Negativitás, magányosság, üresség (beszélgetés)
Elolvastam mik a jellemzői ennek a 80%'a nem jellemző ram sőt az ellentetje ami igaz
Skizoid személyiségzavar
A beteg érzelmileg hideg, tartózkodóan elkülönülő, zárkózott, humortalan, magába forduló. Nincs közeli, intim barátja, általában magányos marad élete során, nem köt házasságot, nem is törődik a másik ember véleményével. Hobbija, érdeklődése is magányos időtöltést jelent, a szociális közegtől, a kapcsolatok intimitásától tartva visszavonul. Krónikus örömtelenség jellemzi őket.
Kialakuláshoz a klinikusok tapasztalata szerint az vezet, hogy ezeket az embereket hidegen mellőzték a szüleik a korai gyermekkorban, ennek mintájára ők is a későbbiekben az emberi kapcsolataikat értéktelennek tartják.
Ritkán keresik fel a pszichiátert, kognitív- és viselkedésterápiával lehet fokozatosan a szociális készségüket javítani, bevonhatóságukat fokozni.
Ezt nem tudom elhinni. Akkor mégis, milyen apropóknál skizoid?
Talán mert eddig folyamatosan bántott szinte mindenki
SKizoid és nem Skizó..2 nem ugyanaz
Köszönöm de nem vagyok skizofren
Viszont ha ez van, akkor ilyennek kell elfogadni, nem rossz emberek, a legjobb barátom skizoid, elöször nem értettem meg, furcsa volt számomra, az idegeimre ment milliószor mikor még nem tudtam ezt róla, utána elfogadtam, ö is ahogy tudott alkalmazkododott hozzám, én vagyok az egyedüli barátja , bár ö nem sajnáltatja magát, nem bánkódik h ilyen, bár azt elismeri h másoknak könnyebb, de ilyennek született. Viszont iszonyú jólelkü, becsületes, kedves, mindenben lehet rá számitani.
Bennetek tényleg nincs egy csöppnyi emberiesség se. Pf
Skizoid tipusnak tünsz nekem...
Látom nem birod abbahagyni
Ezzek indítottál:
"Állandóan rossz kedvem van, az emberek nem kedvelnek. Magányos vagyok. Lelkileg teljesen osszetortem."
Szót nem ejtettél a gyászról. (Nem is vágott volna össze azzal, hogy az emberek nem kedvelnek.De ez a kitétel mostanra érthető lett.)
Nem ismered az agresszív kismalac-viccceket?
Igazad van mit sajnaltatom magam másnak is meghalt
Most mi a probléma?
Hogy együtt érzek veled?
Az én apám is meghalt (sok más embernek is), és egy hónappal rá volt a születésnapom.
Na erre már tényleg nincsenek szavak......
Jajj, drága! Hát annyira sajnállak!
További jo szórakozást és kibeszelest mindenkinek. A vendegeim már elmentek. Anyukám volt itt és a testvérem a parjaval. A maganyossag tegnap kerult a topic cimebe, ha mar ebbe is bele kottok. Mivel apukám 2 honapj halt meg hosszas betegség és szenvedés után a karjaim kozott o nem lehetett velem a szuleresnapomon. Igen velük voltam 3 órát kb. Az aki itt osztotta az embert azok ti voltatok tisztelet a kiveteleknek! Tényleg nagyon szépen koszonom mégegyszer.
Voltak vendégeid?
Akkor miért van a magányosság a topik címében?
Ezek szerint nem vagy magányos, vannak barátaid.
Mennyi időt töltöttél velük? Hiszen egész nap itt osztod a jó népet.:D
Hát, sajnálom ha így gondolod.
Több százan mennek szemben a forgalommal, mi?
De tényleg nem erdekel volt pár ember aki normálisan állt hozzá a dologhoz és tényleg segített nekik nagyon szépen koszonom.
Himes tojashoz????????? Megallas nelkul rajtam szorakoztok! Undorító módon más problemajan elvezkedtek!
Ha másra nem is, elrettentő példának :)
Ne bánd, minden jó valamire.
De ki vitatkozik veled? Úgy közeledünk hozzád mint a hímes tojáshoz. Nem érzékeled?
Már bánom h egyáltalán regisztraltam ide vagy hogy egyáltalán megírtam egy topicot
Én meg azt ahogy megdicsertel és szép szavakkal illettel
Kedves Rebeka2!
A 197 hsz. azt mutatja, legalábbis számomra, hogy sokan sokféle tanáccsal próbáltunk rávilágítani a lehetőségekre a változtatásokra. 35 évesen még előtted az élet, kezdj el élni.
Köszönjük, hogy elmondhattuk a véleményünket és csupán remélni tudjuk, hogy jobbra fordul a sorsod.
További ajánlott fórumok: