Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
lányok már pecsételek
Baba az ablakban.És most beszéltem a dokival is, progi eredményem siralmas!
29, és min 70-nek kéne lennie, ahhoz hog yúg yteherbe essek, ne vetéljek el azonnal.
Ez okozza a hányingereket is,nem képzelődöm, hurrá, és az örökös pecstelést!!
Szia.
Épp azt beszéltük Ilditóval, hogy mind ketten feszültek vagyunk:-(((
Jo reggelt lanyok!!!
Ki, hogy erzi magat?
Ildi, nem fog mejönni, nem fog megjönni:))))
En ma vagyok a 23. napon. Lassan telik az idö:(((
Rossz a szajizem:((
Szorítok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted Bajaiként melyik meddőségi ambulanciára kell mennem?? A Bajai kórházba vagy mehetek a kecskeméti kórházba?
Hát lehet hogy ebben ahónapban nincs rendes peteérésed??De hátha az az akció elég volt a lakóhoz!!
Holnapra!!
Ma van a 18. napom.:-( De csak a 15.-en ( hétfőn ) volt páfrányos.... aznap volt szex és azóta nem mert fáradtak voltunk. csak azt nem értem hogy miért feszül és fáj a hasam... tojcsim sincs.....
A feszültség lehet hogy az időjárás miatt van??
Mikorra nem várod??
Szia jó reggelt!
Én nagyon fáradt voltam, tehát kidőltem.Nálam is meg van a feszültség, de ugye mensi idő előtt állok!!Ami remélem nem akar jelentkezni.Állandóan kotrok a wc.re, mindig olyan érzésem van most jött meg.
Hát nem tudom, mi okozhatja nálad ezt hol páfrányos, hol nem dolgot!!Hanyadik napon vagy?
Jó reggelt!
Hogy aludtatok?
A tegnap esti idegesség és feszültség nem múlt el:-(
A hasam feszít de rendesen....
Nincsenek páfrányok...
Jujjjjjjjjjjjj....hát nagyon édes!!!! :D
De tündéri, milyen kis falat!
Szupi, legalább egy kicsit segít elterelni a gondolataidat.
Jó kutyusozást!
:D
Jajjjjjjjjjjj nagyon édes a kis kutyusod!!!! A Bodza egy tündéri név szerintem:-)
Én Jodának hívom az 5 hónapos csivavámat, aki olyan mint egy baba. Szoktam is mondani neki hogy babuci :-) hihi
Hello!
Képzeljétek tudok babázni, kaptam egy mini yorkit, hát tüneményes, ép itt horpaszt a vállamon mert nem hajlandó nélkülem aludni:)Hát nem édes?
És akkor hova megyek nélküle, sípit:)
Megzabálom!Pill és rakok fel róla képet!
Drága Szilvi ! Nagyon nagyon nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!
:-DDDDD
Nagyon örülök neked! Akkor mostmár nagyon vigyázz magadra és igyál sokat!
Halihó!!!!!!!!
Olyan rossz a kedvem:-(( Ideges vagyok, minden kiborít....................
Fájdogál a pocim, ez a 17. napom................
SZia Szilvi!
Na végeztem a mai penitenciával- elolvastam a napi terméseteket, de Kicsit csaltam ma, mert reggel már felrohantam megnézni a bejegyzéseket- és nagyon örültem annak amit írtál! Gratula nektek!!!! komolyan nagyon nagyon örülök!!!
1630kor leléptem melóból:)azért tűntem el hirtelen:P
abszolút tudok figyelni...nem sok minden változik:D
de végre egy szabinap és irány a doki:D:D
Szegényke.
De ha ennyire szeretnél babát, akkor hogy lehet az, hogy néha annak örülnél, ha inkább mégsem lenne?
Mióta próbálkozol?
Vegyél egy tesztet és menj el a dokidhoz.
Csak most már nem tudom, hogy miért is szorítsak Neked..??? Hogy legyen baba vagy hogy ne legyen??? :S