Nem adja vissza a szomszéd a macskámat! (beszélgetés)
macsakmentalitásilag valóban nem, ha az ember kiengedi, de attól még ez nem helyes és törvényes.
Vagy fellelkesült és harci kedvében most éppen verekszik a szomszéddal :)
hűha... ez nagyon nem így van, sem jogilag, sem macskamentalitásilag... próbálj egy macskát kerítés közé szorítani
Már rég elvitte őt is a cica, vagy a szomszéd. Ide se szagolt. :)
lehet, hogy már a topicírót is lenyúlta :)
K. nagy szerencséje van ennek a szomszédnak, hogy nem én vagyok a szomszédja és nem az én macskámat nyúlta le.
Persze most nincs is macskám. Na ez is a szerencséje :)
Na, most már 12-e van. Még mindig nem adja vissza?
Az enyim madarakat is hoz, na meg aranyhalat...nem győzöm dugdosni a szomszéd elől, akinek kerti tava van. :D
Ez jön mindig :D Mint egy kutya, boltba is elkísér, megvár, és hazajön velünk :)
a vadászatról inkább nem beszéljünk. Reggel is egy döglött egér fogadott :( Minden nap hoz valami dögöt haza. Hol egeret (eddig egy éjszaka 4 db a rekord), hol bazi nagy cserebogarat, hogy üdítős kupakot, hol jégkrémpálcikát, néha pedig romlott kajamaradékot.. kezdem unni. Ő halál büszke rá amúgy :)
Mert náluk van, és nem tőled lopták hanem ők fogadták be, mivel te nem az elvárható gondosággal tartottad mivel meg tudott szökni.
Az enyém csak akkor hagyja megsimogatni magát ha éhes. Viszont kitűnő vadász.
A macska jellemtelen, megvesztegethető teremtés (nekem is van:) - jó kajával vissza tudod csalogatni.
Pedig az enyémet is ellopták még régebben.
Hát nem tudom, hogy ott mit kapott, itt az ócsóval kezdtük, ma már alutasakos viszkasz :D tojni kijár :D Viszont velünk alszik :D és kb bármit meg lehet vele csinálni. isteni jó természete van.
Ez volt a nap hozzászólása. Akkorát röhögtem.
A kaja a lényeg, meg az alom.
Mi is a szomszédtól oroztuk el a macskáját.. tudta is, hogy itt van, sosem jött érte. A macsek meg már két éve istenien érzi magát :D Kiválasztott minket. Esze ágában nem volt visszamenni, pedig kijárós macsek.
Lehet, itt is ez az eset van. Ha ez, sokat nem lehet tenni.
Az én bolond szomszédom is átédesgetett 1-2 cicámat, azután meg agyonverte. Az enyémek azért mentek át, mert ott nyugisabb volt a környezet. Állandóan csirkebelet, meg nyers húst adott neki, hiába mondtam neki, ne etesse, ha akar magának saját macskát akkor szerezzen magának, de egy bolondnak nem lehet beszélni. Amikor meghalt a cicám, akkor sem adta vissza, a jó ég tudja hova temette el.
A macska az elég öntörvényű ebből a szempontból...én még soha nem hallottam ilyet, hogy valaki macskát lopott.
Szerintem az anya macska vissza fog térni a saját területére. Csak nem lesz örökre bezárva a lakásba. Ha egy helyet megszok a macska, akkor nem hiszem, hogy másik helyre "költözik" :)
Már miért lenne az övék? Nem is értem....
bezzeg ha hozzánk jönne...menne vissza ballisztikus görbén :))))
És a kertetkből lopták el, mert akkor birtokháborítás és lopás. Ha náluk volt akkor az övék.
nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy átlagos házimacska miatt kivonul a yard.
Kedves szomszéd... Komolyan mondom az agyam eldobom milyen tahó emberek vannak. Letagadja, hogy nálatok van a macska? Vagy tudja, hogy tudsz róla, hogy nála vannak a cicák? Férjed/Élettársad nem tud beszélni velük?
Hülyét kapok attól, ha valaki így indít fórumot! :SSS
Vigyél nagydarab embereket, és vedd vissza őket. Ez elvi kérdés, legközelebb a fűnyíró, utána a férjed?
az én szomszédom az undokabbik néni csak azért megmérgezte a kiscicám aki alig volt 4hónapos mert átment hozzá és felment a teraszára és a kis papancsainak a helye meglátszódott :(
További ajánlott fórumok: