Nap mint nap (beszélgetés)
Szervusztok! Most nálunk még egy kicsit keményebb (ország K-i fele!). A kocsiút csak felsózva, kb. 3-5 cm malajban közlekednek az autók, a kerékpárosoknak ugyanez már életveszély.
A járdákat egyelőre nem takarítja a város, ahol letapostuk, ott csúszik, ahol nem tapostuk még le, ott + az a gond.
Csúszik az út felétek?
Milyen a közlekedés?
Voltam lent délelőtt, friss, tiszta levegő, szép volt, jó volt, csak kissé hűvöskés volt.
Most már borul, gondolom jön a beígért melegedés, majd a gázóra is visszább veheti a tempót.
Szervusztok! Szép napot kívánok mindenkinek.
Mi csak porcukrot kaptunk, azzal nem igazán lehet hógolyózni, hozzá ragyogó tiszta napsütést. Szép!
Okés!
Holnap lesz Napsütés is veled együtt, csak hidegebb is lesz, tessék felöltözni,zöldség gyümi, és fincsi forró teát inni!
Jó reggelt!
Nyau, még alszom egy picit.
Sziasztok!🕊
Na f@sza! Lessz még tavasz!!
Nálunk csendes, borult idő van. Egyelőre.
Ez a szélvihar, az ország melyik részén van? Azt tudom, hogy Pestről kb. 3 óra alatt szokott hozzánk érni az égi áldás. Jó lenne még annak előtte lemennem, hogy ideérne. A szelet nem szeretem.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- Hasonlatok... szerepeljen benne a MINT szó
- Fogyjunk több mint 20kg-ot életmódváltással egymást támogatva!
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!