Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
De pont azon filóztam hogy amikor nekem megjön előtte tiszta dili vagyok:D férjemet kikergetem az ágyból is lefekvés előtt néha:D
nah ez meg is volt amúgy hétvégn, de ugye nem lett semmi piroska...
Megnéztem a cicim csak akkor fáj ha megnyomom:D (amúgy nem szokott ilyenkor)
Olyan jó lenne ha...
Sziasztok! Megjöttem:)
Most nem fáj a pocim...de női megérzés hogy megfog jönni:((
Upsz rosszul írtam:11,13,14,16,17
Így helyes!Tudod biztosra kell mennünk!
Nos mi belehúztunk most.:)
Nos 11,13,15,16,17!
Szia. Üdv neked is a forumban!
Sok sikert. Milyen idöszakban vagy most? Marmint peteeres, vagy mar varakozas??
Üdv nálunk.
Egy jótanács, nagy gyakorlattal rendelkező projectestől.Ne gondolj folyton rá, hogy mot sikerülnie kell.Próbáljatok meg úgy együtt lenni, hoy csak egymásra öszpontosítotok, és akció után gyertyaállás, vagy párna popsi alá.
Tudom könnyű mondani, de folyton ezen jár az agyad saját magad teszed tönkre.
Miert??? Ti hanyadik napon akcioztatok?
Nekünk 13. volt tegnap. Tudom meg van 2-3 nap, de mi kislanyt szeretnenk a szivünk melyen..
Az tök jó.
Úgy döntöttem mi megtettünk mindent a babóért iszom a palástfüvet, segíti a beágyazódást, már csak a babónak kell ott lenni.
Mondjuk érdekes, most egyáltalán nem stresszelej a dolgon, teljesen hidegen hagy!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni én is, mivel hasonló "problémával" küzdünk! mi is babát szeretnénk de nem nagyon akar össze jönni. November óta nem védekezünk, de kb 2 hónapja figyelünk oda a peteérésre és egyéb praktikákra. Szóval nem régen kezdtük,d e már egyfolytában arra gondolok milyen jó lenne!!
Igen az is lehet.
Na, akkor 4 nappal elöttem vagy. Szinte együtt tudunk izgulni.:)
Lehetett ám babó, csak nem tudott beágyazódni rendesen!
Nekem utolsó máj 8 volt, átalában 26-30naposak a ciklusok.Változó, de 30felett még sosem volt.Most teázgatok az legalább beállítja!
Haaaaat, az az amit nehez most kiszamolni. Gyogyszertöl volt 28. evekig. 3 honapja hagytam abba. A mult honapban azt hittem összejött a baba.Meg tüneteim is voltak kepzeld! Utana persze megjött a 38. napon :(
Majus 13-an jött meg. Majd meglatjuk.
Neked mikor kell nem megjönnie?
mennyi van még hátra addig?
hány naposak a ciklusaid?
szia, semmi változás
a gólyák úton vannak, nyugi:))
és te hogy érzed magad?
Lanyok, nincs itt senki?
Szilvia, hogy vagy?
Nekem is fajt ma a hasam:( De ez azert meg koraiiii hihi
Szia! De jo , egyre többen vagyunk:)
Nalunk akcio idö van most. En is tesot igyekszünk produkalni.
Sok sikert!
Szia! Üdv köreinkben:) Most mennek épp a hajrák:D
Az gáz ha már nem feszül a cicim? És fája pocim:S:Segyre jobban:(((
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni a "táborhoz", ma vagyok itt először. Az új tények a gyes-gyed-el kapcsolatban eléggé döbbenetesek, de a gyerkőc utáni vágyunk szerintem ettől még töretlen marad. . . :-) Mi már a 2. hónapja próbálkozunk egy 6 éves kislány mellé testvért "varázsolni", a 7vége talán sorsdöntő lehet! Előfordul esetleg másnál is, hogy a mensi előtt a mell feszülésen kívül nem volt semmi baja, semmi görcs vagy egyebek? bizakodom. . .
huu, joghurt leves..érdekes:) kár hogy nem szeretma joghurtot:Dhihihi
Amugy fáj apocim egyre jobban:(((( letörök mint a bilifüle:(((
Joghurt leves?
Leírod priviben hogyan kell!??!!!!???
KÖSZÖNÖM!