Nem kíván a férjem, de már én sem akarom (beszélgetés)
Igen, ez kb nálam is 3 hónap, legalább is én is annyira számítanék önmagam helyzetében, ha hasonló történne.
Sajnos, aki nem kap ajándékot, annak akkor rossz, amikor várná, aki meg kap, annak meg akkor, amikor kiderül, hogy vezeklés miatt volt... Ismerős. Apám is akkor vett anyámnak, amikor csalta.
Na, EZ a Szánalmas.
Persze vannak kivételek, akkor is kaphatunk, ha nincs semmi a háttérben, de az ember lánya már minden kedvességet kétkedve fogad. Így vagyok én is és még sztem sokan mások is.
Most megyek futni, este jövök, ha tudok.
Ölellek benneteket lányok!!!!
Úgy legyen drága kis netes barátnőm :))))))
Akkor már tuti össze fogok tudni hozni vmi pesti talit. Jó?
sziasztok!
Kamara,Vastigris,Énvagyokazmegint,Lolli,Annybaby, szabi...
kamara örülök a jó híreknek,köszönöm a biztatást.
énvagyokazmegint nekd is nagyom köszönöm erősítesz ahogy szoktál!
Lolli köszönöm és nagyon örülök a változásoknak!
Tigrincs csak ölellek százszor!
Annybaby nagyon boldog születésnapot kívánok!
ne add fel a reményt ő csak egy akinek nem számítasz de legalább tíz ember nagyon szeret! :-D
Tudon nagyon sokat írtam,de kiirtam magamból az érzéseimet.
furcsa dolgok jutottak eszembe...
képzeljétek mire jöttem rá.
nálunk ha volt valami meglepi vagy ajándék akkor az nem azért volt mert szívből jött..mindig takargatni akarta vele az éppen elkövetett disznóságot.
később persze kiderültek ezek..de nem esett le az összefüggés.
na most fogom ám a fejem és újra gondolom az öt évet.mi történt?milyen ajándék volt? mi volt a háttérben..
hát fura dolgok kerülnek elő..teljesen kiégek érzelmileg ahogy halmozódnak a kiderült események.
már nem is lepődöm meg akármilyen volumenű dologról van szó.
egy dologot bizton állíthatok magamat nem áldozom fel!nem ártok magamnak.attól jobban szeretem magam.
de az hogy aggódtok sokat jelent nekem.köszönöm.
újra kell értelmeznem az elmúlt öt évet.
hát tudjátok a következő pasinak nehéz dolga lesz...:-D
sejtésem sincs hogy fogom majd a leendőt kezelni...már nem tudom mi a normális viselkedés...
lehet marad a gépi szerszám????
egy biztos ha révbe érek /kb.3 hónap/ veletek fogom ünnepelni!
Tudod Annybaby van itt még vmi.
Mi lenne ha nem telme így el a XXX, Hm?
Szervezz egy jó kis bulit vmelyik közeli szórakozó helyre. Hívj meg pár barátot, ismerőst, uncsitesót, iskolatársat stb.
Mondd azt a férjednek, hogy elhívtál pár ismerőst, hogy megünnepeljétek a 3X-et, hogy legyen mire emlékezni ha "öreg" leszel. :DDD
Szerintem... talán neki is beugrik, milyen jó is volt, amikor te az ő 45-ére készültél, hiszen MOST (ill. akkor ha beugrik neki) egy szép emlékként gondol rá. Na, ekkor, talán mérlegeli majd hogy mi a különbség az 5000-es és a rákészülés-élmény nyújtás között!
Olyan jó lenne ha így is lenne és ezt írnád mondjuk 1 hét múlva :)))
Elhiszem, hogy jobban zavar a no szex, minta no meglepi.
Itt mi oly sokan, feladnánk egy rakat fontos dolgot azért, hogy jól működő és kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjuk mindennapjainkat.
Ehhez, meg elengedhetetlen a szex, ill. a jó szex.
Tudom, hogy félig viccnek, de félig komolyan is gondoltad, az utolsó szót...
Hát jelzem, hogy szerintem neeeeeeeeeeeeeem!!!!
Ez semmiképp nem az elsárkányosodás kezdete, ez leginkább a molnárok malmának tevékenységére utal :DDDDD leginkább, azaz az őrlés (őrlődés) időszaka :(
Minden folyamathoz hozzátartozik, hogy őrlünk ezt azt, majd ha akad felhasználható búza, amiből kenyerünk lehet, jó, ha csak a ma már említett ocsú, akkor meg ... "lépnikell" ?!?
lolli, ennek én is örülök, csak így tovább. Igenis az asszony dolga a jó irányba való terelése eg kapcsolatnak, aztán az idő, majd eldönti meddig és mennyit érdemes beleinvesztálni.
Én szurkolok nektek!!! Hajrá, hajrá :))))))))))))
köszi :) majd látjuk hogy alakul...
természetesen szem előtt tartom az időt mint sarkalló, mozgató tényezőt, így nem felejtettem el hogy meddig adtam haladékot ennek az életvitelnek.
ha van szex én is sokkal több mindent képes vagyok elnézni, meg megtenni:))
ha nincs szex, attól nőnek a tűzokádó fejeim sorban...:)
Szia !
Olvasd el a 1697. hozzászólásom utolsó mondatát, én is pont úgy vagyok vele, ahogy te.
Szia !
Ennek nagyon örülök. :)))))
mit csináltál az embereddel? Beszélgettetek sokat?
Engem most kíván a férjem és én is akarom!:)))
ÉS nem csak ezen a téren kapta össze magát....
Most jóóóóó. Remélem így is marad:)
Tudom milyen érzés, nagyon gáz!
De ha a partnerünk olyan, akitől ennyi telik, akkor sajnos ezt tudomásul kell venni :((((((
Anyukám mondta a minap, hogy van aki képes házasságban élni úgy hogy alkalmas is a szerepe betöltésére és érti is, hogy miről szól ez az egész (ezek a ffiak akik ugyanazt adják amit kapnak) és vannak a többiek, akik csak magukkal foglalkoznak és a házasság számukra egy papír, meg pár gyerek, de fogalmuk sincs a lelki vonzatáról (ezekkel csak úgy lehet együtt élni, ha tisztában vagyunk azzal, hogy ők az elsők önmaguknak, meg a másodikak és csak utána jön többi). Ezek az emberek nem szerves részei a családnak, nem dolgoznak érte, nem idomulnak mert nem csapatjátékosok. Tartozni akarnak valamihez, mert azt hallották, hogy az úgy a helyes, de alap járaton egy alá- és fölérendelt viszony tükröz, ahol van a szolga és az akit szolgál. :(
A helyes utat a mellérendelt viszonyban élők járják és már már úgy tűnik, hogy csoda számba mennek az efféle kapcsolatok, hiszen olyan ritka, mint a fehér csóka :P
Vagy megszokod amilyen és elfogadod olyannak, amilyen, vagy lépsz.
Írtam Bebének is hogy ezt szinte lehetetlen meglépni, míg van szeretet részünkről. :)
A lóvén vegyél naptejet :) mert jön a nyár!!!!!!!!!!! puszi és isten éltessen drága Annybaby!
Szia Lolli !
Feléd mi újság?
Szia !
Bocs, hogy ezt írom, de nagyon gáz a pasi. Az én férjem sosem volt a dátumok embere, de szülinapot, névnapot soha nem felejtett el.
Mondd meg neki, hogy neked ez nagyon megalázó, hogy pénzt ad szülinapodra. Ha szeret, úgyis leesik, neki, hogy miről beszélsz.
Ez nagyon szomorú!
Téged ez a pasi nem érdemel meg!!! Az ok, hogy nincs szex, mert kifogás mindig van, de erre szerintem nincs mentség, hacsak nem valami nagy meglepire készül...
Szurkolok nagyon, hogy az édes bosszú után valóban elfelejtsd végleg, és a bosszúd Téged ne "károsítson".
Remélem nemsokára eljön a vállapogatós idő!:))
További ajánlott fórumok:
- Nem kívánom a férjemet!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- El akarom hagyni a férjem, szerinted ez jó indok rá?
- Vissza akarom szerezni a férjem
- El akarom hagyni a férjem aki nem törődik velem és...