargatni akarta vele az éppen elkövetett disznóságot.

később persze kiderültek ezek..de nem esett le az összefüggés.

na most fogom ám a fejem és újra gondolom az öt évet.mi történt?milyen ajándék volt? mi volt a háttérben..

hát fura dolgok kerülnek elő..teljesen kiégek érzelmileg ahogy halmozódnak a kiderült események.

már nem is lepődöm meg akármilyen volumenű dologról van szó.

egy dologot bizton állíthatok magamat nem áldozom fel!nem ártok magamnak.attól jobban szeretem magam.

de az hogy aggódtok sokat jelent nekem.köszönöm.

újra kell értelmeznem az elmúlt öt évet.

hát tudjátok a következő pasinak nehéz dolga lesz...:-D

sejtésem sincs hogy fogom majd a leendőt kezelni...már nem tudom mi a normális viselkedés...

lehet marad a gépi szerszám????

egy biztos ha révbe érek /kb.3 hónap/ veletek fogom ünnepelni!

2011. ápr. 6. 14:41

Tudod Annybaby van itt még vmi.

Mi lenne ha nem telme így el a XXX, Hm?

Szervezz egy jó kis bulit vmelyik közeli szórakozó helyre. Hívj meg pár barátot, ismerőst, uncsitesót, iskolatársat stb.

Mondd azt a férjednek, hogy elhívtál pár ismerőst, hogy megünnepeljétek a 3X-et, hogy legyen mire emlékezni ha "öreg" leszel. :DDD

Szerintem... talán neki is beugrik, milyen jó is volt, amikor te az ő 45-ére készültél, hiszen MOST (ill. akkor ha beugrik neki) egy szép emlékként gondol rá. Na, ekkor, talán mérlegeli majd hogy mi a különbség az 5000-es és a rákészülés-élmény nyújtás között!

Olyan jó lenne ha így is lenne és ezt írnád mondjuk 1 hét múlva :)))

1790. 34cbb06680 (válaszként erre: 1774. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 14:34

Elhiszem, hogy jobban zavar a no szex, minta no meglepi.

Itt mi oly sokan, feladnánk egy rakat fontos dolgot azért, hogy jól működő és kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjuk mindennapjainkat.

Ehhez, meg elengedhetetlen a szex, ill. a jó szex.

Tudom, hogy félig viccnek, de félig komolyan is gondoltad, az utolsó szót...

Hát jelzem, hogy szerintem neeeeeeeeeeeeeem!!!!

Ez semmiképp nem az elsárkányosodás kezdete, ez leginkább a molnárok malmának tevékenységére utal :DDDDD leginkább, azaz az őrlés (őrlődés) időszaka :(

Minden folyamathoz hozzátartozik, hogy őrlünk ezt azt, majd ha akad felhasználható búza, amiből kenyerünk lehet, jó, ha csak a ma már említett ocsú, akkor meg ... "lépnikell" ?!?

1789. Vastigris (válaszként erre: 1786. - Lolli)
2011. ápr. 6. 14:27
Igen, nem szabad hagyni, hogy a problémák alattomosan emésszenek, mint szú a fát... ki kell igenis mondani, meg kell beszélni ami bánt, ami nem jó, és úgy van csak elmozdulás :)
1788. 34cbb06680 (válaszként erre: 1786. - Lolli)
2011. ápr. 6. 14:21

lolli, ennek én is örülök, csak így tovább. Igenis az asszony dolga a jó irányba való terelése eg kapcsolatnak, aztán az idő, majd eldönti meddig és mennyit érdemes beleinvesztálni.

Én szurkolok nektek!!! Hajrá, hajrá :))))))))))))

1787. 34cbb06680 (válaszként erre: 1785. - Vastigris)
2011. ápr. 6. 14:19

köszi :) majd látjuk hogy alakul...

természetesen szem előtt tartom az időt mint sarkalló, mozgató tényezőt, így nem felejtettem el hogy meddig adtam haladékot ennek az életvitelnek.

1786. lolli
2011. ápr. 6. 13:50
Mi is a szőnyeg alá tettünk mindent, vagyis én kapartam kifelé, az ember meg söpörte befelé. De most majd remélem rájön Ő is, hogy mennyivel jobb így, mint savanyú képpel lemondva dolgokról. Főleg, ha ezek a problémák orvosolhatóak. Ettől még lesznek vitáink, az nem vitás, mert teljesen más "háttérből" érkeztünk, és azért ez jelentős befolyással bír szerintem. De ha az alap dolgok megvannak, akkor a visszatalálás is könnyebb.
1785. Vastigris (válaszként erre: 1766. - 34cbb06680)
2011. ápr. 6. 13:40
Szerintem Kamara egy házasságban, párkapcsolatban mindig is voltak és lesznek viták. Szerintem sokkal jobb egy "olasz család" típusú szindróma, mint az a helyzet, ahol a problémák folyamatosan a szőnyeg alá vannak söpörve... Na persze az arányok itt is sokat számítanak.. Az persze jó, hogy nem élsz álomvilágban, és tudod, hogy a dolgok nem egyik percről a másikra fordulnak vissza jóra, viszont nálatok azt látom, hogy elindult egy folyamat, ami pozitív, és természetes, hogy át kell menni ezeken az állomásokon.. Szóval csak kitartás :))
1784. lolli
2011. ápr. 6. 13:38
köszi, hogy örültök velem!:))
1783. Vastigris (válaszként erre: 1772. - Lolli)
2011. ápr. 6. 13:37
Hála a Jóistennek :) Örülök, hogy hallok jó híreket is :) Én is remélem, hogy így marad :)
1782. Vastigris (válaszként erre: 1764. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 13:35
Annybaby! Sajnálom nagyon, hogy ennyivel letudta, bár mondod, mindig is ilyen volt... Most azonban nincs szex és persze, hogy minden jobban zavar. Mondjuk engem azért önmagában is zavarna a dolog, bár enyhít rajta egy kicsit, hogy ő valószínű ilyen, hiszen írod, hogy mindig is ilyen volt. Egyébként a pasik nagy része utál ajándékot venni, és iszonyúan parázik, hogy mit vegyen. Az én párom retteg, ha ajándékot kell venni, állandóan kérdezgeti, hogy mit szeretnék, mert fél, hogy olyat vesz, ami nem tetszik nekem... A karácsonyi ajándékot egymásnak így aztán egymással vettük meg... Tudom, hogy nem hangzik túl romantikusan, de már nem csinálok belőle ügyet :) Egyébként aranyos, mert nem felejti el legalább :) Mindenesetre egy 30. szülinapra az ember az elvárna valami nagyobb durranást, főleg, hogy Te mennyit készültél az ő szülinapjára... azt is megértem, hogy a szex téma jobban zavar... Amikor az ex-szel voltam, én is iszonyú sárkány lettem a folyamatos nélkülözés következtében... ez van, ez a "b...-atlan p..-csa" effektus, szomorú, én is voltam ilyen helyzetben, és nagyon csodálkoztam magamon, hogy milyen rémes énem jött elő belőlem, de aztán megértettem, hogy miért.. Ezt kéne valahogy rendezni nálatok, csak az a baj, hogy a férjed nem igazán akar tenni érte (értetetk) és így aztán magáért sem... Ndm hiszem el egyébként, hogy őt nem zavarja ez a helyzet, csak nem akar tudomást venni róla szerintem...
1781. Vastigris (válaszként erre: 1771. - 34cbb06680)
2011. ápr. 6. 13:26
Erre mondta azt egy kedves ismerősöm, hogy van aki "nősül" és van aki "házasodik". Aki nősül, annak csak egy letudandó projekt az egész, legyen egy biztos családi háttere, aztán ő meg éli úgy a világát, ahogy addig, mindenki alkalmazkodjon őhozzá. Aki pedig házasodik, az a "mi"-ben gondolkodik, és olyan fontos számára a partnere, mint ő maga... és igen, sajna ez a sokkal ritkább..
1780. lolli (válaszként erre: 1774. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 13:21

ha van szex én is sokkal több mindent képes vagyok elnézni, meg megtenni:))

ha nincs szex, attól nőnek a tűzokádó fejeim sorban...:)

1779. lolli (válaszként erre: 1773. - Szabi730)
2011. ápr. 6. 13:19
Levettem a gyűrűmet, jelezvén tényleg lelépek. És sokatsokat beszélgettünk előtte. De a gyűrű tette be a kaput Nála, hogy nem a falnak beszélek. Nem fogadom el, hogy így élünk. Most máshogy élünk, igaz csak pár napja. De valahol el kell kezdeni:)
1778. Szabi730 (válaszként erre: 1774. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 13:10

Szia !

Olvasd el a 1697. hozzászólásom utolsó mondatát, én is pont úgy vagyok vele, ahogy te.

1777. Annybaby (válaszként erre: 1771. - 34cbb06680)
2011. ápr. 6. 13:10
Ja igen.Ez a megházasodok,mert illik,meg legyen kivel nézni a Barátok köztöt.Vagy nemtudom...
1776. Annybaby (válaszként erre: 1772. - Lolli)
2011. ápr. 6. 13:08
Örülök neki:-)Remélem egyszer én is írok ilyet...
1775. Annybaby (válaszként erre: 1771. - 34cbb06680)
2011. ápr. 6. 13:07
Köszönöm!
1774. Annybaby (válaszként erre: 1768. - Lolli)
2011. ápr. 6. 13:07
Hát engem a gondok a szexel jobban zavarnak.Amúgy az ünnepek mindíg így voltak letudva részéről...De gondoltam azért a 30. szülinapom már csak nem...Meg szóval,érdekes amíg nem volt gond a szexel,addig nem zavart,hogy ilyen,de amíóta nincs jó szex minden hiba egyre jobban csípi a szemem.Szóval így kezdődik az elsárkányosodás...?:-)))
1773. Szabi730 (válaszként erre: 1772. - Lolli)
2011. ápr. 6. 13:05

Szia !

Ennek nagyon örülök. :)))))

mit csináltál az embereddel? Beszélgettetek sokat?

1772. lolli (válaszként erre: 1770. - Szabi730)
2011. ápr. 6. 12:59

Engem most kíván a férjem és én is akarom!:)))

ÉS nem csak ezen a téren kapta össze magát....

Most jóóóóó. Remélem így is marad:)

1771. 34cbb06680 (válaszként erre: 1765. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 12:09

Tudom milyen érzés, nagyon gáz!

De ha a partnerünk olyan, akitől ennyi telik, akkor sajnos ezt tudomásul kell venni :((((((

Anyukám mondta a minap, hogy van aki képes házasságban élni úgy hogy alkalmas is a szerepe betöltésére és érti is, hogy miről szól ez az egész (ezek a ffiak akik ugyanazt adják amit kapnak) és vannak a többiek, akik csak magukkal foglalkoznak és a házasság számukra egy papír, meg pár gyerek, de fogalmuk sincs a lelki vonzatáról (ezekkel csak úgy lehet együtt élni, ha tisztában vagyunk azzal, hogy ők az elsők önmaguknak, meg a másodikak és csak utána jön többi). Ezek az emberek nem szerves részei a családnak, nem dolgoznak érte, nem idomulnak mert nem csapatjátékosok. Tartozni akarnak valamihez, mert azt hallották, hogy az úgy a helyes, de alap járaton egy alá- és fölérendelt viszony tükröz, ahol van a szolga és az akit szolgál. :(

A helyes utat a mellérendelt viszonyban élők járják és már már úgy tűnik, hogy csoda számba mennek az efféle kapcsolatok, hiszen olyan ritka, mint a fehér csóka :P

Vagy megszokod amilyen és elfogadod olyannak, amilyen, vagy lépsz.

Írtam Bebének is hogy ezt szinte lehetetlen meglépni, míg van szeretet részünkről. :)

A lóvén vegyél naptejet :) mert jön a nyár!!!!!!!!!!! puszi és isten éltessen drága Annybaby!

1770. Szabi730 (válaszként erre: 1768. - Lolli)
2011. ápr. 6. 12:08

Szia Lolli !

Feléd mi újság?

1769. Szabi730 (válaszként erre: 1764. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 12:08

Szia !

Bocs, hogy ezt írom, de nagyon gáz a pasi. Az én férjem sosem volt a dátumok embere, de szülinapot, névnapot soha nem felejtett el.

Mondd meg neki, hogy neked ez nagyon megalázó, hogy pénzt ad szülinapodra. Ha szeret, úgyis leesik, neki, hogy miről beszélsz.

1768. lolli (válaszként erre: 1764. - Annybaby)
2011. ápr. 6. 11:55

Ez nagyon szomorú!

Téged ez a pasi nem érdemel meg!!! Az ok, hogy nincs szex, mert kifogás mindig van, de erre szerintem nincs mentség, hacsak nem valami nagy meglepire készül...

1767. lolli (válaszként erre: 1759. - 495606dab3)
2011. ápr. 6. 11:54

Szurkolok nagyon, hogy az édes bosszú után valóban elfelejtsd végleg, és a bosszúd Téged ne "károsítson".

Remélem nemsokára eljön a vállapogatós idő!:))

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook