Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! fórum

Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)

2009. szept. 17. 15:40
Ém szedtem, a 13.héten kellett elkezdenem csökkenteni.
3925. rlibertas
2009. szept. 17. 15:28

Sziasztok! szed valaki utrogestant, vagy duphastont?

Kicsit megiejtem.Doki szerint kéne..de kételkedem.

3924. onikita (válaszként erre: 3916. - Papp Szilvia)
2009. szept. 17. 13:42
Nekem a cég fizeti az angolt. Külön tanár de a cég általi angol sulis. Nekem nagyon bevállt. Tök jó fej és rendes is. Decemberben le kell vizsgáznom a diploma miatt. Már január óta kiveszeke a zsebemből csomó pénzt hogy nincs nyelvvizsgám a diplomához és így nem adnak több fizut.
3923. kszisz
2009. szept. 17. 13:11
Onikita, tényleg varázslatosak a képeid!! Írigykedem ám ezerrel!! :)))
3922. kszisz
2009. szept. 17. 13:09

Sziasztok!

Szilvi, mi nem lett jó?

Olvastam mennyit mozog a babód, hihetetlen aktív lehet!!! Tényleg, ti még nem tudjátok mi lesz? Vagy csak elkerülte a figyelmemet? :)) Amúgy jól vagytok?

3921. onikita (válaszként erre: 3918. - Papp Szilvia)
2009. szept. 17. 11:08

Ja és a tó, az régen egy barlang volt csak a földrengés során beomlott a teteje.Kristálytiszta volt a viza akár inni is lehetet volna belőle és nagyon hideg.

Első héten csak mentünk.2.héten csak pihentünk. De kellett mert hullák voltunk.Most meg rossz a korai kelés. Már ma úgy keltem hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem akarom.

3920. onikita (válaszként erre: 3918. - Papp Szilvia)
2009. szept. 17. 11:04

Köszönöm. A képek is gyönyörűek lettek,de élőben egyszerűen mesébeillő. És mikor ott vagy és napozol a parton hallod a hátad mögött a szikláról visszaverődő víz hangját.

Még + raktam fel képeket. Majd csinálok egy oldalt ahova az összeset felrakom és megírom a címét.

3919. Christineee (válaszként erre: 3917. - Papp Szilvia)
2009. szept. 17. 10:41

Jaj drága ne gondolj ilyenekre!!!

Nem csavarodik rá!! Ez nagyon nagyon ritka!!!

Egyébként nem jó ha sokat van Uh-zva!!!!!

Hidd el mindannyian szeretnénk mindig látni a babót, de ez csak a mi önzőségünk:-DD

Jobb a babának ha kevesebbet van Uh-zva!

És biztosan jól van , főleg ha iylen aktív:-D

2009. szept. 17. 10:23

huuuu, Onikita!!!! megnéztem a képeket:)))) tiszta libabőr lettem:DD úgy irigyellek:D főleg az a tavas kép a második nagyon széééééééééééppppppppppp:)

jól kipihizhettétek magatokat:)

jajj, annyira csodás helyek:))

ámulok...

3917. Papp Szilvia (válaszként erre: 3914. - Christineee)
2009. szept. 17. 10:20

nem aggódok mert az nem tesz jót, nem gondolok rá inkább, meg úgy vagyok vele hogy ilyen aktív baba csak egészséges lehet:D

bár tegnap épp egy filmben volt hogy addig mocorgott a baba hogy összetekerte a köldökzsinórt és már nem tudták megmenteni:( végig bőgtem:( legszívesebben egy saját uh gép és szívhang bigyó kéne nekem hogy minden nap egész nap leshessem hogy mit csinál:P

3916. Papp Szilvia (válaszként erre: 3915. - Onikita)
2009. szept. 17. 10:19

az igen, hihetetlen ami itt van:(

Angolozol?tanfolyamra jársz ugye? nekem is kéne tanulnom kicsit egy ingyenes honlapon vagyok, és mielőtt jött a baba csináltam is heti kétszer ahogy kell, de azóta be sem léptem:( lehet rászánom magam és kiírom az egészet és füzetből könnyebb lesz tanulni:)

Ma végre újra lesz rakva a gép szvl majd eltűnők valamikor dél körül 1-2 órára mert azt mondta a srác akkor körül jön:)

3915. onikita (válaszként erre: 3911. - Papp Szilvia)
2009. szept. 17. 09:41

Ez nem semmi.Mi köze van a korodnak az időponthoz. Komolyan felháborító amit megcsinálnak,főleg hogy egy baba egészéséről van szó.

Ismerősöm most mesélte,hogy olyan kullancs csípte meg ami fertőzött volt és jöttek a tünetek, alíg látott zsibbadt a fél oldala erre azt mondták 2 hónap múlva van időpont a Leim ambulancián. Ez sem semmi.

Jó én benne vagyok úgy sincs a főnököm. Úgy hogy többet ráérek. Meg angolozok is egy kicsit.

2009. szept. 17. 09:39

Szia Szilvi!!

Ne aggódj! Biztosan minn rendben lesz a babóval!!

Főleg ha csak ez az egy eredmény enm lett jó. Remélem hamar meg lesz ismételve az a vizsgálat, és biztos rendben lesz.

3913. onikita
2009. szept. 17. 09:37
Lányok tettem fel képeket a nyaralásról.
3912. Christineee (válaszként erre: 3910. - Onikita)
2009. szept. 17. 09:32

Amíg fehér színű és nem sárga addig semmi gond!!!

Ne aggódj!

3911. Papp Szilvia (válaszként erre: 3910. - Onikita)
2009. szept. 17. 09:28

Szia!

Örülök hogy itt vagy:)

Amúgy nekem is volt folyásom előtte, mint mindig, szvl... nekem sajna rossz lett egy elég fontos leletem, szvl most mennem kell újra genetikára, de nem adnak időpontot, mert csak október végére van...jól felidegesítettek, mondom a nőnek hogy de hát nem jó a leletem, muszáj most, ilyet szól hány éves vagyok? mondom neki 23, ilyet szól akkor nem tud időpontot adni. Úgyhogy hívtam a doki asszisztenst, mert a doki a héten szabin van, mondta hogy menjek be jövőhét csütörtökön és felhívjuk együtt és kérünk időpontot mert ilyen nincs hogy egy kismamát így nem fogadnak amikor rossz az eredménye:(

Szóval kicsit mérges vagyok:) de nem aggódok nagyon mert a doki is meg a VZR (az is genetikai vizsgálat) is jókat mutatott csak ez nem lett jó:S

Exnightról én sem hallottam:( remélem pocakosodik lassan és akkor jelentkezik:)

Olyan jó, esik az eső, tök jó kedvem van, sötét van és friss levegő:) már ki is takarítottam a szobát, most megyek a konyhába és sütök valami finomat is:D

Tök jó kedvem van:)

Lányok! Ti mit terveztek mára? Dobjuk fel kicsit a fórumot:P

Sütnék valami krémes piskótásat, de nem nehezet és nem főzős pudingos, krémeset...van valakinek ötlete?:D

3910. onikita
2009. szept. 17. 09:09

Sziasztok lányok!

Van időm írni. Hogy vagytok? Kinek mikor lesz új UH vagy valami "kötelező" vizsgálat. Babák aktívak rendesen? Szilvi nálad olvastam hogy igen. Nem baj legalább érzed hogy ott van.

Nálam semmi. Jövőhéten kellene megjönnie.

Viszont megint van folyásom. Chris neked mennyire volt sok? Remélem nem szedtem össze semmit kint. Bár ez fehér színű.

Melon örülök a fejleményeknek. Legalább valamit már tudsz. Most már a dokikon a sor.

Nem tudjátok Exnight-tal mi a helyzet?

Szilvi már nagyon látszik a pocidon. Szépen kerekedik,jó látni.

2009. szept. 17. 08:12
Drukkolok!!!
3908. melone13 (válaszként erre: 3907. - Christineee)
2009. szept. 15. 17:56

Én is hidd el, csak úgy szárnyalok!

Remélem a továbbiakban is így tudunk haladni, és minél előbb beköltöztetik a lakócskát:))

2009. szept. 15. 17:54

Ez tök jó Melone!!!!:-DDD

Örülök hogy ilyen hamar tudsz menni konzira!

3906. melone13
2009. szept. 15. 16:20

Lányok a legfontosabbat nem is mondtam.

Hosszas víódás után, döntés.Ééééééééééés, 1 hét múlva dévaiban konzi!!!!

Mégiscsak beindulni látszika dolog!

3905. melone13 (válaszként erre: 3902. - Papp Szilvia)
2009. szept. 15. 15:29

Akkor igencsak altív a pocilakótok:))

Úy látszik minimális pihire van szüksége.

Na és ha kibújik feltárul a világ, na akkorlezs csak igazán aktív..

Új ágy?Hm azt én is elfogadnám...

3904. melone13 (válaszként erre: 3901. - Christineee)
2009. szept. 15. 15:28

Szia.

Prsze gondoltam hogy nem rossz indulatból somolygott))

3903. Christineee (válaszként erre: 3902. - Papp Szilvia)
2009. szept. 15. 09:48

Helyes, történjenek csak:-D Így nem unod el magadat.

Nekem nyugis a baba csak néha néha érzem igazán, főleg estefelé. Biztos azért mert fekve jobban érezni.

3902. Papp Szilvia (válaszként erre: 3898. - Christineee)
2009. szept. 15. 09:42

Okés, írogatok is:P

Nekem is találni kéne valami jó kis zenét, hallottam énis amit beszéltetek, de el is felejtettem. Mostanában azon fő a fejem hogy hetek óta úgy mozog a baby: hajnali 5 körül, du 1kor kb 1-1,5 órát, aztán 4-5 körül felkel és oan 6ig, aztán este kb fél8-8 tól egészen 11ig vagy mig el nem alszom:(

Úgyhogy most aggódok mert ha ez így marad eléggé kimerült leszek:( éjjeli manó lesz és nappal meg alszik, ami szintén jó csak mégse:P

Úgyhogy rá kell szánnom magam, hogy más alvásrendet kezdjek magamnak is...:(

Nah meg lecseréljük az ágyunkat, úgyhogy most nagy nézelődésben vagyunk:P

Történnek velem is a dolgok...:)

3901. Christineee (válaszként erre: 3900. - Melone13)
2009. szept. 14. 20:51

Igen, tudom én is sokat hallottam már és va is ételme.

Egyébként apa nem rossz indulattal mosolyogta meg a zenét:-D

3900. melone13 (válaszként erre: 3899. - Christineee)
2009. szept. 14. 19:57

Nem baj, mosolyogjon csak.

De komolyan hallottam, hogy ha a pocakban egy babácska sokat hall egy zenét, akkor születése után is megnyugtatja.

3899. Christineee (válaszként erre: 3897. - Melone13)
2009. szept. 14. 19:21

Igen nagyon szupi ez a kis zene maci:-DDD

Ma odattem:-D Apa csak vigyorgott :-D

3898. Christineee (válaszként erre: 3896. - Papp Szilvia)
2009. szept. 14. 19:20

Igen, jó dolog ez:-D

Na de a lustaságodban néha mesélj is!!:-D

3897. melone13 (válaszként erre: 3893. - Christineee)
2009. szept. 14. 17:19

Na jöttem.

Ú az tök jó.Szerintem már most tedd a pocihoz, had halja a pcurka odabenn.

Végül is van benne vmi, hogy azonos dallamuk van, de olyan megnyugtató:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook