Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nagyon tetszenek a sminkes átváltoztatós videók de... fórum

Nagyon tetszenek a sminkes átváltoztatós videók de... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

19. libikóka (válaszként erre: 17. - Globus)
tegnapelőtt 10:42

😄

Ezen mondjuk utólag vihog az ember ,,de ott és akkor nem olyan vidám.

18. srcrss (válaszként erre: 16. - Srcrss)
tegnapelőtt 10:30
Akkor inkább plasztika, mint sminkkel szarakodni.
17. globus (válaszként erre: 12. - Libikóka)
tegnapelőtt 10:21
Személyit csináltatni mentem. Délben fodrász ragyogó napsütésben, mire kijöttem, olyan felhőszakadás lett, be kellett állnom egy kapualjba. Ázott csibe lett a fotón 😂
16. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:17

"éveket és kilókat csalnak le"

Ennek mi értelme? Boldogít? Úgyis tudod, hogy a smink alatt nem úgy nézel ki. Én is sminkelek, de úgy, hogy felismerhető legyek. 😄

15. libikóka (válaszként erre: 14. - Lady Lavender)
ápr. 23. 18:15

Jobb lett volna úgy írni,hogy fodrász után mindenki egyből a fotózásra ment.

Nem volt idő javitgatni.

Na így jó?

14. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Libikóka)
ápr. 23. 18:07
Te miről beszélsz? Én nem tetettem semmit a fejemre a fodrasszal fotozkodas előtt.
13. libikóka (válaszként erre: 12. - Libikóka)
ápr. 23. 17:47
, apelláta,,
12. libikóka (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
ápr. 23. 17:47

Fodrász után már mentél is fotózni.

Nem volt appeláta,,amit akkor a fejedre raktak az volt.

11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Libikóka)
ápr. 23. 17:34
A jól kinezni meg a teljesen máshogy, mint az életben szerintem két külön dolog. Aki hétköznap azt mondja, hogy öregasszonyos a konty a fejemen, az egy fotó erejéig minek csináltat?
10. libikóka (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
ápr. 23. 16:13

A tablón szeretne mindenki jól kinézni,,mert ugye nyilvános.

Szóval megértem,,bár úgyis retusálták:)

ápr. 23. 16:04
Kitűnő sminkcuccok vannak,amiket nem kell több centi vastagon felkenni :)) az nem is lehet szép!
8. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
ápr. 23. 13:21
Vannak jó sminkek, amik nem folynak le. Bár nem is olcsók. És nem kell több kiló belőlük.
7. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
ápr. 23. 13:15
Vagy mondatta volna, hogy be a vagyok, és úgysem tudom megoldási. Ami legalább igaz, mert mindenkit tularnyekolt.
ápr. 23. 13:14
Használok sminket minimálisat. Kifejezetten arra gondolok amikor éveket és kilókat csalnak le döbbenetes ügyes módon de látni, milyen sokat kennek rájuk. :)
5. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Libikóka)
ápr. 23. 13:14

Én soha nem értettem, minek csináltattak az osztalytarsaim olyan kontyot meg frizurát sminkkel, amiről fel sem lehet őket ismerni a tablon.

Velem próbált alkudozni a fotós, hogy "el kell számolni a kattibtadokkal", mert olyat is szerettem volna, amin a nem az egyenbluz van. Muhaha! egy nagybácsi fényképész volt analóg technikával, ő meg digitalissal dolgozott. Mondta volna a munka órát a kis hülye. De ez sem lett volna igaz.

ápr. 23. 10:35
A mai sminkek nem tesznek semmi rosszat a bőrödnek, ha ettől féltél, akkor használd nyugodtan. Csak mosd le minden este az arcodról alaposan. Meg amúgy nem is kell "fél centit" magadra kenni, az fotózáskor jól néz ki, de az életben nem igazán fenntartható.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:31

Életemben háromszor volt rajtam kozmetikus smink,ballagás, saját esküvőmön,,igaz csak szemfestés.

Aztán egy komolyabb a lányom esküvőjén,közös program,jó móka,,és nem elhanyagolhatóan egy óra pihenés volt:))

Mindenki felismert,,nem változtam át:)

Viszont kitartott az tény,,pedig meleg volt.

Jótékonyan elleplezte a pirosságot ami egy korty alkohol után beüt nálam.

Tetszett is,,és kb ennyi.

A mindennapokban istenments😄

ápr. 23. 09:53

"félcentis alapozót, kontúrozót nem tudok magamra kenni"

Én nem is szeretnék. Szerintem undorító.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook