Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! fórum

Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
4346. Papp Szilvia (válaszként erre: 4342. - Onikita)
2009. okt. 29. 17:55

köszi:)

sok sikert a holnapi vérvételre:)

4345. Papp Szilvia (válaszként erre: 4341. - Christineee)
2009. okt. 29. 17:54

nem tudom mitől eshetett le és a doki sem értette:S

összesen 9 eredményem nem lett jó a 30ból:S amik így ismerősebbek azok: alacsony lett a hemoglobin, hematocrit, vas (erre kaptam is gyógyszit), magas: fehérvérsejt vércukorszint(11,5 lett) transzferrin...a többi ilyen ismeretlen fura latin dolog:S

szvl nem lettek jók:( a legnagyobb félelmem most a diéta lesz. Kíváncsi vagyok hogy egy kismamának hogyan kell diétáznia, és érdekes mert sok cukrosat nem eszek, inkább sósabb emberke vagyok:S

de mindent a baba egészségéért:)

de kezdek hozzá szokni hogy nem egy szimpla egyszerű a terhességem:) miért is tartoznék azok közé akiknek semmi bajuk:D

a lényeg hogy itt a babó 1030 grammal és kis kukis:D

épp azon viccelődünk hogy lehet 3 keresztnevet adunk neki, mert az én család nevem keresztnév is, és így megkapja a férjemét + enyém + a két név ami tetszik:D:D

4344. onikita
2009. okt. 29. 14:17
Téves írás nem ide akartam:))))))
4343. onikita
2009. okt. 29. 14:16
Roxa hol vagy? Nem igazán látunk!!!
4342. onikita (válaszként erre: 4340. - Papp Szilvia)
2009. okt. 29. 14:15

Szilvi örülök,hogy most már tuti a baba neme.

Sajnálom a rosszullétet. Remélem már jobban vagy!

4341. Christineee (válaszként erre: 4340. - Papp Szilvia)
2009. okt. 29. 13:59

Juj d ejó megmutatta magát:-DD

Vajon mitől esett le ilyen hirtelen a vérnyomásod??

Sajnálom hogy nem lett jó a cukor eredményed.

Mennyi lett? Nekem 5 volt előtte meg utána is.

4340. Papp Szilvia (válaszként erre: 4339. - Christineee)
2009. okt. 29. 13:51

Hát én lettem a kontra, jól ment a vizsgálat, de nem jó az eredmény:( magas lett, úgyhogy kedden irány a diabetikus tanácsadás és étrend változtatás következik:(

ráadásul reggel voltam dokinál és uh közepén rosszul lettem, majdnem elájultam ott fekve, szegény doki is megijedt nagyon:P leesett a vérnyomásom 79/41-re, ilyet szól maga elméletileg nincs eszméleténél a gép szerint:) úgyhogy ott ültem fél órát míg értem jött tesóm:( addig kockacukroztak meg hideg vizeztek:)

aztán mentem genetikára a városba, az viszont jó lett:) semmi gondunk nincs:D

és végre beterpesztett a mi kicsikénk, úgyhogy 100% hogy kisfiú:)

4339. Christineee (válaszként erre: 4335. - Papp Szilvia)
2009. okt. 29. 09:53

Szia!

A cukor eredményem tökéletes lett olyannyira hogy a védőnő mintaszerűnek titulálta. Csak hát nagyon megviselt a terhelés. De legalább nem kell megint menni.

Tied milyen lett?

4338. Papp Szilvia (válaszként erre: 4337. - Onikita)
2009. okt. 28. 20:50

:) köszi, én a karácsonyomat soha nem képzeltem el pocakosan, inkább egy pár hónapos babával már:D de így jött ki:)

apukám ari volt ma, nem rég hívott hogy mikor megyek uh-ra, mondom neki holnap, ilyet szól,szóljak neki hogy addig nézegessen amíg nem tudja mi lesz a baba neme, meg hogy ez oké hogy nem tudjuk nehogy baj legyen, mármint ő arra gondolt hogy valami nincs rendben a micsodájánál azért nem tudjuk még:D mert nagy barátokköztes és abban a csajszinak elment a babája állítólag és arra gondolt hogy nehogy baja legyen a miénknek:D

szvl tök édes volt hogy így mondja hogy tudjam meg holnap mindenképpen, ne hagyjam békén a dokit:P

teszek fel képet valamelyik nap:) pont ma néztem hogy egyre nagyobb:S

remélem minden rendben lesz az eredményekkel és indulhat a menet nálatok is:D

4337. onikita (válaszként erre: 4336. - Papp Szilvia)
2009. okt. 28. 15:36

Szia. Köszi a kérdést. Ma voltam első vérvételen megyek még pénteken és hétfőn. És gondolom jövő7 végére meglesznek a eredmények és utána bejelentkezek dokihoz hogy mondjon valamit.

Olvasom neked már nagyon kerekedik a pocid. Új képet kérünk!!! Hát igen az alvás nem a legjobb már ilyenkor. Úgy szerettem volna mindig,hogy karácsonykor a fa körül már láthatóan kerek pocim legyen. Sajna ez idén nem jött össze. Ha meg összejön jövőre akkor meg előtte.

Elméletileg 7-e körül kell megjönni mert 40 nap a körül van. Majd meglátjuk sikerült-e. Mondjuk most a fogyi boldogít mert eredényt látok úgy hogy sokat ne gondolok arra hogy na mi van már.

2009. okt. 28. 15:24
Onikita! hogy állsz az eredményekkel? megvannak?
2009. okt. 28. 15:23
Chris! milyen lett a cukros laborod? hogy vagytok? a héten voltál dokinál nem?:)
4334. Papp Szilvia (válaszként erre: 4333. - Kszisz)
2009. okt. 28. 15:23
köszi szépen egész jól...hát-derékfájások, nő a hasam mint a hordó, és már napok óta aludni sem tudok tőle mert "útban" van:P most tartok +12 kilónál:S rémisztő:( de holnap doki és remélhetőleg tutira mond most már egy nemet a babyre:D
4333. kszisz (válaszként erre: 4332. - Papp Szilvia)
2009. okt. 27. 12:13

Köszi, vagyogatunk. Az túlzás, h nagyon jól, mert rengeteget fáj a pocim és egy-két probléma már felmerült sajna... :(

Nórinak igyekszünk azért mondogatni, h ne érje majd váratlanul a kis betolakodó, h mit ért meg belőle...Egyik pillanatban tök aranyos, jön, felhúzza a pólómat és simizi a pocimat, puszit ad neki, mondja, h megszereti a pici babát. Aztán meg kiabálja, h nem ad kölcsön semmit az öcsinek (mert fiúcska lesz) és nem játszhat a játékaival! :)) Szóval biztos nem lesz egyszerű, tutira féltékeny lesz, de majd alakulnak a dolgok.

és ti jól vagytok?

4332. Papp Szilvia (válaszként erre: 4331. - Kszisz)
2009. okt. 24. 09:38

jajj nekem, tényleg!! erre nem is gondoltam:S:(((

ha van kedved írjál ám majd, hogy hogy vagytok, kislányod várja e a hugit vagy öcsit, és tényleg hogy milyen nemű a baba, meg ilyenek:)

4331. kszisz
2009. okt. 24. 07:04

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Szilvi, szépen növögettek már!

Olvaslak ám titeket, csak a hozzászólások maradnak el mindig! :(

A meleg vízes fürdőzés tényleg nem javasolt, mondjuk én már a nyáron se mertem vízbe menni, hidegbe se. Jobb a békesség.

Ja, Szilvi, én is így voltam a hasonfekvéssel, alig vártam, h Nóri megszülessen. :) De azóta rájöttem, h ez hiú ábránd. Úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, de lehet a hasonalvással még várnod kell, mert szülés után meg hatalmas, tejtől duzzadó cicik lesznek útban! :DDD

4330. Papp Szilvia (válaszként erre: 4329. - Christineee)
2009. okt. 23. 20:37

Oké, köszi szépen:) igen én is zuhizok mindig, de alapból csak évente 2-3 alkalommal kádazunk mert kicsi és nem kényelmes kettőnknek nagyon:D

pedig olyan jó lett volna pancsizni egyet ma valahol:( lassan írni fogok egy listát hogy mik azok amiket be kell majd pótolnom:D az tuti hogy amint rá tudok feküdni szülés utána hasamra, hetekig fogok úgy aludni:D:D

jó éjt lányok, és köszi még egyszer a választ:)

2009. okt. 23. 16:13
Szilvi! nekem azt mondta a doki hoyg azért kerüljem a meleg vízet mert lepényleválást okozhat. Én csak zuhanyozni szoktam és nem is merek rendesen fürdeni, pedig néha olyna jó lenne...
2009. okt. 23. 14:19

hát utána néztem meg telefonálgattam és sajna termálba nem nagyon szabad mert vetélés és koraszülést okozhat:(

csak sima 26-28fokosba, úszómedencésbe, de az meg nekem hideg:S:(

program lefújva:(

2009. okt. 23. 11:32

Lányok!

Mennénk ma a párommal termálfürdőbe de nem tudom hogy szabad e ilyen meleg vízbe mennem így 26 hetesen...szerintetek?

2009. okt. 21. 14:31
Nekem pár nap volt de a doki kapta az eredmény és őt kellett fekhívnom. De már régen volt:-D
4325. onikita
2009. okt. 21. 14:27

Köszi.

Remélem az eredmény is jó lesz. Már nagyon várom.

És amúgy menni idő az eredény? Neked mikorra volt meg?

4324. Christineee (válaszként erre: 4323. - Onikita)
2009. okt. 20. 18:25

Szia!

Örülök hogy haladtok a dolgokkal! A vérvételes hormonnézés okos dolog. Én is voltam. Én akkor a 3.-ik és a 21.-ik napon voltam.Persze nekem nem volt ilyen hosszú ciklusom. általában 28 napos volt.

Szuper hogy fertőzés ügyileg is teljesen rendben vagy!!!

4323. onikita
2009. okt. 20. 16:27

Most tudok már "új" infót mondani.

Tegnap voltam nődokinál. Mondtam neki a 40napos ciklusomat. Azt mondta,hogy nézzük meg van-e egyáltalán peteérésem.

Úgy hogy most jövőhéten szerdán,pénteken és azt követő hétfőn megyek hormon vérvételre,hogy megnézze a hormonszint alakulását. 1-ik naphoz kért prolaktin szintet is. Ebből talán látja majd hogy volt-e peteérésem vagy sem. Azt mondja ezt mindig a peteérés után kell csinálni hogy lássuk emelkedik-e. Most nekem 40 naposnál így jön ki.

Mondjuk most tartok a 19. napnál.

Elméletileg érzek kicsi fájást a egyik majd a másik oldal (méhem) környékén és pici tojásfehér színű folyás is volt már reggel. Azt mondja az lehet akár jó is.

Ja göröből hál istennek nem marad semmi fertőzésem mert megnézte és minden ok. A júniusi rákszűrésemmel minden rendben volt.

Hát ennyi lányok. Majd ha megvannak az eredmények mennem kell hozzá és megnézi mi a helyzet.

4322. onikita
2009. okt. 20. 16:15
Zoé mi újság a teszteléssel?
4321. onikita
2009. okt. 20. 16:15

Sziasztok lányok!

Olvaslak menneteket csak most nem tudok hozzászólni. Örülök,hogy mindenki jól van és az eredmények is jók!

A cukor terhelés biztos nem lehetet könnyű de örülök,hogy túl vagytok rajta.

2009. okt. 20. 10:36
Zoé! Eltelt a hétvége!! Mi újság?
2009. okt. 19. 21:48
Hát ha baj lenne szarul lettél volna miután megittad a löttyöt!! De ha nagyon érdekel esetleg megkérdezheted telefonon, vagy ha kiadják a leletet akkor elkérheted.
4318. Papp Szilvia (válaszként erre: 4317. - Christineee)
2009. okt. 19. 14:06

igen énis, mert nagyon félem hogy rosszul leszek:P

elméletileg azt mondták hogy felküldik majd a dokinak...oda meg csak 29-én megyek. szerinted érdemes bemennem a leletért előbb...a dokihoz nem megyek előbb ha kicsit rossz az eredmény, mert kérdeztem hogy ha nem jó akkor menjek e és mondta hogy nem mivel nincs panaszom, nem vagyok cukros, így nem lesz bajom ha egy hetet várok vele...

neked mi a véleményed?

4317. Christineee (válaszként erre: 4316. - Papp Szilvia)
2009. okt. 19. 13:26

Szia Szilvi!

Örülök hogy ennyivel megúsztad és nem terhelt meg nagyon a szirup. Mikorra lesz eredményed?

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook