Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Narancsdesszert recept

Narancsdesszert recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 338 kcal

A Narancsdesszert hozzávalói:
1 téglalap alakú piskótalap
4 narancs
2 dl rostos narancslé
1 dl narancslikőr
fél dl narancsszörp
1 narancs reszelt héja
2 dl tejszínhab


A Narancsdesszert elkészítési módja:
A frissen reszelt narancshéjra ráöntjük a narancslikőrt, fél óráig állni hagyjuk, majd elkeverjük a narancslével és a narancsszörppel. Meghámozzuk a narancsokat, kimagozott, filézett húsukat apró kockákra vágjuk. A piskótát ledaráljuk, ráöntjük a narancsos levet, és jól összeforgatjuk. Amikor a tészta beitta a narancslevet, belekeverjük a narancskockákat. Az egészet mély tálba öntjük, és fél napig hűtjük. Kínáláskor minden kis tálkába halmozunk a desszertből, narancsszeletekkel, szőlőszemmel, kivikarikákkal díszítjük, és ízlés szerint tejszínhabból kis halmokat nyomunk a tetejükre.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancsdesszert elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook