Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem gyógyul az ekcémám! fórum

Nem gyógyul az ekcémám! (beszélgetés)

1 2
2010. júl. 9. 20:15

szia! nekem az exema vált be, éjszakára jó vastagon bekenem és minden nap iszom calciumot.

ha majd nem fogom szoptatni a fiam akkor pedig zirtecet szedhetek és szeroidos krémet...

voltál allergia vizsgálaton? nekem sikerült kideríteni mire jön ki így elméletileg el tudom kerülni.

ha nagyon száraz a kezed oliva olajjal kenjed :)

2010. júl. 9. 20:14

Én nem ismerem ezeket.

Anno mikor gyerekekkel dolgoztam és sokat vizeztem, akkor az egész tenyerem ekcémás volt, szét volt repedve, stb...

Egy éjszaka alatt rendbe tette a Diprosalic.

2010. júl. 9. 20:12
protopic és dermovate amit használok+2 gyógyszertárit ezeket ismeritek?Ennél jobb a diprosalic?
2010. júl. 9. 20:10
gyógyfürdő, bár pontosan én sem tudom melyik :(
2010. júl. 9. 20:09

Nekem volt, van...

Diprosalic nevű krémmel kenem, akkor elmúlik.

Csak receptre kapható, írasd fel vagy szerezz valahonnan ha gondolod. ;o)

2010. júl. 9. 20:07

Sziasztok!

Kb 3hónapja van két ujjamon is ekcémám..kb 2hónapja elmentem bőrgyógyászhoz aki felírt kenőcsőket,de nem gyógyult,1hónapja elmentem egy másik bőrgyógyászhoz aki újabb két kenőcsöt írt fel de még mindig nem gyógyul..már kezdem azt hinni hogy nem is ekcéma,mivel nem viszket,hanem ki van repedve és nagyon fáj..volt már valakinek ilyen?ja lelkileg teljesen rendben vagyok mivel tudom hogy stressztől nem gyógyulhat,de nem vagyok stresszes

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook