Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
Hát újabb variációt találtam ki:) csütörtökön a magánrendelésen kérek receptet, ill. férjem bemegy érte, így nekem nem kell macerázni a dokit sem zaklatom rosszkor.Nálam lesz a recept.
Ja..izgulok.Így nem tudom teszteljek e, vagy várjam a nemvártat....olyan jó lenn ah lenne, megint nagyot fogok koppani nagyon beleéltem magam....de valahol örülök is, hoyg legközelebb már biztos sikerül....
szia,menj be kérj receptet sztem,max nem kell már kiváltani:)
de jó!!pénteken tesztelsz!!!úgy izgulok:)))
Szép napot lányok, babák, érő peték:)!
Hát addig agyaltam nélkületek tovább a recept kérdésen, most kitaláltam, hogy pénteken tesztelek reggel.Aztán ha nincs baba, akkor még van 3 napom csak ügyel valamelyik nap hogy bemenjek a receptért.
???
Helló lányok!
Úgy izgulok már, de még 1 hetet várnom kell, hogy van e valaki ott bent.Elvileg minden klappolt.Az ember azt hiszi most akkor sikerült.Pedig ez csak annyit jelent, hogy normális volt minden amilyennek lennie kell, és nem azt hogy mindjárt baba is lesz.Ez olyan mintha elsőre összejönne.
Sajnos a closty-m elfogyott, mert 2 havit írt fel anno.És persze hogy nagyon hétégére várom a nemvártat.Szóval kénytelen leszek megint recept után rohangálnia héten.Mikor UH-n voltam bent a kórházba utoljára, nem tudtam kérni mert rohant a műtőbe.Így még csak meg sem említettem, szó szerint elszaladt.Ami érthető, de most meg emiatt mennem kell:( elment a kedvem tőle.Pedig kell hogy itt legyen a tarsolyomba a következő adag.
Persze kombináltam, mi lenne, ha mégis megvárnám és akkor ha mégsincs baba, hétfőn de el kell mennem sos.Csak mi van ha pont akkor nem elsz neki jó vagy nem dolgozik.Ilyenekkel meg nem hivogathatom , mi lesz ha mégis és dolgozik-e, mert nekem nincs kedvem most elmenni hozzá...
Szia!
Nem baj:-) A Krisztina minden változatát szeretem:-)
Akkor szerencséd van a dokival, remélem hamar hozzásegít a babához!
sziasztok...
remélem mindenki jól van...
és jól vannak a babák is,...
legalább nektek legyen szép hétvégétek...
puszi...
csuri... :)
Köszönöm Szilvi! :)
Jó pihizést!
Szia Kriszti! :)
(Remélem nem baj, hogy így szólítalak!)
Én azt remélem, hogy ez egy pillanatnyi állapot volt, mert minimálisan tért csak az érték a normál tartománytól!
Nos, ezt már benéztem, mert a nőgyogyi, akinél voltam, tudja mióta próbálkozunk...ettől függetlenül nagyon segítőkész volt, nem küldött el, nem nézett hülyének! :)
sziasztok!
Örülök az új fórumozoknak:D igen mindenképpen csináld így Rena hogy egy évet mondasz hogy Chris írta, mert nem fognak máskülönben semmit tenni...:S
Chris! megkaptam a dvd-t köszi szépen!!!:)))) még nem volt időm belenézni, apa ma dolgozik, de cserébe holnap az lesz amit én akarok, úgyhogy jó idő lévén csavargunk:D kimegyünk ikeába körülnézni, meg szüleimhez, meg ienek:D
ma viszont unalom unalom unalom:( hazér és du megy focizni:( hurá:( nem baj kárpótlom magam fagyival:D
megyek enni, borzalmas volt az éjszaka:S talán aludtam 6 órát azt is 20-30 percekben:S
eltűnök mára pihizni:P
puszi
Hát csajok ma mégsem mentem el a Zumba órára...
De örülök hogy megkaptátok a DVD-ket!:-)
Szilvi te már most is kezdhetsz Zumbázni:-)
Jó dolog csak nekem ritkán van időm bármire is.
Szia!
Inkább a feszülő tüszőt érezhetted!! Ovuláció előtt!
Szia Rena!
Próbáltam visszaolvasni:-)
Remélem a pajzsmirigy gondot fogják tudni hamar kezelni!
Ha mész dokihoz baba ügyben jobban jársz ha azt mondod egy éve nem jön össze mert egy év alatt nem szeretnek foglalkozni ezzel a dokik.
Na örülök hogy örömöt szerezhettem vele:-)))
És emellett sajnálom hogy nem volt jó a mai napod!
Szép álmokat,
remélem beszélünk még! :)
Na már ezért megéri:))
Én elköszönök mára.Kezd feszkózni a hasam:(
Jó éjt mindenkinek(bár úgy látom csak ketten vagyunk)!
Mégis mennyi minden közbe szólhat...
Az is érdekes egyébként- és erre az AVIVA oktatáson is felhívták a figyelmemet- hogy a női szervezet-ha egészséges- reagál a peteérésre, sokkal kívánósabbak vagyunk akkor! Mindent a szaporodásért! :)
Ahogy mondod.
Amióta benne vagyunk aktívan a dolgokban, rengeteget olvastam a témában..Kész csodák vagyunk mi emberek..Már maga fogantatástól kezdve.Abból a két pici sejtecskéből 9 hónap alatt egy új élet, egy emberke fejlődik ki..
És hogyan mennyi irányból védve van a környezet esetleges ártó hatásaitól.
Igen, egy lombikos könyvben olvastam!
Elképesztő!
252-nek?
Ó, te jó ég...
Hát igazából a franc se tudja..
Amiben biztos az a pco-m volt.
Mikor diagnosztizálták akkor a jelenleginél plusz 15kilóval nyomtam többet..Mára csak a hormonoknál kell figyelembe venni, hogy erős hajlamom van rá.
Ugye milyen jó ez a zumba??
Ja egy érdekesség:ahhoz, hogy egy babácska világra jöhessen,egészséges legyen, ahhoz a fogantatás pillanatában 252 dolognak kell stimmelni..Elképesztő a természet!!!!!!
Most néztem megy egy Zumba videót! :)))
Őrült jóóóóóóóó! :)
Remélem lesz eredménye..
Bár más nem legalább lekötöm magam addig is..
Bár ha odafigyelek a kajcsikra, és tornázok akkor azért eddig működött a dolog..
Szia!
Ha jól tudom, a terhesség egyik tünete lehet, ha a hő nem esik vissza a peteérés és együttlét után!
Mindenképpen vegyél egy tesztet, és írd meg, mi lett az eredménye!
A hasfeszülést nem tudom tünet-e, a reggeli hányinger viszont gyanús! :)
Szívesen mondanám, hogy igen, tuti, de nem akarom, hogy csalódj..
Nos nekem speciel a mensi előtti 1-2 napban szokott leesni a hőm, addig végig magas..29 napos rendszeres ciklusom van.
Tüneteket én speciel bármikor képes vagyok produkálni:((
Most nem akarlak elkeseríteni, csak azt mondom még ne éld bele magad, mert nagyon rossz csalódni.
Tapasztalatból mondom:(((
Sziasztok!
A peteéréstől számítva már 10.napja magas a hőm; szerdán lenne a mensi napja
Lehetek terhes szerintetek?
+ tünet még a hasfeszülés, és hányinger de nem mindig reggel csak ugy elszórtan...
Akkor mindent bele! :)
Kikapcsolódásnak is remek lesz!
Én fogyni szeretnék, és amiket írtak arra tutira hatásos...
Egyébként biztos van még egyéb jótékony hatása is..
Látod, ez kétségtelenül igaz! :)
Maradj csak nyugton, míg letelik a határidő! :)
Egyébként mi mindenre jó a zumba?