Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
hát dokihoz mindenképp el kell mennem csak nincs rendben a TB-m így nem tudok sehova menni...
sok sikert hozzá neked...remélem összejön...:D
rukkolok...++++++++++++++++++++++++
Nem akarsz elmenni orvoshoz?Mert ugye az a biztos.Sokan vannak akiknek a teszt nem mutatja ki mégis ott a baba..
Nekem mensi még sehol de egyéb tünetek sem igazán vannak, azon kívül, hogy egész nap eszek:)
Lehet holnap nem bírom már tartani magam, ellövök egy tesztet.Bár kedd reggel megyek úgyis a meddőségibe tesztelni, tehát értelme....
nemsok...
a tesztek negatívak a hányingerfejfájás szédülés nem változott...:S
veled...?
szia
mi újság?
hát lányok nem akarok szülni:( vagyis Zita nem akar kijönni:( olvastam hogy a spermák olyan izét izélnek szexkor hogy megindítják a méhösszehúzódást és elfolyik a víz...hát ez se segít nekem...
komolyan ez rosszabb ez a várakozás mindennél...
az esküvőn se voltam ilyen ideges, sőt teszteléskor sem...
tuti majd ha dolgozik a párom akkor kell riasztanom hogy rohanjon, nehogy már még ma amikor jó lenne:(
mérges vagyok:(
de jü mert anyósom mesélte hogy a páromnál amikor terhes volt semmi jele nem volt hogy szülni fog míg a vize el nem folyt:D aztán érzéstelenítés miatt volt könnyű...hát mondom jó lenne ha az apjára ütne a kisasszony:D
csak folyna már el a vizem:(
igen a nyarunk már szinte biztos is, idén enm lesz nagy kirúgás...gyűjtünk jövőre és akkor nagy túra:D elméletileg egyenlőre...
de a húsvét hagyomány hogy kimozduljunk, de persze bármi lehet addig, megfázás, rossz idő, eső fagy...:S
jaj bezsongok, ha nem tudom meg kedden mi volt...valamit kitalálok hogy nethez jussak ha be kell feküdnöm akkor is!!!:P
Na ez tök jó program.Mi is már terveztük apával a nyarat, mikor hová..
Bár azt sem bánnám, ha poci miatt módosítani kellene némiképp..
Hát az tuti ha babó van, megpróbálok minél többet pihenni..
Csak legyen már biztos:)
Ha nem lesz jó a nst megint akkor beküld mindenképpen...pont mint múltkor Chrisnél...
Köszi:) nekem is fura hogy már eltelt ez a sok idő...nem is emlékszem milyen rossz volt a hányingeres korszak csak hogy nem volt jó:P nah meg a sok emlék:D hihetetlen...
remélem minél hamarabb elkezdhetem én is végig kísérni a tiedet, úgyis sokat pihizel majd otthon úgy hogy cseverészünk hogy ne figyelj a rosszullétekre majd:D
apa elment focizni, én emg hogy nehogy elaludjak, neki álltam keresni valami jó helyet közel ahova húsvétkor tudunk menni kirándulni két hónapos babával egy napra...valami természetbeli dolgot+étterem vagy pancsi nem tudom...csak ne legyen messze:P
Miért feküdnél be holnap?
Valamelyik nap visszaolvastam:D
Istenem el sem hiszem, hogy az egész terhességed végigkísértem:DD
Na majd valahogy megoldjuk, hogy megtudd:D
Szió!
Nekem pénteken lett volna esedékes pirianyó.
nekem is fájt a pocim alja ha emlékszel talán:P
olyan volt mint mielőtt megjön csak nem görcsölt meg igazán nem is fájt csak olyan furi érzés volt...arra mondták hogy beágyazódik...
már csak két nap:D
jajj ha holnap este befexem mi lesz velem:S nem fogom megtudni mi a helyzet:(
Sziasztok.Vagyok csak főzőcskéztem, és pihegettem.
Mintha de kicsit fájdogált volna a hasam, de nem görcsösen, és nem is mensisen.Egyébként még mindig semmi.Azt hiszem veszek be magnéziumot.
Hát lányok most már valóban reménykedem.
sziasztok...chris nem ment még el...2 előtt pár percel még forumot írt...
még nem jön bence...:D
Nagy ez a vasárnapi csend...
le kéne foglalnom magam nekem is valamivel...már kitakarítottam megint és főzök is...mit csináljak még hogy ne a szülésre gondoljak?:(
meséljetek lányok mit csináltok ma?:)
Jó reggelt!:)
nagyon nagyon jó:) már csak két nap és mész akkor:D
én még egyben:(
de Chris nekem is gyanús:P
Sziasztok!!
Jó reggelt!
Hát nálam még mindig semmi:DDDDDDDDDDDDD
Most már így is maradhatna:)
Mégiscsak jól érzi magát odabenn Zitácska:))
Chris nagyon el van tűnve..Lehet megérkezett Bence??
Melone! hogy állsz?
Chris! csak nem kibújt Bence?:D:D
nekem sehol semmi fájás:( semmi extra:(
éjszaka már elműlt de jó pihenést...:D
sziaa
menj csak nyugottan pihenni ...
nehogy elfoggyon az a fini süti...:D