Napi dolgok - beszéljük ki (beszélgetés)
Elhiszem!
Én sem nagyon tudtam magamhoz térni, különösen, hogy azt láttam, abból a bizonyos "klubból" is rögtön kiléptettek!!!
Még nem is néztem, hogy visszavettek???
Jó reggelt!
Olvastam mi történt, lényeg hogy újra itt lehetsz.
A tegnapi nap nekem is megrázó volt a fogorvosnál. Majd később jövök és beszámolok, mert dolgoznom is kell egy kicsit.
Szevasztok!
Én is felébredtem már és ide értem. Remélem majd jönnek a többiek is!
Szevasztok, itt vagyok ismét!
Nagyon jó idő van odakint, ebéd után volt pihi, utána mondom lemegyek a postára, befizetem a csekkeket amiket pénteken kaptam... ház előtt napon (padon) a fél ház, leültem... nem sokat sétáltam, mondom igyekszem haza, mert a tv-ben ismétlik az éjszakai tenisz-meccset... szívás...
Majd lógok én még itt annyit, hogy rám is untok!
Amikor majd odakint rossz idő lesz! :))
Egyébként nyugdíjas vagyok, valamikor én is az íróasztalt koptattam...
Elhiheted, hogy nem most találtam ki :D
Sajnos ez van. Azt mondta a főnökasszony, hogy hajlandó az áramot fizetni a hűtőnek, ha én hozok be...
De most pozitívan gondolkodok, hiszen tettem annak érdekében, hogy változtassak rajta, keresek új helyet, ahol majd megbecsülik a munkámat :)
Köszi, a drukkokat! :)
Adminisztratív munkát végzek, a papírmunka részét szeretem, de vannak nagyon unalmas részei, és az lélekölő számomra. Ráadásul főnökasszonyom van, akit nehéz elviselni, bár dolgozni alig jár be, de akkor meg telefonról tromfol le, soha, semmi nem jó.
Marketing végzettségem van, és most a szakmámban igyekszem elhelyezkedni, a mai interjú is ilyen lesz.
Meg a munkakörülményeket is utálom itt :( nincs se mikró, se hűtő, se vízforraló, így az ételt, kávét stb nem is igen lehet megoldani.
No jól kipanaszkodtam magam.
Azt énis imádnám :)
Én mérnök vagyok egy multinál.
Én imádom a munkámat, bár a november, december csendes, pihenős a munkahelyen, nyáron van a szezon. Bennem az tartja a lelket egész hétre, hogy jövő héten 1 hétig szabadságon leszek, így ezt az 5 napot eltöltöm valahogy.
Nekem ma nem kell főznöm, maradt a hétvégéről, így élek a karácsonymániámnak, illetve megcsinálom a körmeimet.
Most raktam fel egy kis brassóit, most párolódik a husi.
Közben kisütött a nap is, felszállt a köd, majd ebéd után lemegyek egyet sétálni... semmi különösebbet nem tervezek.
Gyógyuljatok meg! Majd még benézek közétek!
Sziasztok!
Én is rosszul ébredtem. Hétfő szindróma.
A hétvége úgy telt ahogyan terveztem, ma délután viszont fogorvoshoz megyek. Fogbeültetés előtt állok, most fog csinálni egy CT vizsgálatot az orvos a csontról, hogy bírja-e az inplantátumot, aztán belevágunk.
sziasztok!
Látom, mindenki küzd a hétfővel!!:)
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Babákról, hétköznapi dolgokról beszélgetés
- Két vagy többgyermekes anyukák, ti hogy oldjátok meg a napi dolgokat segítség nélkül?