Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
De jó ezek jó hírek:-D
Aranyos lehet apa!:-D
Nyugi, nyugi, nem lesz semmi baj.Látod mennyi infót kaptál egy du alatt!
Nekünk is megvan anpa eredménye, a doki aki kiadta, azt mondta minden okés, de majd a nődokim elemzi ki, hogyan tovább.Mindenesetre apácska dagad a büszkeségtől, hogy a kiskatonái harcra készek!:D
Nem tudom. Igazándiból nagyon alapos volt, de nagyon óvatos is. Nem beszélt sokat. Az megnyugtat, hogy nincs hüvely vagy méhnyak gyulladásom. Azt mondja hogy a hüvely színéből meg lehet állapítani van e bakteriális vagy gombás gyulladás. de azt mondja nekem szép egészséges. ez már legalább rendben. mindegy is:-(
azért elkeseredtem egy kicsit. nehéz lesz ez a másfél hónap:-( azért félek. de azért legalább biztosan tudom hogy foglalkoznak velem és segít a doki hogy mihamarabb legyen babám
Huu az nagyon jó ha jól kivizsgál! Ha így fogtok haladni hamar lesz baba:-D
Jó doki lehet. Komolyan veszi a dolgokat.
Azt is mondta, hogy előrehajló a méhem.
Megbeszéltük, hogyha megjön akkor a 3. napon apával együtt megyünk kivizsgálásra. Nekem lesz hormonvérvétel, pajzsmirigy és cukor vizsgálat, lesz petefészek vizsgálat, apának komplett spermatogramm. 21. nap nekem újabb hormonvérvétel. A következő mensi után pedig hsg. Kb másfél hónap alatt megvan minden eredmény. ezek után átbeszéljük az eredményeket. ha úgy áll a helyzet akkor aug-szept megcsinálja az inszemet.
Szia.A doki egyébként onkológus főorvos is. Nagyon rendes volt:-)
Megnézte a hüvelyemet és a méhszájat. Azt mondta hogy nagyon szép, nincs gyulladás semmi. Azt mondta a méhszájam puha. csinált hüvelyi uh-t. A méhnyálkahártya 6 mm ( 25 napon! ) viszont a méhem meg van duzzadva.
Értem.
És nődokihoz mikor kell menned legközelebb?
Persze, jo is neha kimozdulni. Plane, ha sikerül olyan helyre menni, ahol külön külön mind a ketten jol erzitek magatokat!!
puszi nektek, mi ıugrottunk jatszoterezni.
sziasztok.
Nem, már voltunk többször is. Olyan aranyos tud lenni Nóri, imádja a gyerekeket! Először nem volt annyira jó, mert nem szakadt le rólam, nem is tudtam senkivel se beszélgetni, de már elmászkál egyedül, játszadozik én meg tudok a többi anyukával cseverészni...és ez annyira jól esik! :)
Van egy kislány, kereken két hónappal idősebb Nórinál, vele kézenfogva szoktak sétálni, meg puszilgatják egymást! Vmi tündériek!!! :DDDD
Volt, de mintha máshogy...ez aggaszt picit. Tegnap du. is totálisan szúrkáltak a petefészkeim...nem középen a méhemnél éreztem...Ma viszont rendesen a méhem szúrkál...
Persze azért tegnap sikerült még létrára másznom cseresznyét szedni :) Apától meg is kaptam este a magamét :D