Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Narancsos kávé puncs recept

Narancsos kávé puncs recept

A Narancsos kávé puncs hozzávalói:
3 púpozott evőkanál barna kandis cukor
6 likőrös pohár rum
fél liter viz
porkávé
tejszínhab
reszelt narancshéj


A Narancsos kávé puncs elkészítési módja:
Egy edényben 3 púpozott evőkanál barna kandiscukrot egy szelet naranccsal, 6 likőrös pohár rummal és fél liter vízzel felforrósítunk. 4 kávéscsészébe csészénként egy teáskanál porkávét teszünk. Ezt felöntjük a cukros-rumos vízzel (a narancsot előtte kiszedjük), az egészet összekeverjük, a tetejét keményre vert tejszínhabbal, és reszelt narancshéjjal díszítjük.

Kategória: Italok, koktélok receptjei

A receptet beküldte: , 2017. ápr. 18. 07:13

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook